kokuyorum çıldıracağım

geçmiş olsun canım. evet bazen makatta akıntı ve kaşınma da oluyor.

sadece size mi kokuyor acaba belkide öyle dediğiniz kadar kokmuyordur? bazen olur ya insanın burnundan bi koku gitmez bi türlü ama o koku aslında yoktur.
o kokuyu her zaman almıyorum ki. bu nükseden birşey.

Ben de su gunluk ped olayina takılıyorum arkadaslar.
kyllanmayin diyorsunuz ama nasil olacak kullanmadan.
Evde olanlar hadi gun icinde surekli camasir degistirsin.ya calisanlar ?
benim bir damla akintim olsa cok afedersiniz ama kicimin uzerine oturamiyorum. O derece takintiliyim o konuda.
bir de psikolojik midir nedir, bildiginiz totom donuyor o akintiyi hissedince.
ogretmenim ve tenefusum 10dk.
bem simdi o arada pantolon çıkarıp camasir mi degistireyim, ya da bunu nerde yapayim?
inanin hastalık oldu bu bende.
oyle asiri akinti falan olmuyor ama onum verdigi islaklik beni delirtiyor.
pedi surekli değiştirerek rahatlayabiliyorum en azindan .

sürekli sızlandığım için kullandığım bir kelimeydi "çürümek"
göğüs arası kokusu sütyen takmıyorken de oluyor. acımsı bir koku.

şartlar olarak da bakış olarak da aynıyız sanırım. ben de tahammül edemiyorum o akıntıya.

alemsin.. yaşarken çürümezsin merak etme..benim de belden aşağı dediğin gibi..şimdi benide şüpheye düşürdün..topluluğa veya bir yere gidecek olsam önce hemen yıkayıp öyle katılıyorum..ne yapayım kader deyip..katlanıyorum..

Ya arkadaslar benim yegenimde de var bu koku. Kendisinin kilo problemi var obezite hastasi. ondan mi bilmiyorum. Banyo yapsa bile cok kokuyor, banyo yapinca banyo felaket kokuyor. Annesinde de vardi ayni sey. Nefesi bile sanki icorganlari curumus gibi kokuyor. Biz bisey demiyoruz uzulmesin diye. Senin arkadasin gibi hormonal mi acaba? Neymis senin arkadasinin rahatsizligi?

Obezite tanısı nasıl konuldu,doktora gittimi eğer doktora gitmiş ise bir takım testlerin yapılması gerekti,hormonlar bir rahatsızlık olabilir,ben de tiroit hastasıyım ilk çıktığı zamanlar çok terliyordum öyle koku falan yoktu ama.

adi ne tabletin

Ya çok alakasız gelecek belki ama bu aralar çok mandalina yiyor musunuz? Sigara kullanıyor musunuz? Yeni bir durum mu bu?

Canimmmm benzer bisey bende de vardi. Boyle kokmus balik kokusu. Igrenc gelicek ama uzgunum gercek bu. ben de senin gibi, yok vajinal deodorantti, yok pudraydi denedim. Doktora gittim doktor bu urunlerin o bolgenin dogal faunasini oldurdugunu kokunun b yuzden oldugunu soyledi. Oraya hic bisey surmuyosun. Temizligini vajinal wipe lat var, islak mendil sadece dis kismini temizle onarla ic kisma degirme. 1 hafta 10 gune geciyo. Yediklerin akinti kokusunu degistirir, sogan ve baharat ozellike.

Canım ciddi bir sağlık sorunun olduğunu düşünmüyorum. Jinekoloğa bir git bence belki çözümü çok basittir.

Günlük ped hemde günde 3-5 tane çok fazla bence biliyorsunuz pedlerin dışı hatta üstü plastik siz bunları sürekli kullanarak hava alımını engelliyorsunuz dolayısıyla hem bakteri için elverişli bir ortam oluşturuyor hemde kokmasına neden oluyorsunuz. Yapmayın lütfen kullanmayın şu günlük pedleri, hem siz abartmış pudralıyormuşsunuz bide. Ee pudrada hava aldırmazki. Genital bölgeye sabun, jel, pudra falan sürülmez bırakın bu kimyasalları içi suyla bile yıkanmaz, o kendini temizler zaten. Yapacağınız şey basit, her wc.de suyla yıkayın, pamuklu çamaşır kullanın gerekirse ped kullanmak yerine çamaşır değiştirin, kıl tüy durumlarını halledin, tuvalet kağıdı dahil diğer o kullandığınız şeyleri bırakın. Daha doğrusu şeyinizle uğraşmayı bırakın gerisini vücudunuz halleder.

Çok da irdelemek istemedim ama bir hormon çok fazla üretiliyormuş vücudunda. :/

Tatlım genital bölgene o kadar şey sürme. Jeller pudralar sirkeler falan. Genital bölgemizin kendine özrl r ph dengesi var onu bozmamalıyız kendini yenileyebilmesi ve koruması için bu şart. Ayrıca günlük ped kullanımını bırak pamuklu iççamaşırı doğru seçim. Umarım
Biran önce kurtulursyb:-D

Ya çok alakasız gelecek belki ama bu aralar çok mandalina yiyor musunuz? Sigara kullanıyor musunuz? Yeni bir durum mu bu?

mandalina da sigara da yok şu an hayatımda. alakasız değil canım. alaka arıyorum aylardır bu sorunuma. en küçük alakayı bile araştırıyorum.

acaba yeme alışkanlığım mı buna sebep oluyo, içtiğim su mu sebep oluyor. inan herşeyde sebep arıyorum. ama bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…