bence adetin gecikince hemen doktora gitmelisin.. çünkü varolan bir gebelik varsa tedbirler almalısın allah korusun düşük riski olabilir mesela hamileysen doktorun ona göre tedaviye başlar bence ihmal etme derim ama yinede sen bilirsin
bence adetin gecikince hemen doktora gitmelisin.. çünkü varolan bir gebelik varsa tedbirler almalısın allah korusun düşük riski olabilir mesela hamileysen doktorun ona göre tedaviye başlar bence ihmal etme derim ama yinede sen bilirsin
Sabah test yapıcam ona göre bakarım canım
Bilgilendirme için Sağol ben her ihtimale karşı dikkat ediyorum sonuçta 1 senedir deniyorum neyin ne olduğunu ezberledim doktora git gel
herkes birbiriyle bilgilerini paylaşıyor ne güzel.. canım benm havuç ve inciri normal yicem dimi kür mür yok?? Bide denerken mi yicez yani ben bekleme aşamasındayım da
1 senedir denemedigim şey kalmadı canım. Bunuda duydum doktor kontrolundeyken yumurta solda dedi yattım hep ama malesef sonu hep hüsran oldu artık umudum kalmadı acikcasi kabullenmeliyim artık sanırım anne olamiycam Rabbim bu duyguyu bana yasatmiycak belkide o mertebeye erisemiyecem.. Sadece gördüğüm cocuklara içli içli bakıp aksama hüngür hüngür agliyacam her zaman olduğu gibi hep böyle olucak galiba
Almanya’da bir Türk doktor var. Bize birkaç soru sordu. Sonra beni muayene etti.
Çok kısa zamanda hamile kaldım. İsterseniz tavsiye edebilirim. Ara sıra Türkiye’ye gidiyor. Çok küçük ücret karşılığında yardımcı oluyor. Maddi durumu iyi olmayanlardan para dahi almıyor.
Almanya’da bir Türk doktor var. Bize birkaç soru sordu. Sonra beni muayene etti.
Çok kısa zamanda hamile kaldım. İsterseniz tavsiye edebilirim. Ara sıra Türkiye’ye gidiyor. Çok küçük ücret karşılığında yardımcı oluyor. Maddi durumu iyi olmayanlardan para dahi almıyor.