Anti-Aging Kolajen takviyesi kullananlar

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Saçma fiyatlardan dolayı ben artık ilikli kemik alıyorum kasaptan, 9-10 saat kaynatmadan pişiriyorum ve buzluğa kaldırıyorum. İçine sarımsak, soğan, zencefil gibi şeyler de koyuyorum. Ondan sonra çorbaya, pilava, yemeklere ekliyorum.
Normalde bu kemik suyunu her sabah içenler var, limonla karıştırıyorlar, ben o aşamaya geçmedim henüz.
Ancak dediğim gibi fiyatlar cidden iyice saçmalamaya başladı yani 299, 349 bilmem ne, yazık ya.

Kasapta koca bir poşet 5 lira, hadi 2 katını al 10 lira, hiçbir şey.

Suda collagen kullandım 1,5 ay boyunca ;gayet memnun kaldım.Ama şimdi Rusya ^dan ithal bir ürün buldum.15 gündür kullanıyorum ve oldukça memnunum.fiyatının 35lira olması ve fda onayının olması beni cezbeden taraflarıdır.bilginize
Markası nedir ya banada soyleyebilir misin benim aldığım çok pahalı

Merhaba ben de nutraxin collagen kullanıyorum üçüncü kutudayım şuan.ilk iki kutuya göre üçüncünün tadı farklı geldi. Üçüncü aldığımın tadı çok ekşi ilk iki kutunun tadı böyle değildi. Son kullanma tarihi de 2023 daha çok var sizin kullandığınızın tadı nasıl acaba?

Evasante beauty kendi internet sitesinden sip ettim
Şimdi 2 kutu daha sip edeceğim
Yüzümde ciddi fark var sanki makyajlı gibi, yani hafif fondoten sürmüş gibiyim , eşimde farkı gayet net görüyor, kendimi kandırmıyorum yani 😅
Merhaba siz evasante kullanıyorm memnunum eşim de fark etti demişsiniz. Ama eşim woonka başladı da demişsinz. Neden işe yaradığı halde farklı markaya geçti? İçerikleri mi farklı acaba?

arzum denedin mi etkiisi var mı. yada etkisini gördüğün ürün var mı.
Merhaba, kullandım canım. Collagen olarak Kiperin Collagen kullandım, trendyol dan kendi sitesinden alıyorum canım
Screenshot_20220131_103537.jpg
Çok memnun kaldım, cildim daha parlak, daha gergin oldu. Ayrıca bacaklarımda agrılar da iyi geldigini düşünüyorum.
Burun ameliyatı oldum ben yeni, saçlarımda çok dökülme oldu ameliyat sonrası. Birde yazın protez tırnak yaptırmıştım, tatil dönüşü çıkarttım. Tırnaklarıma çok zarar verdi, sürekli kırılıyordu. Cildiye ye gittim, kan depoları boşalmış dedi kan testi sonucunda. Bana demir hapı verdi ve özel bir ilaç tavsiye etti. Şimdi onu kullanıyorum düzenli olarak. Gerçekten saçlarımda inanılmaz bir degişim oldu 🧿 Tırnaklarıma çok daha sağlıklı ve güçlü uzuyor artık 🥰. Onuda paylaşayım, saç ve tırnak problemi olanlara fikir olsun 🌹
Screenshot_20220131_103511.jpg

Merhaba, kullandım canım. Collagen olarak Kiperin Collagen kullandım, trendyol dan kendi sitesinden alıyorum canım
Eki Görüntüle 2997947 Çok memnun kaldım, cildim daha parlak, daha gergin oldu. Ayrıca bacaklarımda agrılar da iyi geldigini düşünüyorum.
Burun ameliyatı oldum ben yeni, saçlarımda çok dökülme oldu ameliyat sonrası. Birde yazın protez tırnak yaptırmıştım, tatil dönüşü çıkarttım. Tırnaklarıma çok zarar verdi, sürekli kırılıyordu. Cildiye ye gittim, kan depoları boşalmış dedi kan testi sonucunda. Bana demir hapı verdi ve özel bir ilaç tavsiye etti. Şimdi onu kullanıyorum düzenli olarak. Gerçekten saçlarımda inanılmaz bir degişim oldu 🧿 Tırnaklarıma çok daha sağlıklı ve güçlü uzuyor artık 🥰. Onuda paylaşayım, saç ve tırnak problemi olanlara fikir olsun 🌹
Eki Görüntüle 2997951
Canım çok geçmiş olsun. ayrıca çok çok teşekkür ederim tecrübelerini esirgemeden paylaştığın için.
Göz çevremde botoks var ama kalıcı olmadığı için stres yapıyorum. çölyak belasıda var ağızdan aldığım ilaç gıda fayda etmiyor. depolarım full boş. önce gluten diyetine başlamam lazım galiba. bağırsaklarda emilim olmaya başlayınca da takviyelere başlamam lazım . yardımın için çok teşekkür ederim.

Canım çok geçmiş olsun. ayrıca çok çok teşekkür ederim tecrübelerini esirgemeden paylaştığın için.
Göz çevremde botoks var ama kalıcı olmadığı için stres yapıyorum. çölyak belasıda var ağızdan aldığım ilaç gıda fayda etmiyor. depolarım full boş. önce gluten diyetine başlamam lazım galiba. bağırsaklarda emilim olmaya başlayınca da takviyelere başlamam lazım . yardımın için çok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun, rica ederim 🥰

kızlar kolajen konusunda şuan şu en iyisidir gözüm kapalı dediğiniz nedir? Ben bir süredir biliyorsunuz özellikle ikizler doğduktan sonra baya geride kaldım ya.
Bugün eczaneye gidicektim o da yalan oldu, yarın artık inş. bi gidip öğreneyim son durumları. Cumartesi de yıllaar sonra ilk cilt bakımına gittim bu arada. Ah nasıl özlemişim!! Ufaktan kendimize gelicez inş. Cilt bakımına gittiğim yerde de aynı şeyi söylüyolar cildi içten beslemedikten sonra dışarıya ne yaparsan yap o parlaklık gelmiyor. Su içmek olsun, uyumak olsun ve tabiki kolajendir güneşten korunmaktır bunlar da baya önemli.

X