• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol kıllarınızı aldırıyor musunuz?

Kollar ağdayla alınca neredeyse hiç acımıyor canım.

denesemmi acaba yaa aslında lazerli epilasyonuda düşünüyorum ama ondan da şöyle bi risk var tüylerin biraz daha kalınlaşması için bi süre jilet kullanmalıyım ne bilim korkuyorum sonunda ya tüyleri yok etmezse bu kez daha da kalınlaştırmış olucam :59:

hadi ya .napsam bilemedim şimdi kuaförde canımın acısıyla söylenip rezil olmakda va:77:. bide habire gitmek istemiyom kol bu ya tahriş olursa nasıl açcam bi daha : 77:

tahrişten bende çekiniyorum çünkü ben ağda hiç kullanmadım vücudumda bi kaç kez bikini bölgesinde denemiştim inanılmaz derecede kızardı ve iltihaplandı kanamalar oldu onun için ağdaya pek yanaşamıyorum cildimde çok hassas bende ikilemde kaldım :59:

Ben 2 senedir aLdırıyorum..esmer oLdugum ıcın hiç hoş durmuyodu..Kuaförde sir ağdayLa aLdırıorum..tahriş fLn oLmadı..öyle bacak kıLLarı gibi hemen uzamıo..2-3 ayda bir aLdırıorum.. Ayrıca aLdırdıkça azaLmaya başLadı tüyLer...Çok memnunum çok güzeL pürüssüz ve yumuşacık oLuo koLLarım =)

ben kolumda herseyi denedim valla tahris falanda olmadı ayrıca en az acıyan yerm kolum ..:):)
eplatr ağda herseyi denedimm
bnce kolu almak insanı cok rahatlatıyor tertemiz ohhh mis..:) aldıktan sonra nasıl dolastım o kollarla diyecksnz ..:):)
ben demiştm yani en azından :)): ki bnm tüyler sarı ve azdır cok da belli deildiler yani ..:)):):

Ben ağdayla almıyorum kollarımı zaten ince tüy şeklinde ama yinede göze batıyor. Ben ütülüyorum kollarımı. :40: Yani çakmak, ateş, ocak herhangi bşeyi kolarımda gezdiriyorum yanıyorlar gayette hoş duruyor ne çoğaltıyor, nede kalınlaştırıyor tüyleri. :66: Tabi bu yöntemi sadece bilek ve dirsek arasında uyguluyorum ve ayrıca çok dikkatli olmalısın cnm zaten ateşi hafiften tutunca kılların ucunun büzüştüğünü fark ediyorsun ona göre yapmaya devam edersin. :)

Kol alınmaz derler hep ama ben inanmıyorum, yıllarca ağda ve jiletle aldım, en sonunda da lazer epilasyona gidip kol alma işinden de kurtuldum, oh mis gibi :1:

anlamıyorum
almayınca insanlar size pislik gözüyle mi bakıyor?
ya da herkes sizin kollarınızdaki kıllarla mı ilgileniyor?
epilasyon tamam bi yere kadar ama kolları almak da abartı bence.
iyice doğallıktan çıkıyo kadınlar
ömür billah nasıl uğraşıcaksın onlarla.
bunun hastalığı vs var.alamadın uzun süre,nolacak?
böyle her yerini alanlar yüzünden normal kılları bile anormal görüp komplekse giriyo bayanlar.
sonrasında da epilasyonculara akan paracıklar...:50:

ya niye oyle düşünüyorsun ki evet benim gözüme batıyodu. Buradaki arkadaşlara danıştım ve sonunda aldırdım çokta rahatladım hem hiç canım yanmadı ki çok tez canlıyımdır iyide oldu. Tercih meselesi bu seni rahatsız etmiyosa aldırma tabi sonuçta kol kılı bu

evet aldırıyorum.ama sadece yaz aylarında...çok memnunum artma olmadı,aksine seyreldi...tertemiz oluyo ışıl ışıl ...

kol kıllarım kollarımı simsiyah gösteriyordu.. bi aldım aaa benim ne güzel kollarım varmış öyle.. herkes hemen fark etti... ne güzel duruyor diye.. ama sir ağdayla aldırınca alerji oldu ve hep sivilce sivilce oldu kollarım.. bi kaç denedim baktım olmuyor.. şimdi ağda köpükleri varya sprey şeklinde ondan kullanıyorum.. çok ta memnunum..

bende çok rahatsızım bu kıllardan ama bi almaya başlayınca başıma bela olur diye korkuyorum açıkçası.
tüy sarartıcı kremler falan varya onlardan kullansak acaba göze bu kadar batmaz mı?

bende aldırıyorum ve hiç pişman değilim. ama size tavsiyem kollarınızı sir yerine seker ağdayla aldırın. inanın farkı görüceksiniz. sirle alınca ince ince kabarcıklar oluyodu ve sert çıkıyodu. kuaförün önerisiyle şeker ağdaya basşladım. hiç sivilcelenme , artma , sertlesme olmadı çok memnun kaldım. tabi şeker ağda olayı sadece kol için geçerli. dier bölgeler yine sir..

Back