• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol kıllarınızı aldırıyor musunuz?

valla bnde bu forumda okumuştum bacaklarıma ve kollarıma uyguladım geçen ağustos ayından ta bu aya kadar ama düzenli değil tabi.şimdi dedğim gbi kollarım tek tük bacaklarımda elle koparılabilir hale geldi kıllarım hiç acıda yok yani.cildime bi zarar vermedi ama bilemem tabi kişiden kişiye göre değişir.

ben ilk aldığımda soğuk ağda bandıyla almıştım. 3 yıldır epilasyon makinesiyle alıyorum. önceden daha siyah ve kalındı. şimdi inceldi baya 2 ayda bir alıyorum çok rahat.

kızlar kuaföre gidip orielle açtırabilirsiniz rengi.. sarartıcılardan daha uzun süre dayanıyor. bende aynı dertten muzdaribim aldırmıyorum yaz gelince oriel sürüp sarartıyorum.. hatta bir tanıdığımız kuaför ondan almıştım biraz malzeme evde kendimde sürüp yapıyorum :34:

oriel i saçın dibine bile sürmüyolar bildiğim kadarıyla siz kola nasıl uyguluyosunuz ?

Ben de alıyorum kolarımdaki kılları. Geçen yaz 2 kere almıştım. Bu yaz yeniden başladım ve hep devam edeceğim. Ben de limon+tuz sürüyorum. Seyrekleştiriyor. Zamanla biter bile. :)

Kollarımda çok kıl yok yani aldıracak kadar yok.Epilasyon yaptırmak daha mantıklı ağdayla aldırmaktan çünkü kıllar yeni yeni çıktığında kötü gözüküyorlar.

aldırıyorum...az ve açık renk olmasına rağmen beni rahatsız ediyor ..aldırınca pürüzsüz görüntüsüne bayılıyorum :34:rahatsız oluyorsan aldır zaten geç çıkıyor koldaki kıllar ..en azından benim öyle aldıra aldıra sirle iyice inceldi zaten :37:

ben bugün kol kıllarım için lazere başlıycam ama şimdi bir tereddüt oluştu bende. Ya daha da çoğalırsa :( Benim kol tüylerim uzun ve çoklar hep ağdayla alırdım ama artık tamamen kurtulmak istiyorum. Genital ve koltuk altı bölgesi 5 seansta bitmişti , kol kıllarım içinde aynı yere gidicem umarım işe yarar. Bir gidiyim gelişmeleri yazarım :)

benım konum hortlamış:27:
madem hortladı son durumu yazayım. buraya danıştıktan sonra aldırmaya başladım pişman değilim yazın göruntu çok hoş. kışınsa aldırmıyorum çunku aldırınca sureklı kollarım üşüyor ve sıksık dıken dıken oluyo. kışın aldırmamak lazım
lazer konusuna bırşey dıyemeyeceğim bilgim yok ama çok rahatsız etmıyolarsa kışın gereklı bu kıllar:1:

ben de 2 yıldır ağdayla alıyordum zaten alınca çok tatlı oluyor :) Ama tamamen kurtulmak istiyorum. Bu lazare bir bulaşınca her tarafı kurutasım geldi :) Denemek lazım genital ve koltuk altından çok memnun kaldım. Sıra kollarda :D

evett lazerden yeni döndüm ve hemen yazıyorum. Öncelikle gittiğim yerdeki makine alexandrite bunu söyleyim. Kol kıllarım için ilk seansımdı ben sadece yarım kol olarak yaptırdım. Çabuk bitmesi için biraz yüksek kullandılar ama toplamda 10 dk sürdüğü için dayanılamayacak birşey yok. ilk seans olduğu için %20 bir azalma görürsün dedi yaban bayan. umarım işe yarar. şuan kırmızı kırmızı kollrım :)

kızlar bende alıyorum kollarımı ama yurtta kaldığım için ağdayla falan uğraşamıyorum.mecbur makineyle alıyorum ama haftada bir almam gerekiyor ya çok sıkıldım.kuaförlerde çok pahalı bizim buralarda.öğrenci öğrenci parada vermek istemiyorum sürekli.sanırım en iyisi lazer bulursam bütçeme uygun tamamen kurtulmak istiyorum

kızlar bende alıyorum kollarımı ama yurtta kaldığım için ağdayla falan uğraşamıyorum.mecbur makineyle alıyorum ama haftada bir almam gerekiyor ya çok sıkıldım.kuaförlerde çok pahalı bizim buralarda.öğrenci öğrenci parada vermek istemiyorum sürekli.sanırım en iyisi lazer bulursam bütçeme uygun tamamen kurtulmak istiyorum

ben lazer falan denemedim bende kollarımı makineylen alıyorum.

eldivenle nasıl alınyorki?hiç bilmiyom onu,bazı arkadaşlarımda eldiven kullanıyomuşta.

Eldiveni normal eline takıyorsun.
Baş ve işaret parmağının ucuyla pıt pıt çekiyorsun, 4-5 tane birden geliyor.
Benim canım çok tatlıdır, benim bile acımadı.. :)
Tavsiye ediyorum, seyreltti bir de ekstra olarak.

kollarını makineyle aldıkça zaten bir süre sonra incelmeye başlıyorlar, benim ilk başlarda elimin üstünde inanılmaz çok kıl vardı ve 1 sene sonunda ki ayda 1 falan aldım elimin üstünde kalmadı. kollar için de beklemek lazım. lazer konusunda malesef sağlıklı bilgiler alınamıyor çünkü kişiden kişiye göre değişiyor kıl durumu. ben iğneliden 1 sene sonra tekrar tüylenen de gördüm lazer yaptırıp 5 yıldır tüydüz olan da.

Back