Kol bacak uyuşması

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhaba arkadaşlar bugün aniden kolum bacağım uyuştu çenem Bi tuhaf kelime leri tam konuşamıyorum aşırı gerginlik insanlar a karşı sinir asabiyet kendime telkin veriyorum ama vücuduma vurdu stres tavsiye verebilirmisiniz teşekkürler

Tiroid var cnm sen de hemn doktora git TSH hormonu yuskselmis olabilir o bende de vardi bı gittim çok yüksek hap kullanıyorum halaa ömür boyu kullanicam geç kaldım çünkü sen git muahnee ol hemn

Beyin kanamasının belirtilerinden bazıları bunlar. Konuşma yetisi bozukluğu, uyuşmalar. Geç olmadan lütfen doktora görünün. İçinizi rahatlatacak şeyler okumak yerine doktora koşun, emin olun birşey kaybetmezsiniz. Gittikten sonra da, beyin kanamanız yoksa lütfen beyin emarı çekilin, herhangi bir kist var mı diye.

Arada oluyor stres ten doktor öyle söyledi

Tiroid var cnm sen de hemn doktora git TSH hormonu yuskselmis olabilir o bende de vardi bı gittim çok yüksek hap kullanıyorum halaa ömür boyu kullanicam geç kaldım çünkü sen git muahnee ol hemn
Hangi doktor bakıyor ben de stres ve kanda kolesterol çıkmıştı

Hangi doktor bakıyor ben de stres ve kanda kolesterol çıkmıştı
Kolesterol çıktıysa ths yüksek endokrinoloji bölümüne gidiceksin aman çok dikkat et önemli bişey tiroit bir anda el titremesi sinirlenme sisersin boğazına baskı yapar git gzuelcene muayne ol şikayetlerini şöyle zaten verdiği hap minicik mercimek kadar hatta zayıflamaya bile çok yardımcı

Teşekkür ederim Bi gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…