• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol kıllarınızı aldırıyor musunuz?

bende aldırıyorum ve hiç pişman değilim. ama size tavsiyem kollarınızı sir yerine seker ağdayla aldırın. inanın farkı görüceksiniz. sirle alınca ince ince kabarcıklar oluyodu ve sert çıkıyodu. kuaförün önerisiyle şeker ağdaya basşladım. hiç sivilcelenme , artma , sertlesme olmadı çok memnun kaldım. tabi şeker ağda olayı sadece kol için geçerli. dier bölgeler yine sir..

bende dedigin gibi sir le aldırıyorum kolumda o kabarcıklardan oluo ve sinir oluorum uzuca bi sürede geçmio şimdi pembe bi sir agda var ona geçtim iyi gelio ama şeker agdayıda denicem :82:

Ben sarartici kremler kullaniyorum. Biraz pahali oldugu icin arada yapiyorum. Bence aldirirsan cok anormal bir görüntü cikar ortaya, dogal olmaz. Ama sarartirsan rahatsiz etmez, gayet dogal bir görüntü olur:) Bence denemelisin

Bende kendim alıyorum epilasyon aletimle ufak bir başlığı var onu sırf kolum için ayırdım ve hiçte abartı bir görüntü olmuyor alınca. Aksine kolunda kılalrı belli olan kadınlar bana itici geliyor. Sonuçta kıl yani her yerdekini alıorlarda neden kolu almazlar en göze batan yerde orasıdır.

ben sirle alıyorum, çokta memnunum, görüntü olarak kıllı durmasından daha iyi :27: seninkiler belli belirsizse aldırma derim, ama değilse aldır görüntü olarak daha iyi duruyor

Allahtan bu konuda cok sansliym. Kol tuylerim incecik ve cok az. Uzun olanlari da makasla kesiyorum. Yok gibi oluyorlar. Bence kol tuylerinden muzdarip hanimlar agda yapmamali. Agdadan sonra sakal gibi cikiyor ya tuyler, erkekler bu durumdan nefret ediyor, eski sevgililerim bahsederdi hep. Bilginize ;-)

kızlar kuaföre gidip orielle açtırabilirsiniz rengi.. sarartıcılardan daha uzun süre dayanıyor. bende aynı dertten muzdaribim aldırmıyorum yaz gelince oriel sürüp sarartıyorum.. hatta bir tanıdığımız kuaför ondan almıştım biraz malzeme evde kendimde sürüp yapıyorum :34:

yaz aylarında sir ağdayla aldırıyorum kaymak gibi oluyor:1::12:

bende evde kendim alıyorum 2-3senedir falan.normal bezli ağdayla da sirli ağdayla da o ay ne bulursam artık farketmiyo yani.şuan okadar azaldıki tek tük çıkıyo zaten her ay alınmıyo bacak gibi bi de koldaki kıllar zayıf oluyo kalın değiller yani. çok yavaş uzuyo 2 ayda bir belki.ha birde geçen kış ne zamn alsam arkasından limon tuz sürdüm belki onun bi faydası oldu şuan kıllarım sayılı yani

Back