arkadaşlar koldaki tüyleri ağda ile almak daha da arttırır mı? ayrıca yeniden çıkarken görüntüsü nasıl oluyor, yani alındığı çok bellli oluyor mu, bilgilendirirseniz çok sevinirim..
arkadaşım ben bir kaç kez aldırmıştım.daha çok artmıyor, çıkarken kısa kısa görüntü yazın özellikle pek hoş durmuyor ama tüm bunlardan önemlisi, kollardaki damarlar çok ince olduğu için tavsiye edilmiyor çatlayabilir diye. dikkat et sen yinede..
Benim cildim de çok hassas. Bundan üç sene evvel sir ağdaların ilk çıktığı zamanlarda ileri derecede çam kokan, vıcık vıcık bir sir ağda vardı. Şuanda adını hatırlayamıyorum. Bir defa onunla aldım. Sonra yağıyla masaj yaptım. Tüyler 15 gün sonrasında ufak ufak ve neredeyse yüzde 70 daha ince çıktı. Onu bir senede en fazla 4-5 kez kullandım. Şimdi senede üç dört defa çok gözüme batarsa vivet kartuşlu setle alıyorum. Çıkarken alındığını belli edecek hiçbir emare göstermiyor. Ne siyahlık, ne batık. Cilt bakım uzmanları sir ağdayı da iple epilasyonu da önermiyor aslında. Cildin çizgi çizgi olmasına ve çabuk kırışmasına neden olduğunu söylüyorlar. Tüylerimizle barışmayı öğreneceğiz sonunda galiba. Örgü yapıp dolanacağız.
İlk defa geçen yaz gitmiştim. o zaman doktora gidecek kadar omuz bölgemde ciddi bir sivilcelenme olmuştu.hafta sonu tüm kol yaptırdım yine.bugün 3.gün iyi gözükmekteler.
Ağdadan hemen sonra bepanten sürdü kız.O gün yıkanmadım ve doktorun verdiği ilaçtan sürüdüm.Artık hangisi iyi geldi bilmiyorum bir de hemen güneşe çıkmamamın da etkisi olabilir tabi.
arkadaşlar koldaki tüyleri ağda ile almak daha da arttırır mı? ayrıca yeniden çıkarken görüntüsü nasıl oluyor, yani alındığı çok bellli oluyor mu, bilgilendirirseniz çok sevinirim..
bu konuda ben de çok tereddüt yaşamıştım ve senelerce almamak konusunda direnmiştim sarı da oldukları için önemsememiştim açıkçası. ilk aldırışımda harika hissettim kendimi hafiflemiş gibi. hiç bir şekildde sivilce de olmadı.hiç canım da yanmadı ki canım çok tatlıdır benim.daha sonra bir kaç kez daha ağdacıya gittim suan roll on agdalarla kendım bıle halledıyorum. cok uzun zamanda cıkıyor cıkanlar rahatsızlık edecek duruma gelene kadar zaten en az bı 3 ay gecmıs oluyor hatta daha fazla..cok rahat ve güzel oluyor.cilt yapını bilmem tabiki ama deneyebilirsin bence.
Herkesde durum farklıdır.
Mesela ben almaya başladıktan sonra kollarımdaki kıllar çoğaldı.
Ağda kılları azaltır gibi bi durum yok yani...
Resmen önceki halinden daha fazlalar....
İlk alındığında ve ondan sonraki bi kaç gün çok güzel yumuşak pürüzsüz...
Fakat ondan sonraki günler siyah bi şekilde görünmeye başlıyorlar daha sonra çıkarken biraz diken gibi batıyorlar ve çıktıklarındada yatay bi şekilde değilde dik dik çıkıyor :44:Çok sinir oluyorum ben bu görüntüye bu yüzden sürekli alıyorum.
Kollarındaki kıllar seni çok rahatsız etmiyorsa hiç alma derim. Resmen sonra başa dert.Uğraşırım sorun değil dersen al:)
1-2 senedir kollarımı alıyorum her zaman kolumun yarısını aldım yarısını bıraktım üsttekiler çoğalır diye. dirsekten yukarısına dokunmadım. şimdi aldığım yerler incecik kalmış çoğalır diye dokunmadıklarım göze batıyor onun yanında :) sir ağdayla azalır diye düşünüyorum..
Ben de geçen yaz 2 kere ağda yapmıştım kollarıma. Çıkmaya başladıklarında da epilasyon makinesiyle alıyordum. Dün akşam yine aldım. Ağda yaptıktan sonra limon+tuz karışımı sürdüm kollarıma. Biraz yaktı ama inceltip azalttığını duymuştum bu yüzden yaptım. Faydası oluyor. Tabi ben düzenli yapmadığım için uzun bir aradan sonra eski haline geldi ama düzenli yaptığım yerlerde azalma var sanki. Sürekli yapacağım bunu. Normalde en az 1 gün bekletin deniliyor ama ben 2 saat beklettim.
ben de dirsekten aşağısını bazen ağda ile bazen makineyle o an hangisi denk gelirse alırım yıllardır. dirsekten üstü için sadece sir ağdayla alırım ama sürekli değil o da yılda 3-4 kez. alttaki tüyler kalınlaştı biraz ama seyrek çıkıyorlar artık bazı bölgelerde hiç çıkmıyor. üst kısım hiç değişmedi ama.
ben tüm kolumu omza kadar sir ağda ile alıyorum. omuza yakın yerlerde sivilce oluyor küçük küçük ama çok rahatsız edici değil, bakıyorum herkeste var. sorunum şu, kolumun tam ortasında bir sivilce çıktı ve geçti ama hala izi kırmızı kırmızı duruyor ve büyük, bunu geçirmek için napabilirim, başka hiçbir iz yok, hepsi geçiyor bi bu geçmedi..