maliyeti ne kadar oldu bu aldıklarının?
baya ucuza kapatmışsın kuaföre sürekli para vermektense bu daha iyiChopsuey .!.:A101'den aldım. 25 liraya geldi hepsi, ağda bezinde promosyon vardı. Yalnız A101'den sir ağda alacaksan yalnızca kol ve bacaklarına uygula. Buraları çok güzel alıyor. Geri kalan bölgelerde etin kopar söyleyim.
baya ucuza kapatmışsın kuaföre sürekli para vermektense bu daha iyi
biz kadınların derdi hiç bitmiyor ki biri birse biri başlıyorchopsuey .!.:Lazer yaptırana kadar kuaföre daha çoook para bayılırım ben. Malum bıyık, kaş, fauller vs.
biz kadınların derdi hiç bitmiyor ki biri birse biri başlıyor
Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Kollarımı şu ana kadar hiç almadım.Sadece sarartıcı kremler kullandım.Kullanmaz olaydım.Tüylerimin uzadığı yetmiyomuş gibi arttıda.Bu yüzden tüylerimi almak istiyorum.Alan arkadaşlar neyle alıyorlar?Alınca çok acıyor mu?Ben acıya pek dayanamamda :18:
Şimdiden teşekkürler
Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Kollarımı şu ana kadar hiç almadım.Sadece sarartıcı kremler kullandım.Kullanmaz olaydım.Tüylerimin uzadığı yetmiyomuş gibi arttıda.Bu yüzden tüylerimi almak istiyorum.Alan arkadaşlar neyle alıyorlar?Alınca çok acıyor mu?Ben acıya pek dayanamamda :18:
Şimdiden teşekkürler
Kimse yazzmamis ama benim basit bir cozumum var.kollarimdaki tuyler epeyce uzundu ruzgarda havaya dikilecek derecede.tanidigim dr ye sordum ne yapabilirim diye.dogum gunu pastasi mumlarundan al bir tane kollarinindakI tuylerini yak dedi.denedim sertte cikmiyor incecik tuylerim suan ,eskisi gibi uzunda degil .agda jilet bilmem ne surmeyin kollariniza bunu deneyin.
Ya ben 1 kere aldım çünkü cidden kötü gözüküyor
Ağdayla aldım ,oyyy o nasıl bir acıdır,belki de ben fazla hassasımağdayla kendin bile alabilirsin ,kolay olay ,azcık acıyo en başta ama
Ben gayet killi bi yapiya sahip olmama rağmen agdayla aliyorum kuaforde. Hiç acimiyo ve cok yavas cikiyo.neden daha once aldirmamisim pismanim yani gercekten hic hos bi görüntü olmuyor. Hele koyu renkse tuyler. Ayda bir almak yeterde aratar bile.[/QUO
Hemde nasıl koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?