- 19 Aralık 2014
- 536
- 377
- 53
- 30
- Konu Sahibi ades_ballibadem
ya sonuçta bir kaç saatte bitecek bi olay ömür boyu sürmeyecekya rahat olun yürüyüş yapın kasmayın :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bol bol keğel egzersizi yap ben ilk haftalarda başla ıştım.rahım kaslarını guçlendırıyor dr baktıgında alttan ilk mıayenede çok rahat doğurursun kasların mükemmel dedi oylede oldu.alkah bir nefeste kurtarsın.NORMAL DOĞUM YAPAN ANNİŞLER,kolay doğum için son 1,5ayda neler yapabilirim yada doğum sancıları vurunca
yani doğumu kolay olanlar bizlere tavsiyeleriniz neler????????
Canım ben suni sancıyla doğum yaptım.saat on buçuk gıbı verdiler ayrıca bırde iğne yaptılar rahım açılmaaı için haa unutmadan bide minik birsey verdıler çiğne dediler sancım saat üçte sıklaşmaya başladı beste doguma gırdım beşi yırmı gece bebişim doğdu.buçukta çıktım.biraz sancı zorladı beni son bir saat onun dışında adet sncısı gıbı birdey korkma ama inşallah kendi sancın gelır o daha rahatmış.ama ıyıkı normal doğum yapmışım dedim çıkınca çünkü sonrası çok rahat yuruyerek çıkmıştım.allah bır nefeste kurtttaın sakın korkma ve ala sezeryan olma.Merhaba, normal dogum istiyorum fakat hal dogum başlamadı. Doktor haftaya kadar bekleyecek ve suni sancı verecekkasılmalarım var fakat sancı başlamıyor. Umarım kolay bir dogum olur. Suni sancı ile normal doğuran arkadaşlar fikir verebilir mi rica etsem?
Canım ben suni sancıyla doğum yaptım.saat on buçuk gıbı verdiler ayrıca bırde iğne yaptılar rahım açılmaaı için haa unutmadan bide minik birsey verdıler çiğne dediler sancım saat üçte sıklaşmaya başladı beste doguma gırdım beşi yırmı gece bebişim doğdu.buçukta çıktım.biraz sancı zorladı beni son bir saat onun dışında adet sncısı gıbı birdey korkma ama inşallah kendi sancın gelır o daha rahatmış.ama ıyıkı normal doğum yapmışım dedim çıkınca çünkü sonrası çok rahat yuruyerek çıkmıştım.allah bır nefeste kurtttaın sakın korkma ve ala sezeryan olma.
Rıca ederim herkesun fızıksel yapusı farklıdır bı bakmussın sende çok rahat doğurmussun inan hiç belli olmaz.bende hep normal istıyordum sonra zaman yaklaştıkça korktum yapamıcam dedim swzeryana gün aldım sonra eşim vazgeçirdi slında sezeryandan daha çok korkuyorum ıkna oldum o gün gıtmedım hast.dr ertesı gün baktı normal dogurabılursın musaut dedi.aynı senınkı gıbı şu güne kadar olmazsa dogumu başlatıcım dedi.gıttıgımde bır cm açıklık varmış ben doguma en son 6cmiken gırdım çünkü sancılarım çok artmıştı dayanamamıştım son zamanlar sanırım kesiğim fazlaydı içte ve dışta o yüzden ben hıç doğum anında birşey hıssetmedim.ama bebek çıkınca ve eş çıkınca o kadar rahatlıyosun ki.garip bır duyguinşallah sende kolayca doğurursun kendonı şartlaman çok guzel bence .doğum yapınca yaz emi .doğumtecrubeni sende anlat bizlere.goruşmek üzere.Merhaba,
Açıklaman için öncelikle teşekkürler . Senin açılman cok hızlı olmuş demek ki . O kadar kısa surede doguma girebilmek büyük bir olay bence.. Şanslıymışsın . Umarım benimde seninki gibi kolay ve hızlı bir dogum olur.
Sezeryan son alternatif benim için su an. Hep normal doguma şartlandırdım kendimi en basından. Hamilelik öncesi bile normal doğumun daha sağlıklı olduğunu savunanlardanım .
Doktora Çarşamba ve cumartesi gittiğimizde alttan muayene etti ve silinme az varmış. Yavaş ilerliyor dedi.
Perşembeye kadar da başlamazsa doğumun serum u bağlayacakmış
Hadı gozun aydın ama dr unu ara yınede suyun gelmedı demi ben sancı çekerken sızıntı şeklınde gelmıştı bulanıktı çünkü benim yaramaz kaka yapmıştı.açılmanın hızlanması için evde durmadan yuru.bizi sancı odasında yatırmadıkar g:) inanmayacaksın ama sabah 4.30 dan sonra uyuyamadım . 10 dakika arayla kasılmalarım oldu. Sabah yedi gibi acık kırmızı işaret geldi ec Den kalkarken gördüm . Ara ara uyudum 10 ar dakika. Az önce tekrar wc ye gittiğimde yine aynı acık kırmızı bir tabaka vardı. Sanırım dogum yakınzamanda başlayacak . Şuan sancım yok gece düzenliydi. Bu sebeple henüz aramadım doktoru..
Hadi bakalım inşallah gıt fon çektır güzelce makyajını yap evde açulman olursa hastanede çok sancı cekmezsın önemli olan açılma zaten.15dakkada doğurursun makyajında bozulmaz .allah yardımcın olsunYok canım suyum gelmedi. Cok sık wc ye gidiyorum ama..Birazdan site içinde yürüyeceğim . Aslında amaç kuaföre gitmek :) bu vesileyle bakımı da yaptırmış olurum :)) yatarak atlatılmıyor zaten agrı. Yatakta gelince hemen kalkıp evi turladım sabaha kadar. Umarım hızlı ilerler de çekmem fazla.
Gozunaydın canım Allah analı babalı büyütsünMerhaba , uzun sancı sürüvenim sonucunda 11.01 de normal dogum ile kızım dünyaya geldi. Tarifi olmayan bir duygu, eşşiz güzellikte bir mucize bu.. Darısı isteyenlerin başına
Cok teşekkürler :)Gozunaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Allah analı babalı büyütsün :) doğum hikayenizi dinlemek isteriz zamanınız varsa:)Merhaba , uzun sancı sürüvenim sonucunda 11.01 de normal dogum ile kızım dünyaya geldi. Tarifi olmayan bir duygu, eşşiz güzellikte bir mucize bu.. Darısı isteyenlerin başına