- 27 Mayıs 2009
- 762
- 153
- 133
Canıiiiiiiim naptin sen yaa bir sene de bu hale geldinse benim coktaaaan ölmem lazimdi... 8 yillik evliyim 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum denemedigim sey kalmadi en son tup bebek yaptirdim 21.12 ilk degerimdi sonra düşük yaptim 3 ay once yoruldum bu son düşük olayi beni bitirdi...yeter dedim ki kasimda dondurulmus embriyo ile denemem vardi gitmeye niyetim yoktu tabii ve doktorlar bana sebebi aciklanamayan kisirlik teshisi koydu...hastayim diye gittim hamileymisim meğer...hemen ümit kesilmez oyle topla kendini toplaaaa...anne olmak kolay degil hadiii bakiiiim hadiii yok öyle aglamak falan...savasa devam...1 senedir denemedigim şey kalmadı canım. Bunuda duydum doktor kontrolundeyken yumurta solda dedi yattım hep ama malesef sonu hep hüsran oldu artık umudum kalmadı acikcasi kabullenmeliyim artık sanırım anne olamiycam Rabbim bu duyguyu bana yasatmiycak belkide o mertebeye erisemiyecem.. Sadece gördüğüm cocuklara içli içli bakıp aksama hüngür hüngür agliyacam her zaman olduğu gibi hep böyle olucak galiba