Örgü Kolay Bolero

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

EzeLCaN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
46
0
43
İşte size gayet kolay bir bolero örneği.Benim gibi salaş seviyorsanız tam sizlik olur heralde.Yorumlarınızı çok merak ediyorum.beni yorumsuz bırakmayın :)

Not:Fotografları kendim ev halimle çektim Özensizliğinin kusuruna bakmayın lütfen ...

Eklentiler

• $bol.jpg
    $bol.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 138
  • $bolero.jpg
    $bolero.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 116
ellerine sağlık canım ben örgüden anlamam ama güzel olmuş...üzerinde güzel duruyor..

bende hayatimda hic orgu ormedim ama cok hevesliyim. cokta seviyorum orgulu seyleri giymeyi.
eline saglik ezelcan uzerinde cok guzel durmus gule gule giy:hulya:

canım çok hoş olmuş yapılışını anlatırmısın bende yapmak istiyorum tabi kolay bişese :hulya:

arkadaş unutmuş sanırım burayı...
ben anlatayım...

örgünün tamamı bittiğinde düz sıradan bir dikdörtgen çıkacak...
buna göre kendi ölçülerinize göre ilmek atıyosunuz... ki bu kısım dikdörtgenin kısa kenarı olacak...
boleronun da kolu oluyor artık... sonra 1 sıra düz örüp arka sıraya geçiyorsunuz
bu sırayı da düz örüyosunuz daha sonra şişn bu kısmı hep düz diğer kısmı hep ters olacak...
bildiğimiz düz örgü yani...
kendi beden genişliğimizce örüyoruz...
dikdörtgenin kıs kenarlarını yatay olarak katlayıp kolumuzun gire4ceği kadar boşluk bırakıp uçlarından dikiyor...

çok kolay aslında karışık gelmesin...

çok güzel ve kullanışlı.bende aynısının sadece kolları biraz daha uzununu örmüştüm.başlangıç ve bitişine de 5 cm kadar sakallı ipten ördüm.
güle güle kullanın

X