bugun boş gunummmm evdeyım yatıyorum kalkıorum :)
ben 8 de kalktım cnm alışkınım ya hergun 7 de kalkıom en fazla bı saat daha uyuyabıldım o da yatakta dondum durdum :)Oh ne güzel gülüm yat dinlen.
Ben hep evdeyim benim için bir fark yok anca uyandım :) uykuyu çok seviyorum.
ah canım bi sen yazmışsın hangi konuda takılıyosunuzBen geldim :)
kız türk kahvesini de yeni duydum kocanın mı içmesi gerekiyormuş etkisi nedir acaba? ilk başta ben de çok takılıyordum ama emin ol kendi kendimizi yiyoruz. stres olunca gebe de kalamıyoruz. benim bir oğlum var bu 2. çocuk denemesi. bu ay 4. ay şimdiye kadar birşey olmadı bakalım bundan sonra ne olacak. çok germe kendini. zaman geçmek bilmiyor. bak ben kendimi hiç kasmıyorum bu ay ve zaman hızlı geçiyor. allah hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursunçok değişik duygular..1 buçuk yıllık evliyiz ilk defa denedik bu ay.ama rasgele değil.yumurtlama günümde, gün aşırı:) ve 2 saat öncesi kocama türk kahvesi içiriyorum aklınızda olsun,süt içiyorum. ceviz yiyorum.okuduğum ve duyduğum bi çok şeyi uyguluyorum.merak ediyorum içimdemi. yada merak ediyorum en erken belirtiler ne zaman olur..psikolojik midem bulanıyo, psikolojik kasıklarıma bişeyler oluyo. bu belirtileri şuan yaşamam imkansız sanırım daha 1 hafta bile olmadan belirti yaşanmaz.ne zaman kan testi yaptırmalıyım en erken kızlar??
bizde seviniriz inş. Rabbim tekrar nasip eder :)Vallaha ne bileyim bakıyorum öyle işte. Hamile olduğunu öğrenenlere seviniyorum falan :)
kahvenin içindeki kafein spermleri daha da hızlandırıyo canım enerji veriomuş bende uyguladım bunu :) sert bi kahve işe yarıo sende dene canımkız türk kahvesini de yeni duydum kocanın mı içmesi gerekiyormuş etkisi nedir acaba? ilk başta ben de çok takılıyordum ama emin ol kendi kendimizi yiyoruz. stres olunca gebe de kalamıyoruz. benim bir oğlum var bu 2. çocuk denemesi. bu ay 4. ay şimdiye kadar birşey olmadı bakalım bundan sonra ne olacak. çok germe kendini. zaman geçmek bilmiyor. bak ben kendimi hiç kasmıyorum bu ay ve zaman hızlı geçiyor. allah hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun
adet gününe 2-3 gün kala kanda çıkar canımçok değişik duygular..1 buçuk yıllık evliyiz ilk defa denedik bu ay.ama rasgele değil.yumurtlama günümde, gün aşırı:) ve 2 saat öncesi kocama türk kahvesi içiriyorum aklınızda olsun,süt içiyorum. ceviz yiyorum.okuduğum ve duyduğum bi çok şeyi uyguluyorum.merak ediyorum içimdemi. yada merak ediyorum en erken belirtiler ne zaman olur..psikolojik midem bulanıyo, psikolojik kasıklarıma bişeyler oluyo. bu belirtileri şuan yaşamam imkansız sanırım daha 1 hafta bile olmadan belirti yaşanmaz.ne zaman kan testi yaptırmalıyım en erken kızlar??
canım inş. istediğin zaman yavruna kavuşursun tez zamanda :) nekadarlık evli olduğunun bi önemi yok bence anne olmaya hazır hissetmek yeterli :) bende 2. çocuk için çalışmalara başladım 3 yaşında bi kızım var ve 31 yaşındayım yaşın daha çok ilerlemeden 2. evladımıda almak istiyorum hayırlısıyla :) benimde BAT 12 kasım beraber öğrencez desene :) yumurtlama zamanına dikkat et sadeceherkese merhaba,
ben 3 aylık evliyim ve çocuk düşünüyoruz hemen düşünmemizin sebebi yaş olarak daha fazla gecikmemek. 32 yaşındayım ve hamile kalmayı çok istiyorum. evliliğimin ilk ayı idrar yolu enfeksiyonu tedavisi ile geçti. eşim ve ben balayından sonra idrar yolu enfeksiyonu tedavisi gördük son kontrollerde temiz çıktı. Daha çok erken ama biran önce hamile kalmak istiyorum. ilişkiden sonra bacaklarım havada en az 30 dk bekliyorum. takvime göre 11 Kasımda regl olmam gerekiyor inş yine hüsrana uğramam. doktorum folic asit verdi hormon tahlillerim temiz çıktı eşimde ve bende bir sorun yok çok şükür işimiz sadece Allah'a kaldı inş hayırlısı ile sağlıklı evlatlarımız dünyaya gelir..
28günde bir regl oluyorum ben canım.. sende kaç gün oluyor regl dönemin? doktorum bana adet tarihinden itibaren 13.günde ilişkiye gir dedi. inşallah ikimizde burdan güzel haberler veririz birbirimize. Maşallah bir kızın var Allah bağışlasın inş banada rabbim nasip eder. güzel haberlerini bekliyorum..canım inş. istediğin zaman yavruna kavuşursun tez zamanda :) nekadarlık evli olduğunun bi önemi yok bence anne olmaya hazır hissetmek yeterli :) bende 2. çocuk için çalışmalara başladım 3 yaşında bi kızım var ve 31 yaşındayım yaşın daha çok ilerlemeden 2. evladımıda almak istiyorum hayırlısıyla :) benimde BAT 12 kasım beraber öğrencez desene :) yumurtlama zamanına dikkat et sadece
canım çok teşekkürler darısı başına evlat çok güzel bişey herşeye değer :) bende hep 28 günde oluyodum ama son zamanlarda 26 ya düştü niye anlamadım :/ bende netten baktım hesaplamalara ayın 25 ile 4 ü arasında gebe şansım yükssekmiş hayırlısı inş. :) burdan destek olalım birbirimize zaten adet günümüzde aynı döneme denk gelcek heyecan dorukta olcak :)28günde bir regl oluyorum ben canım.. sende kaç gün oluyor regl dönemin? doktorum bana adet tarihinden itibaren 13.günde ilişkiye gir dedi. inşallah ikimizde burdan güzel haberler veririz birbirimize. Maşallah bir kızın var Allah bağışlasın inş banada rabbim nasip eder. güzel haberlerini bekliyorum..
evet canım:) çok korkuyorum hüsrana uğrarım diyecanım çok teşekkürler darısı başına evlat çok güzel bişey herşeye değer :) bende hep 28 günde oluyodum ama son zamanlarda 26 ya düştü niye anlamadım :/ bende netten baktım hesaplamalara ayın 25 ile 4 ü arasında gebe şansım yükssekmiş hayırlısı inş. :) burdan destek olalım birbirimize zaten adet günümüzde aynı döneme denk gelcek heyecan dorukta olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?