• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol Tüylerim :((

Ben gayet killi bi yapiya sahip olmama rağmen agdayla aliyorum kuaforde. Hiç acimiyo ve cok yavas cikiyo.neden daha once aldirmamisim pismanim yani gercekten hic hos bi görüntü olmuyor. Hele koyu renkse tuyler. Ayda bir almak yeterde aratar bile.

Hemde nasıl koyu:1::1:

Canim once bir kisminda dene bak.Sonra gerisini alirsin sivilce yapip yapmadigini kontrol et ama bir ay goturuyor rahat merak etme.en az aciyan bolge bence kol kendin de rahat alirsin merak etme.

İnşallah çünkü baya tüye sahibim:14:

kızlar kollarınızda alerji riskini en aza indirmek için ağdayla almadan önce pudralayın.hem kırmadan alıyor hem sivilce olayını çözüyor.eczanelerde yada marketlerde satılan poşet içinde beyaz pudra yani bildiğimiz.tüyleriniz kırılmadan kökünden çıktığı içinde daha geç uzuyor hemde.

Teşekkür ederim :)

Mumla yapmayın bence mumun eriyip kolunuza damlaması ihtimali var. al eline çakmağı yak gtsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. :3:
Kollarımı şu ana kadar hiç almadım.Sadece sarartıcı kremler kullandım.Kullanmaz olaydım.Tüylerimin uzadığı yetmiyomuş gibi arttıda.Bu yüzden tüylerimi almak istiyorum.Alan arkadaşlar neyle alıyorlar?Alınca çok acıyor mu?Ben acıya pek dayanamamda :18:
Şimdiden teşekkürler:42:

Kol tüyleri hiç acımıyor canım.Benim de tüy problemım var bayagı sağlam tüylerim var anlıcagın :D ama kol acımıyor ben sir ağdayla aldım ilk.Bazen epilatör bazen sir ağdayla alıyorum ama ilkini mutlaka sir ağda ile yapmalısın bence.:42:

Kol tüyleri hiç acımıyor canım.Benim de tüy problemım var bayagı sağlam tüylerim var anlıcagın :D ama kol acımıyor ben sir ağdayla aldım ilk.Bazen epilatör bazen sir ağdayla alıyorum ama ilkini mutlaka sir ağda ile yapmalısın bence.:42:

Teşekkür ederim.Bu iyi moral oldu.:21:

canım makineyle al bu sıcakta ağda ile uğraşma........sivilce olmaması için makineni dezenfekte et.....kolonya ile yapabilirsin......tavsiyem akşam yap,kızarma oluyor sabaha kadar gözenekler iyileşsin......:34:

Kartuş ağda alıp , ağda makinesı ile almanı öneririm. Çok rahat alıyor. Ve ağdanın en az acı hissi verdiği yer kollar diye düşünüyorum. Bünyeden bünyeye değişir belki , herhangi bir alerji de yapmıyor bende.

Uzunsa tüyler acır.İlk kremle al sonra ufak ufak çıktıkça makineyle al ozaman acımıyor cidden.Ben bacaklarımı da çıktıkça alıyorum 2 gun digerleri cikiyo onlari aliyorum sonra uzun sure rahat ediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de eskiden korkardim kollarımı aldırmaya, çok da onemsemezdim sarı sarılar pek de belli olmuyorlar zaten diyip... Üniversitede gordum herkesin kolları pırıl pırıl, her sey yakışıyor üstlerine oyle olunca. Dedim benim neyim eksik, mis gibi pırıl pırıl bi kız olmak varken niye killi killi gezeyim az dursalar da dedim ve 2 ay once aldırdım. Gecen ay aldırmaya kalktığımda kuaförüm olmaz alamam daha kısalar dedi, belki bu ay aldırırım ama çok çıkmadılar yine de :)) öyle kalın falan da çıkmıyor, inceydi yine ince çıkıyor. Sivilce bende de oldu baslarda ama kese yap arada bir iyi geliyor... Tırnaklarına oje surup ellerine de krem sürünce yazın harika bi görüntü oluyor. Emin ol pişman olmicaksin;)

Bende ilk kez haftaya aldiracagim. Bugüne kadar pek rahatsiz olmadim kolumdaki tüylerden ama suan acayip rahatsiz ediyorlar beni. Birde yasadigim yerde öyle kuaforlerde yapmiyorlarki :( Yaptiracagim yerde fiyatlar 28-34 €.

Hangi s1klikta alinmasi gerekiyor ayda bir mi?

Back