• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol Tüylerim :((

maliyeti ne kadar oldu bu aldıklarının?

A101'den aldım. :27: 25 liraya geldi hepsi, ağda bezinde promosyon vardı. Yalnız A101'den sir ağda alacaksan yalnızca kol ve bacaklarına uygula. Buraları çok güzel alıyor. Geri kalan bölgelerde etin kopar söyleyim. :60:

Son düzenleme:
Bazen ağdayla alıyorum bazen epilatörle bazen de traş bıçağıyla. Hiç birinin yan etkisini görmedim. Çoğalmadı da.

Chopsuey .!.:
A101'den aldım. 25 liraya geldi hepsi, ağda bezinde promosyon vardı. Yalnız A101'den sir ağda alacaksan yalnızca kol ve bacaklarına uygula. Buraları çok güzel alıyor. Geri kalan bölgelerde etin kopar söyleyim.
baya ucuza kapatmışsın kuaföre sürekli para vermektense bu daha iyi :34:

baya ucuza kapatmışsın kuaföre sürekli para vermektense bu daha iyi :34:

Lazer yaptırana kadar kuaföre daha çoook para bayılırım ben. :27: Malum bıyık, kaş, fauller vs :31: .

Son düzenleme:
Sir ağda ile aliyorum bazen kendim bazende kuaforde aldiriyorum acisi cok fazla olmuyor ama zamanlada azaliyor alisiyorsun. Makina ile alininca bende cok fazla batık oluyor .

Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. :3:
Kollarımı şu ana kadar hiç almadım.Sadece sarartıcı kremler kullandım.Kullanmaz olaydım.Tüylerimin uzadığı yetmiyomuş gibi arttıda.Bu yüzden tüylerimi almak istiyorum.Alan arkadaşlar neyle alıyorlar?Alınca çok acıyor mu?Ben acıya pek dayanamamda :18:
Şimdiden teşekkürler:42:

Merhaba, aynen sizin durumunuzdaydim ve kollari tuylu gelin olmamak icin aldirdim :) Ve hic acimadi desem yeri. 2ay olacak nerdeyse ama yine de hic aldirmadigim donemki kadar rahatsiz etmiyor beni. Dik dik de cikmadi, ben de ondan korkmustum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kolda sivilcelenme çok oluyor benim öyle olmuştu yazin ne giyecegimi sasip kalmistim...

Ama artik hic olmuyor alisiyor herhalde eğer alacaksaniz kisin baslayin derim şimdilik sarartin çünkü o.sivilceler kisa.kollu giyecek gibi olmuyor

Sir agdayla alinca ayda bir aliyorsunuz gayet temiz ve güzel oluyr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kollarınızda alerji riskini en aza indirmek için ağdayla almadan önce pudralayın.hem kırmadan alıyor hem sivilce olayını çözüyor.eczanelerde yada marketlerde satılan poşet içinde beyaz pudra yani bildiğimiz.tüyleriniz kırılmadan kökünden çıktığı içinde daha geç uzuyor hemde.

ha birde ilk çıkarken ipek keseyle hafif hafif keselerseniz banyoda batık olayıda olmaz.onuda gratiste bulabilirsiniz gayet uygun fiyatı.

Canim once bir kisminda dene bak.Sonra gerisini alirsin sivilce yapip yapmadigini kontrol et ama bir ay goturuyor rahat merak etme.en az aciyan bolge bence kol kendin de rahat alirsin merak etme.

en iyisi tüy dökücü krem.ağrısız sızısız.5 dakika içinde tüylerden kurtuluyorsun.gerçi tekrar çıkıyor.tüy çıkınca krem sür ve kurtul.ben öyle yapıyorum.özellikle kol için en güzeli bu.:16:

Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. :3:
Kollarımı şu ana kadar hiç almadım.Sadece sarartıcı kremler kullandım.Kullanmaz olaydım.Tüylerimin uzadığı yetmiyomuş gibi arttıda.Bu yüzden tüylerimi almak istiyorum.Alan arkadaşlar neyle alıyorlar?Alınca çok acıyor mu?Ben acıya pek dayanamamda :18:
Şimdiden teşekkürler:42:

Kimse yazzmamis ama benim basit bir cozumum var.kollarimdaki tuyler epeyce uzundu ruzgarda havaya dikilecek derecede.tanidigim dr ye sordum ne yapabilirim diye.dogum gunu pastasi mumlarundan al bir tane kollarinindakI tuylerini yak dedi.denedim sertte cikmiyor incecik tuylerim suan ,eskisi gibi uzunda degil .agda jilet bilmem ne surmeyin kollariniza bunu deneyin.

Ben gayet killi bi yapiya sahip olmama rağmen agdayla aliyorum kuaforde. Hiç acimiyo ve cok yavas cikiyo.neden daha once aldirmamisim pismanim yani gercekten hic hos bi görüntü olmuyor. Hele koyu renkse tuyler. Ayda bir almak yeterde aratar bile.

Ya ben 1 kere aldım çünkü cidden kötü gözüküyor:1:
Ağdayla aldım ,oyyy o nasıl bir acıdır,belki de ben fazla hassasım :1: ağdayla kendin bile alabilirsin ,kolay olay ,azcık acıyo en başta ama :1:

Kimse yazzmamis ama benim basit bir cozumum var.kollarimdaki tuyler epeyce uzundu ruzgarda havaya dikilecek derecede.tanidigim dr ye sordum ne yapabilirim diye.dogum gunu pastasi mumlarundan al bir tane kollarinindakI tuylerini yak dedi.denedim sertte cikmiyor incecik tuylerim suan ,eskisi gibi uzunda degil .agda jilet bilmem ne surmeyin kollariniza bunu deneyin.

Evet bende duymuştum.Aygazda falan yakanda varmış.Ne yapsam bilemedim.

Ya ben 1 kere aldım çünkü cidden kötü gözüküyor:1:
Ağdayla aldım ,oyyy o nasıl bir acıdır,belki de ben fazla hassasım :1: ağdayla kendin bile alabilirsin ,kolay olay ,azcık acıyo en başta ama :1:

Acımı......İşte buna dayanmıyorum:1:

Ben gayet killi bi yapiya sahip olmama rağmen agdayla aliyorum kuaforde. Hiç acimiyo ve cok yavas cikiyo.neden daha once aldirmamisim pismanim yani gercekten hic hos bi görüntü olmuyor. Hele koyu renkse tuyler. Ayda bir almak yeterde aratar bile.[/QUO

Hemde nasıl koyu :1::1:

Back