• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kolay gebe kalmanın yolu ;)

T
klomen falan kullandın mı canım? umut biterse olmaz zaten dimi ama :D ya ben şunu anladım koyveceksin aa acaba bu ay tutçak mı diye düşünmiceksin aslaaaa bide böle deneyelim bakalım zaten stres yapında olmuyo ama rahat olursak oluuuuurrrr dimiii :D
Tabi cnm is beyinde bitiyo rahat olmak lazim benim sikintim cok yhaa anlatmayla bitmez insallah olur da bu ay onumuzdeki ay farketmez olsun da

ya kızlar bat günleriniz ne zaman? birbirimize moral olalım bu ay için stres yapmadan ama :)
benim bat 12 kasım

ya benim adetim bugün sondu dr a yarın gitsem mi yumurtalıklarıma baktırmak istiyorum

Çok güzel moral oluyorsunuz bana allah razı olsun Rabbim sizede bebeginizede sağlık sıhhat versin :)
Regl 5 gün kaldı inşallah bu ay bende gebe alırım meleğim çok bekletmezz beni

Ne demek canim ben olanlari yazdim bikere bu negatifligi sil bol bol duani et tevekkül ve takva sabri getirir orgu or ama biraz kitap oku okurken baska bisey asla dusunemezsin o hikayeye dalarsin...sabret canim insallah hayirli haber verirsin bize bak kisirlar kısır olmayabiliyormus dimi...canli kanli ornegim kuzum...olacak nasipse....

Bence birkaç gün geçsin öyle git hem yumurtlama zamanın hakkında bilgi alırsın.
ama sanki hamile kalmaya çalışırken adet dönemi çağırmıştı beni ya :/ bide yumurtlama zamanımda değişti galiba adet günüm 28 günden 25 ila 26 güne düştü anlamıyorum hiç

Ne demek canim ben olanlari yazdim bikere bu negatifligi sil bol bol duani et tevekkül ve takva sabri getirir orgu or ama biraz kitap oku okurken baska bisey asla dusunemezsin o hikayeye dalarsin...sabret canim insallah hayirli haber verirsin bize bak kisirlar kısır olmayabiliyormus dimi...canli kanli ornegim kuzum...olacak nasipse....

Sağol tatlım benim gece gece iyi oldu vallahi içim rahat rahat yaticam kafamı bosalttim çok sağolun allah razı olsun gülüm benim :)

ama sanki hamile kalmaya çalışırken adet dönemi çağırmıştı beni ya :/ bide yumurtlama zamanımda değişti galiba adet günüm 28 günden 25 ila 26 güne düştü anlamıyorum hiç

Canim takip için regl 3.gunu çağırmisti beni alttan baktı kist vs yok tahlil yapıldı temiz çıktı sonra klomen verdi regl 5.gunu başla dedi başladım sabah akşam içtim.
Sonra 2.gunde bir çağırdı hep bnm tek yumurta vardı 23.5mm oldu öğün çatlama iğnesi oldum sana ilişki için saat kaçta onu söyleyecek tamam :)

kızlar sohbete dalar gibi oldum ama ne zamandır bebiş istiyipte olmuyor acaba benimde aynı problemim var da

kızlar sohbete dalar gibi oldum ama ne zamandır bebiş istiyipte olmuyor acaba benimde aynı problemim var da
benim 1 kızım var canım 3 yaşında şimdi 2. çocuk çalışması var 2 aydır :) ama kızıma tam 1. senede hamile kaldım bekletti :)

26gun se dongun 10. gunu dra gıt der sana gelişen folıkullerı gosterır

Back