- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Sen nick mi değiştirdin dostum, hayırlı olsun güzel olmuş.maydonozun saplarını suya atıyorsun kaynatıp içiyorsun bu kadar ..Ama bu otla çöpler çözülür mü bilemiycem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nick mi değiştirdin dostum, hayırlı olsun güzel olmuş.maydonozun saplarını suya atıyorsun kaynatıp içiyorsun bu kadar ..Ama bu otla çöpler çözülür mü bilemiycem
maydonozun saplarını suya atıyorsun kaynatıp içiyorsun bu kadar ..Ama bu otla çöpler çözülür mü bilemiycem
Sen nick mi değiştirdin dostum, hayırlı olsun güzel olmuş.
kaç dal sap, ne kadar suya ve ne kadar süre kaynıyo biliyorsanız?
kaç dal sap, ne kadar suya ve ne kadar süre kaynıyo biliyorsanız?
peki sürekli taze taze yapıp içecek miyim. bir bağ maydanoz çok değil mi? bende de iltihap varbir bağ maydonozun saplarını yıkayın iki bardak suya koyun kaynasın ..Bende iltihap oluyordu bu şekilde çözdüm ama ben de koku değil ,sürekli ağrı ve tuvalete gitme ihtiyacı oluyordu ..Koku nedendir ,nedir bilemem ..
peki sürekli taze taze yapıp içecek miyim. bir bağ maydanoz çok değil mi? bende de iltihap var![]()
sanıyorum iki kere falan içiyorsunuz ben bir bağ yaptım ama burdaki bağlar incecik siz ikiye bölün yapın çok kalın bir bağsa ...Evet taze içilmesi iyidir ...Her sabah kaynatın benim ki 1 haftada geçmişti ama benim vücut çabuk sinyal veriyor ben anlıyorum bir şeyler olduğunu ,sizin ki uzun sürebilir bırakmayın için ...Soğan suyu da iltihap geçiriyor bildiğim kadarıyla ama benim ona ihtiyacım kalmadı çok şükür ..Bilirim illet bir şey bir hafta burnumdan geldi gece 7-8 kere tuvalete gidip geliyordum ...
çokk teşekkür ediyorumm. deneyeceğim. inşallah geçer..
sağolunne demekgeçmiş olsun ...Haberdar edin ..
sirkeyi denemiştim, karbonatlı suyu da deneyeceğim,çok teşekkürlerHaa bu arada arkadaşlar demişler ama tekrarlıyorum o bölgeyi sirkeli bir pamukla her gün temizleyin ..O da olmazsa karbonatlı suyla ..Kimyasal kullanmayın,günlük pedden uzak durun ,iç çamaşırlarınızı kaynatın ,ve ütüleyerek giyin ..Gerekirse günde iki kez değiştirin ..
Sorunu cozebildiniz mi?sirkeyi denemiştim, karbonatlı suyu da deneyeceğim,çok teşekkürler![]()