Kola kilo aldırıyor mu ?

18_

Gülmek Bedava :)
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
232
1
46
Bursa
kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerse eğer özür dilerim uzun zamandır kilo almaya çalışıyorum hemen hemen her akşam yatmadan önce makarna yeyip öyle yatarım işe de yaradı açıkcası herkes biraz toparlamışsın yüzün güzelleşmiş tam formundasın eskiden çok zayıftın demeye başladılar . Bide sürekli kola içerim ben istediğim kiloya ulaştım 55 kiloyum kilomu koruyacağım ama acaba kola içmeye devam etsem kilo alırmıyım ? kola kilo aldırıyor mu ?

kola şekerli bir gıda oldugu için kalorisi fazla ve asitli oldugu için zararlı. Dietlerde asitli içecek vermiyorlar .şekersiz kolalar var onların kalorisi çok düşük ama gazlı içecek oldugu için pek hayırlı değil.

Aldırır ama çok da zararlı,selülit de yapıyor.Dişlerde sararma kemiklerde erimeye de yol açıyor.

Aldırır ama çok da zararlı,selülit de yapıyor.Dişlerde sararma kemiklerde erimeye de yol açıyor.

sağol canım kilo almak için herşeyi deneyeyim derken kolaya başladım bırakamıyorum aldırır sanıyordum yanlış bilgi sanırım

canım ben bu kiloları biraz da kola yüzünden aldım ama dikkat et göbekten kilo aldırıyor.fakat benim bir arkadaşım da oldukça zayıf ve kilo alamıyor,bir ara kola iç alırsın demiştim.ama doktoru kola sen de tam tersi etki yapar içme demiş.kolayla kilo alamazsın demiş.sanırım doğru da çünkü çok kola içtiği halde hala kilo alamadı.zaten kola da sağlıklı bişey değil canım boş ver sen kolayı falan.
Allah siz kilo almak isteyenlere de biz kilo vermek isteyenlere de yardım etsin.ikisi de zor bir yol kesinlikle.umarım hepimiz istediğimiz kiloda oluruz.başarılar canım

teşekkür ederim canım şu an bile bunu yazarken kola içiyorum biliyomusun :)) evet malesef zararlı içmeyim bari :))

yaaa su kolada ne var anlamiyorum yaaa? guzel tadi da yook aksine berbat . lutfen icmeyin boyle sagliksiz seyleri. sakin haa kilo alcagim diye sagligindan da olmayin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…