Kol kıllarınızı aldırıyor musunuz?

Sibelim84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
12.657
7.696
448
arkadaşlar beyaz tenliyim.ama yazın gelmesiyle birlikte kollarımdaki kıllar beni rahatsız etmeye başladı. bi yanım git aldır diyo bi yanımda sonrada uğraş dur diyo. çok aşırı değiller ama ne bileyim böyle uzun görünüyo gözüme.Sizler ne yapıyorsunuz

ben ağdayla alıyorum azalıyo,cıksada kısa cıkıo cok rahatsız etmiyo 2ay bile dayanır yani al bence kolda kıl hoş durmuyo ya....:S

ben arada kendim alıyorum ağdayla, bence bi kere alsan bi yaz idare eder hepsi çıkana kadar

alıyorum ve ne yalan söyleyeyim hoş oluyor. yazın yapsan yeter zaten. bir de sansa geç uzuyor.

evet ben de aldırıyorum ya da kendim alıyorum aldırmadan önce pek rahat hissetmezdim aldırınca bi rahatladım aldırabilirsin zaten kalınlaşma olayı olmuyo ağdayla olunca :) 2 ayda, ayda 1 fln aldırsan bile yetebilir duruma göre

Son düzenleme:
Ben de ağdayla kendim alıyorum. Kollar en açıkta olan yerler ve bi bayanın kollarının kıllı olması hiç hoş olmuyo tüm zerafeti gidiyo. Zaten çabuk uzamıyor al kurtul derim.

beyaz tenliyim eğer esmer olsaydım o kıllar orman gibi olurdu belkide beni rahatsız ederdi
ama şükür rahatım dibine gitmedikçe sarı ormanım belli olmuyor
bende rahatsız değilim suratımıda hiç aldırmadım
zaten kaşları aldırdım diye bin pişmanım birde kollarla hiç uğraşamam

ya benim canım çok tez ya nolcak benim bu halim :) sirle aldırsam mıki kuaörüme gittiğimde. Aldıran arkadaşlarımda aldırma daha kötü çıkıyo sonra çok uğraşıyosun diyolar. Ama boyle güneşe çıktığımdada kollarıma bakıp duruyorum

bende aldırmayı düşündüm bi ara ama cesaret edemedim tüy sarartıcı kullandım uzun bi süre ama o da tüyleri besliyomuş öğrendiğimde geç kalmıştım ne yazıkki ben tüyleri yakıp sarartıyodum ve sanki kolumda hiç tüy yokmuş gibi duruyodu ama çabuk uzuyo bu yüden ağdayla aldırırsam çabuk uzarmı die düşünüyorum. ya bi de benim canım çok kıymetlidir acımıyomu hiç :90:

banada aldıracağına sarart diyen arkadaşlarım oldu saratmasam mıki. of ben beyaz tenliyim boyle kollarımda siyah siah görünüyolar gözüme. bide sirle aldırırsam tahriş felan olursa yakında nişanım var nasipse

ya ben makinayı bi kere koltuk altımda denedim baktım kanattı bi fırlattım elimden bi daha almadım :18:

sarartıcı kullanmanı tavsiye etmem canım benim tüylerim çok inceydi ama uzun süre sarartıcı kullandıığm için tüyleri besledi biraz kalınlaştırdı Allahtan çok siyah değiller sarılarda var onlar kurtarıyo biraz yoksa kötü görünürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…