Kızlar ben cildime kolajen takviyesi yapmak istiyorum artık yaşlanma belirtileri olarak sarkma filan başlayacak hissediyorum cildimde ...hap olarak buldum sıvı yüze srülen var mı biliyor musunuz? bir de kullanan faydasını gören oldu mu?? cilt emer mi mesela süreceğiz ama
Selam kızlar,
Buradaki yazışmaları takip ediyorum; ben de Naara isimli bir kolajene başladım. Aldığım sonuçlar çok şaşırtıcı, paylaşmadan geçemedim :)
- Cildim inanılmaz parlamaya başladı ve yüzümdeki ince çizgiler açılmaya başladı, yine yüzümdeki akne lekeleri çok düzeldi
-Elimdeki güneş lekeleri çok açıldı.
Annem benden daha önce kullanmaya başlamıştı; onun yüzündeki lekeler çok açıldı, saçları sıklaştı ve kırışıklıkları gözle görülür şekilde azaldı. Sadece 1 aylık kullanımda bu oldu. İlk haftada değişimleri görmeye başladık, çok şaşırdık. Bu arada ikimizin de enerjisi arttı ve sindirimi düzenlendi.
Araştırdım; kolajen tip 1-2-3 gibi numaralandırılıyor. Piyasadaki ürünler genelde tek tip oluyormuş ama bu üründe 5 tip kolajen aynı anda yer alıyor, ayrıca dogal meyve özleri de içeriyor. O nedenle bu kadar çok etki ediyormuş zaten.
suya karıştırılıp içiliyor, kullanımı kolay.
Fiyat olarak da piyasadakilere göre uygun. İçerik olarak piyasadakilerden çok daha zengin. Bazı eczanelerde var. Ancak ben arkadaşımın tavsiyesiyle şu siteden aldım; orada ürün hakkında bilgi var. Ayrıca site üzerinden mesaj atarsanız size dönüş de yapıyorlar.
Arkadaşım da çok memnun kaldığını söylediğinde o kadar inanmamıştım :) taa ki annemdeki değişiklikleri görene kadar