Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiiinnnnnnnnnnn amiiiinnnnnnnnnnn :) senin bat ne zaman?İnşallah canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun :)
Tabi cnm is beyinde bitiyo rahat olmak lazim benim sikintim cok yhaa anlatmayla bitmez insallah olur da bu ay onumuzdeki ay farketmez olsun daklomen falan kullandın mı canım? umut biterse olmaz zaten dimi ama ya ben şunu anladım koyveceksin aa acaba bu ay tutçak mı diye düşünmiceksin aslaaaa bide böle deneyelim bakalım zaten stres yapında olmuyo ama rahat olursak oluuuuurrrr dimiii
olur olur Allah c.c çok büyük ve ol demesi yeter :) istemesini bilelim o zaten vermek istiyo bize :)T
Tabi cnm is beyinde bitiyo rahat olmak lazim benim sikintim cok yhaa anlatmayla bitmez insallah olur da bu ay onumuzdeki ay farketmez olsun da
seninki yakınmış hadi hayırlısı :)Benimki yazmak istemiştim ama nolduysa artık :)
Çok güzel moral oluyorsunuz bana allah razı olsun Rabbim sizede bebeginizede sağlık sıhhat versin :)
Regl 5 gün kaldı inşallah bu ay bende gebe alırım meleğim çok bekletmezz beni
Bence birkaç gün geçsin öyle git hem yumurtlama zamanın hakkında bilgi alırsın.ya benim adetim bugün sondu dr a yarın gitsem mi yumurtalıklarıma baktırmak istiyorum
ama sanki hamile kalmaya çalışırken adet dönemi çağırmıştı beni ya :/ bide yumurtlama zamanımda değişti galiba adet günüm 28 günden 25 ila 26 güne düştü anlamıyorum hiçBence birkaç gün geçsin öyle git hem yumurtlama zamanın hakkında bilgi alırsın.
Ne demek canim ben olanlari yazdim bikere bu negatifligi sil bol bol duani et tevekkül ve takva sabri getirir orgu or ama biraz kitap oku okurken baska bisey asla dusunemezsin o hikayeye dalarsin...sabret canim insallah hayirli haber verirsin bize bak kisirlar kısır olmayabiliyormus dimi...canli kanli ornegim kuzum...olacak nasipse....
ama sanki hamile kalmaya çalışırken adet dönemi çağırmıştı beni ya :/ bide yumurtlama zamanımda değişti galiba adet günüm 28 günden 25 ila 26 güne düştü anlamıyorum hiç
benim 1 kızım var canım 3 yaşında şimdi 2. çocuk çalışması var 2 aydır :) ama kızıma tam 1. senede hamile kaldım bekletti :)kızlar sohbete dalar gibi oldum ama ne zamandır bebiş istiyipte olmuyor acaba benimde aynı problemim var da
benim bat 3 kasım canım ewetdestek olalım stres olmayalımya kızlar bat günleriniz ne zaman? birbirimize moral olalım bu ay için stres yapmadan ama :)
benim bat 12 kasım
26gun se dongun 10. gunu dra gıt der sana gelişen folıkullerı gosterır
bugun boş gunummmm evdeyım yatıyorum kalkıorum :)Adasimda buralardaymis :)
Nasılsın gülüm nasıl gidiyor