- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
hala test yapmadın mı canım gecikmiş işte 4 gün evde de yapsan çıkar
2 gün önce negatifti :)
Inşallah pozitifi yakalarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala test yapmadın mı canım gecikmiş işte 4 gün evde de yapsan çıkar
inşallah canımmm inan çok sevineceğim güzel haberini alınca..2 gün önce negatifti :)
hadi inşaallah canım hayırlı haberler ver bize :) ne zaman yapmayı düşünüyorsun peki? gidip kan testi yaptır hemen çıkar adetinde gecikmiş 4 gün2 gün önce negatifti :)
hadi inşaallah canım hayırlı haberler ver bize :) ne zaman yapmayı düşünüyorsun peki? gidip kan testi yaptır hemen çıkar adetinde gecikmiş 4 gün
bence adetin gecikince hemen doktora gitmelisin.. çünkü varolan bir gebelik varsa tedbirler almalısın allah korusun düşük riski olabilir mesela hamileysen doktorun ona göre tedaviye başlar bence ihmal etme derim ama yinede sen bilirsinIdrarda deniyecem canım pozitif cikmadan kan testi yaptirmiyacam
bence adetin gecikince hemen doktora gitmelisin.. çünkü varolan bir gebelik varsa tedbirler almalısın allah korusun düşük riski olabilir mesela hamileysen doktorun ona göre tedaviye başlar bence ihmal etme derim ama yinede sen bilirsin
Kur yaparsan dha iyi cnm adetin btince 7 gun yap kurleri cnmherkes birbiriyle bilgilerini paylaşıyor ne güzel.. canım benm havuç ve inciri normal yicem dimi kür mür yok?? Bide denerken mi yicez yani ben bekleme aşamasındayım da
Allah Insallah sana haİrli evlat verir biri zamanı geldinde1 senedir denemedigim şey kalmadı canım. Bunuda duydum doktor kontrolundeyken yumurta solda dedi yattım hep ama malesef sonu hep hüsran oldu artık umudum kalmadı acikcasi kabullenmeliyim artık sanırım anne olamiycam Rabbim bu duyguyu bana yasatmiycak belkide o mertebeye erisemiyecem.. Sadece gördüğüm cocuklara içli içli bakıp aksama hüngür hüngür agliyacam her zaman olduğu gibi hep böyle olucak galiba
Allah Insallah sana haİrli evlat verir biri zamanı geldinde
özelden yazarsanızzzMerhaba,
Benimde senelerdir çocuk olmadı.
Almanya’da bir Türk doktor var. Bize birkaç soru sordu. Sonra beni muayene etti.
Çok kısa zamanda hamile kaldım. İsterseniz tavsiye edebilirim. Ara sıra Türkiye’ye gidiyor. Çok küçük ücret karşılığında yardımcı oluyor. Maddi durumu iyi olmayanlardan para dahi almıyor.