Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kolajen vücudun yapı taşı diyorlar. Acaba kolajen genital bölge sarkma gevşeme ve kırışmada kullanılabilirmi? Tedavi edermi? Aranızda kullananlar varsa paylaşsın bilgi alışverişi yapalım
Kolajen vücudun yapı taşı diyorlar. Acaba kolajen genital bölge sarkma gevşeme ve kırışmada kullanılabilirmi? Tedavi edermi? Aranızda kullananlar varsa paylaşsın bilgi alışverişi yapalım
Merhaba. Ben de voonka 10.000 mg toz saşe kullanmaya başladım yaklaşık 1 hafta oluyor ama etkileri için yorum yapamam çok erken. Yaşım 38 cildimde çok hafif kırışıklıklar dışında sarkma ya da rahatsız edici kırışıklık gibi şikayetlerim yok. Hatta genellikle yaşımı göstermediğimi söylerler. Tedbir amaçlı takviye olarak kullanmaya başladım. Malum 25 den sonra kolajen miktarı yavaş yavaş azalıyor. 35 den sonrası için sanırım yılda 3 aylık kür tavsiye ediliyor. Deneyip deneyimlerimi paylaşırım.