- 8 Eylül 2014
- 443
- 97
- 73
- 34
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
bende devlette yapmaya karsiydim.cunku eberin kotu oldugunu duydum.sertler bagiriyolar felan filan demisleerdi.kattiyen yapmam dedim.baktim ozeller de para aliyo.bosuna vermis olacaktim ve icim icim yiyecekti.soyle soyliyeyim ben ozele para vermedim o paraylan kizimiza akika kurbani kestik cok sukur.rabbim kabul ederse.arastrmaya gitsem resil olup gelecektim en iyisi devlete gittim.ama okadar dua ediyodumki ebeler hemsireler iyi olsn diyo cok sukur hepsi cok cok iyilerdi.sen sessiz kalirsan ses cikartmazsan ebelerlen inatlasmazsan dediklerinide yaptinmi sikinti yok guzelim.benim yanimda sanci ceken biri vaardi kiza ikin diyolar kiz bagiriyo ebelerde cok kiziyodu.serttiler.bu arada sessiz ol dedim diyede becereler gibide olma.soyle soyliyeyim kendini ebelerin yerine koy nasil davlanmalarini istiyosan oyle davran.en guzel aciklama bu benc.insallah sende hayirli bisekilde normal dogum yaparsin..Ben de devlette doğum yapmayı düşünüyorum.Bir önyargım var niye bilmiyorum.Bende hastane fobisi var Rabbim kimseyi düşürmesin.Devlet hastaneleri ortamı çok geriyor beni.Özel hastane ortamı biraz daha ferah sanki.Bu bile etkiliyor beni.Ama yine de devlette doğum yapmayı düşünüyorum Allah izniyle.
Amiiiin amin inşallah.. Şuan çok da önyargılı değilsin yani.Gerçi hastaneden hastaneye, ebeden ebeye de değişir durum ama.bende devlette yapmaya karsiydim.cunku eberin kotu oldugunu duydum.sertler bagiriyolar felan filan demisleerdi.kattiyen yapmam dedim.baktim ozeller de para aliyo.bosuna vermis olacaktim ve icim icim yiyecekti.soyle soyliyeyim ben ozele para vermedim o paraylan kizimiza akika kurbani kestik cok sukur.rabbim kabul ederse.arastrmaya gitsem resil olup gelecektim en iyisi devlete gittim.ama okadar dua ediyodumki ebeler hemsireler iyi olsn diyo cok sukur hepsi cok cok iyilerdi.sen sessiz kalirsan ses cikartmazsan ebelerlen inatlasmazsan dediklerinide yaptinmi sikinti yok guzelim.benim yanimda sanci ceken biri vaardi kiza ikin diyolar kiz bagiriyo ebelerde cok kiziyodu.serttiler.bu arada sessiz ol dedim diyede becereler gibide olma.soyle soyliyeyim kendini ebelerin yerine koy nasil davlanmalarini istiyosan oyle davran.en guzel aciklama bu benc.insallah sende hayirli bisekilde normal dogum yaparsin..
kesinlikle on yargim kalkti.ama yine dogum yaparsam ayni memnuniyeti bulabilirmiyim mechul.dedigin gibi herkes bir olmuyo.iyi ebelere denk gelmek var.insallah gonlune gore verir kardesim.iyi insanlarla karsilasirsin.devlette kimseyi yanina almiyolar.onlar kolidorda bekliyolardi disari cikartmislar.zaten seni dogumhaneye alinca tek basinasin.odaya koyular sancini bekliyolar.kurbanlik koyun gibi sirasi gelen doguruyo:):) nerede oturuyosun canim.Amiiiin amin inşallah.. Şuan çok da önyargılı değilsin yani.Gerçi hastaneden hastaneye, ebeden ebeye de değişir durum ama.
Evet ben de öyle duydum. :/ eşim bi ara eczanede calışıyordu, dogum yapmayı düşündüğüm hastaneyle gidiş gelişi çoktu.O arastıracak bakalım nasıllarmış? Devlette doğumda yanına kimse giremiyor tabi demi??
Amiiiin, inşallah..Oyyy o tek başına olma mevzusu moralimi bozuyor zaten, ne bileyim.Yalova da, burda zaten iki tane özel hastane var, bir de devlet.İmkan kısıtlı.Sen?kesinlikle on yargim kalkti.ama yine dogum yaparsam ayni memnuniyeti bulabilirmiyim mechul.dedigin gibi herkes bir olmuyo.iyi ebelere denk gelmek var.insallah gonlune gore verir kardesim.iyi insanlarla karsilasirsin.devlette kimseyi yanina almiyolar.onlar kolidorda bekliyolardi disari cikartmislar.zaten seni dogumhaneye alinca tek basinasin.odaya koyular sancini bekliyolar.kurbanlik koyun gibi sirasi gelen doguruyo:):) nerede oturuyosun canim.
bende senin gibi tek kalma mevzusuna karsiydim.tek basima sanci cektim kimse yok.offf o gunler aklima geldi:) ben adanada yasiyorum.bana hep evvde sanciyi cek oyle git dediler ben nisamin gelince hemen gittim.tabi sancilarim vardi.hastaneye gittim sancim kalmadi sonradan oldu.eger yaninda olmalarini istiyosan eger bi sorun yoksa sikintin yoksa nisanin gelse bile evde sancini cek.yoksam hastanede biraz canin acir.gelen giden alttan muayene yapiyolar.sahsen ben artik skilmistim korkmustum.tabi benim gibi sancin olcak diye biseyde yok.insallah agrisiz sancisiz dogum yaparsin:)Amiiiin, inşallah..Oyyy o tek başına olma mevzusu moralimi bozuyor zaten, ne bileyim.Yalova da, burda zaten iki tane özel hastane var, bir de devlet.İmkan kısıtlı.Sen?
bende senin gibi tek kalma mevzusuna karsiydim.tek basima sanci cektim kimse yok.offf o gunler aklima geldi:) ben adanada yasiyorum.bana hep evvde sanciyi cek oyle git dediler ben nisamin gelince hemen gittim.tabi sancilarim vardi.hastaneye gittim sancim kalmadi sonradan oldu.eger yaninda olmalarini istiyosan eger bi sorun yoksa sikintin yoksa nisanin gelse bile evde sancini cek.yoksam hastanede biraz canin acir.gelen giden alttan muayene yapiyolar.sahsen ben artik skilmistim korkmustum.tabi benim gibi sancin olcak diye biseyde yok.insallah agrisiz sancisiz dogum yaparsin:)
ama soyle biseyde var.herkes sanci cekip dogurmuyo.acilma olup sanci olmayada bilir.bende 7cm olana kadar azar azar sancilarim oluyo.sonra siddetlendi.sancin siddetlenince git.yani sancilarin uzun ve agrili olunca git derim.mesela soylede yapabilirsin.sancin olunca doktora git muayene ol eger sikinti felan yoksa kayit yaptrmayip evde sancini cekebilirsin.tabi evinz yakinsa.burada bazilari oyle yapmis.bende oyle tapacaktim kahretsinki imza atmistim.
Yaparsin yaparsin allahij izniyle :)Bu topik beni nasıl rahatlattı anlatamam.Tecrübelerini paylaşanlara çok teşekkür ederim, benim için çok faydalı oldu.Umarım bir aksilik olmaz da normal doğum yapabilirim.
İnşallah, öncesine göre biraz daha cesaretliyim. :) İnsan bilmediği şeyden korkarmış, benimki de o hesap :)Yaparsin yaparsin allahij izniyle :)
hadi bakalim agrisiz dogumlar diliyorum sana canim..neyle karsilasacm ne olacak diye insan cok korkuyo.ben dogum haneye girdim biri ccok bagiriyodu iste bir ozamn korktum birde catala cikinca korktum.oda niye nasil yapacam diye.neler bekliyo diyo.onun disinca hic ama hic korkmadim.agzimdan dualar hic eksilmedi.hatta tam dogum sirasinda bile en son ikinmamda allahinm ismi ya safi ismini soyledim ve kizimi pirtlattim:):) cok guzeldi.zordu mordu ama yarim insan degilim cok sukur:)İnşallah, öncesine göre biraz daha cesaretliyim. :) İnsan bilmediği şeyden korkarmış, benimki de o hesap :)
Ooo ben hic yurumedim hamileliim byunca harekwt dahi etmedin benimde odum kopmustu rabbime sukurler olsunnnnnn :) 3,5 saatte bitti herseyimmmİnşallah, öncesine göre biraz daha cesaretliyim. :) İnsan bilmediği şeyden korkarmış, benimki de o hesap :)
Oyyy maşallah ne güzel..Ben ki yürüyüş yapmayı da düşünüyorum.O zaman darısı başıma inş :)Ooo ben hic yurumedim hamileliim byunca harekwt dahi etmedin benimde odum kopmustu rabbime sukurler olsunnnnnn :) 3,5 saatte bitti herseyimmm
Yuru canim dogumuna bir ay kala mumkun olduguncada temizlik yaparken yerleri egilerek sil ama kendine ve bebise dikkat et ben ole yaptim yurumedim amaOyyy maşallah ne güzel..Ben ki yürüyüş yapmayı da düşünüyorum.O zaman darısı başıma inş :)
Sağolasın canım :)Yuru canim dogumuna bir ay kala mumkun olduguncada temizlik yaparken yerleri egilerek sil ama kendine ve bebise dikkat et ben ole yaptim yurumedim ama
sağol canım bu link güzel bilgiler içeriyor :) ben de tavsiye ediyorum görenler okusun mutlaka :))ben de annemle kendi evim arasında yürüyerek 20 dk mesaf var hava güzel olduğunda mutlaka yürüyorum.
şimdi havalar buzzz gibi bakalım evde yapılcak bişeyler arıyorum ama şunu buldum internetten araştırırken, bibakın isterseniz siz de.
http://blog.milliyet.com.tr/normal-dogumu-kolaylastiran-10-yontem/Blog/?BlogNo=383893
Yani tum hamileligimce hic yurmedim ben canim son bir ayimda yerleri sildim ,)Sağolasın canım :)
Hmmm yer silmek mi iyi geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?