BN TAKİPTEYIM MOTIVASYONUNUZ HARIKA AMA COK AZ YIYORSUNUZ BENCE..BU SİZİ COK DÜŞÜRMESİN
Bu kararlıkla mutlaka verirsiniz.Başarılar
Her gün Foruma girme şansım olmuyor inanın bir de pek ilgi görmedi konu bende eğilim gösteremedim :)Merhaba,aslı da gün gün yediklerinizi de yazarsanız daha motive bir hal alır hem de katılım da çok olur gibi
Diyet Nasıl gidiyor canmKızlar merhaba geçen cuma tartılamadığım için yazamadım gün aksamasın diye diğer günler de tartılmadm şimdi tartıldım
Güncel kilom : 63.100
Toplam : 2kg 800 gram vermişim
Merhaba ben devam ediyorum ama aile problemleri dolayısı ile biraz sallantılı bir sürec yaşadım bu sürecte ekmek Makarna pilav Vs yemedim ama suyumda aksama oldu bir kez bile tartılmadım o yüzden de yazmadım buraya ama üç dört gündür eski düzenime döndüm benim tartılma günlerim cuma olduğu için henüz bilemiyorum cuma yazarımDiyet Nasıl gidiyor canm
Yaa süpersiniz bende evlendigimde 50kgdum şuan iste 65kg
Ya benim hedefim 55 ama 55-57 arası gidip gelmek Problem değil kıyafetlerim olmuyor giydiğim yakışmıyor boyumda kısa benim 1,56 yım. Psikolojik olarak rahatsız oluyorum bir de pcos için de zaten vermem gerekiyor hakkımıza hayırlısı inşallah ama ben diyet ihtiyacım oldukca artık bu yöntemi kullanacağım hicbir şeyden mahrum değilim sadece az yiyorum kısıtlayıcı diyetleri sürdüremiyorum ben bünyem düşüyorYaa süpersiniz bende evlendigimde 50kgdum şuan iste 65kgbir kac mesele var halletmem gerek ondan sonra kesinleşirse (gebelik gibi ) ona göre bende başlıcam tabiki 50 olamam ki istemem de sadece 55-57 olsam süper
Kesinlikle insanı zorlamayan bir diyet bencede , bi ara hurma diyeti yapmıştım dayabmak inanılmaz zor ha zayıflatıyor zayıflatmasına ama devam ettiren net alfadırYa benim hedefim 55 ama 55-57 arası gidip gelmek Problem değil kıyafetlerim olmuyor giydiğim yakışmıyor boyumda kısa benim 1,56 yım. Psikolojik olarak rahatsız oluyorum bir de pcos için de zaten vermem gerekiyor hakkımıza hayırlısı inşallah ama ben diyet ihtiyacım oldukca artık bu yöntemi kullanacağım hicbir şeyden mahrum değilim sadece az yiyorum kısıtlayıcı diyetleri sürdüremiyorum ben bünyem düşüyor
İnanın ben dayanamıyorum öyle diyetlere hani açlığa dayanamamak değil benimkisi bünyem düşüyor zaten çabuk da hasta olan bi yapım var. Ben buna kolay diyet diyordum ama adını sabır diyeti koydum yarım kg için bile 1 hafta uğraşmam gerekiyorKesinlikle insanı zorlamayan bir diyet bencede , bi ara hurma diyeti yapmıştım dayabmak inanılmaz zor ha zayıflatıyor zayıflatmasına ama devam ettiren net alfadırsizi tebrik ediyorum gercekten devam edin bunyeyide alıştırdımı sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?