ağda deneyebilirsin...
fazla acımıyo...
bende kollarımı hiç aldırmadım ama aldırmak istiyorum. bence kuaföre aldırmalısın. onların kullandığı ağdalar tüyleri azaltıyor.
bazı arkadaşlarım ağdayla aldırdı ama alerji oldu. acaba cilt yapısına mı bağlı
peki hiç alerji ya da sivilce oldu mu?@setenay143Ben de sir ağdayla alıyorum nasıl çıktığı birazda senin tüylerinin yapısına bağlı mesela benim zayıftı yine zayıf çıkıyor bir arkadaşımın oldukça kalın ve siyahtı onun da yine aynı şekilde çıktı çok da değişiklik olmuyor yani.Sarartıcı da kullandım ama dediğin gibi uzattı daha kötü yaptı en iyisi ağda okadar çok acımıyor merak etme mis gibi olduğunu görünce değdi diyorsun :)
Ağda hiçbir alerji yapmadı ama acelem olduğu zaman makineyle alıyorum o çok sivilce yapıyor.Normalde çok hassas bir cildim vardır mesela bıyıklarıma bile sir ağda yaptıramam hemen alerji yapar ama koluma bir şey olmadıpeki hiç alerji ya da sivilce oldu mu?
maliyeti ne kadar oldu bu aldıklarının?Chopsuey .!.:Marketten sir ağda + ısıtıcı makine+ 25 metrelik ağda bezi aldım. Kol kıllarım çok koyu değil, uzaması yavaşladı diyebilirim. Hemen çıktıkça cırt cırt alıyorum 5 dakikada. Sivilce yapması cilt yapısına bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?