• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol kıllarınızı aldırıyor musunuz?

kızlar ben akne tedavisi oluyorum ve roaccutane kullanıyorum biliyorsunuzdur bu tedavi boyunca ağda yapamıyorum kol kıllarımı sarartmayı düşündüm ama o da zararlı olabilir filan dediler var mı bir fikriniz öneriniz?

Ben tüy dökücü kremle alıyorum çok rahat oluyo. Ama ağdayı denicem daha da seyreltmesi için :))

Ben esmerim ve kollarım aşırı kıllı ve uzun. Ne yapsam bilmiyorum ya hepsini geçtim beni hep böyle gördü herkes dalga boyutu var aldırınca :) Ağda mı daha iyi makine mi ? Bir de kollarımı alayım tamam ama benim her yerim kıllı omuzlarıma kadar alsam sırtımdakilerle siyah beyaz olacak omzum :) Off of..

Nasıl çıkıyorlar ?

Sadece biraz daha dikine çıkıyo. Herhangi bi kalınlaşma gözlemlemedim.. Hatta bazen az çıktığıda oluyo kafasına göre takılıyo anlıycağın :) ama asla fazlalaştı diyemem almadan önce nasılsa şimdi de aynı :) ha diyceksin 2-3 gün de bir tekrar çıkar ama zaten banyoda en kolay aldığım yer kollarım 2 kolum 20 saniyede halloluyor :)
Her yerimi traş bıçağıyla alırım en kısa süren koltukaltı :) hiç biyerimde kalınlaşma ya da fazlalaşma yok
Bir keresinde ağda yapıyım dedi genital bölgede hemen batık oldu izi kaldı zar zor geçti bacaklarımda ki tüyler kalınlaştı :( anlıycanız herkes jilet kalınlaştırır diyo ama bana göre ağda kalınlaştırıyo tüyleri :)

önceleri sarartırdım ama bi 8 yıldır falan ağda bantıyla alıyorum tüm kolumu minik kalan tüyleri de makineyle alıyorum vücutta en az acıyan yer kol bence hatta benimki hiç acımıyor bile..sonra kollar mis gibi oluyor tertemiz ben mayısta başlıyorum almaya yazında iki kez alıyorum yeterli geç çıkıyorlar çünkü bacaklara nazaran...kışın almaya gerek yok uzun kollu giydiğimiz için.

Back