kokuyorum çıldıracağım

Doktora gorunmelisin canim enfeksiyon olabilir...

yaw birileri matrak mı geçiyor anlamadım
kaçıncı koku konusu bir gün içerisinde
tuhaf...

makatta çatlak olunca..ne yaparsan yap..koku yapıyor..bende de var..sabunsuz sürekli belden aşağısını yıkıyorum..ama o kadarda..takıntı yapmıyorum..oturma banyosu yapıyorum..ameliyatta fayda etmiyor maalesef..rahim veya rahim ağzında yara da olabilir..

yaw birileri matrak mı geçiyor anlamadım
kaçıncı koku konusu bir gün içerisinde
tuhaf...
Matrak geçmek için buraya üye olup cevapları kontrol etmek ve gereken cevapları yazacak kadar boş vaktim yok malesef.
Allah akıl fikir versin. Sanki cinsel konu açtık da başka dertlerin peşindeyiz. Tövbe tövbe yaa

inan yeni banyo yaptım bi saat bile olmadı. aynı şeyi şuan gene yaşıyorum. kafayı sıyırcam sıyırcam az kaldı. çaresi yok mu bunun

peki senden baska bu kokuyu duyan varmi bunu biliyormusun ?

Bu kadar sinirlenmeye ne gerek var ki? Hemen agresifleşmeye lüzum yok ben gözlemimi söyledim sadece ilginç çünkü yani..
Neyse konuşmayacağım geçmiş olsun o zaman dilerim geçer bir an evvel sorununuz..

Bu kadar sinirlenmeye ne gerek var ki? Hemen agresifleşmeye lüzum yok ben gözlemimi söyledim sadece ilginç çünkü yani..
Neyse konuşmayacağım geçmiş olsun o zaman dilerim geçer bir an evvel sorununuz..

etki-tepki diyelim. neyse teşekkürler..

arkadaşlar şu an mesela nemli bir şey nasıl kokar ya işte o koku hafif de oranın kokusu. ıslak bırakıyorsun demeyin. itinayla kuruluyorum. banyomu yaptım tertemiz kıyafetler.. inanın acaba deterjandan mı kaynaklanıyor diye defalarca deterjan ve yumuşatıcı değiştim. yok yok değişmiyor. bazen de utanıyorum söylemekten ama göğüs aramdan acı bir koku geliyor. yanık plastik gibi. tövbe tövbe ya. çürüyor muyum ne

Öncelikle geçmiş olsun peki bu koku her odada,her yerde duyduğun bir koku mu?yoksa sadece tuvalette mi duyuyorsun?Koku hastalığı var(kakozmi) ona yakalanmış olabilir misin?Bir KBB uzmanına gitmeni de öneririm ben..göğüs aramdan koku geliyor demen bana bunu düşündürttü..olmayan bir kokuyu duyuyor olabilirsin gerçekten

Orayla bu kadar ugrasmak bu kadar jel pudra gunluk ped kullanmak da sebep olabilir hatta aklinda bulunsun jinekologlar dusta yikarken hafifce elinizle temizleyin lifle asla citiler gibi yikamayin nazik davranin diyorlar. Bakteriler koku yapar yanls anlama kirle ilgili degil ben de enfeksiyosn falandir diye dusundum. Yakin zamanda doktora gitsen iyi olur burdan kimse cozemez zaten. Sakin o bolgeye parfüm falan sikma bu arada. Tahris edecek seylerden de kacin.

evet dediğiniz rahatsızlıklara baktım. belirtileri de var bende. umarım cerrahi bi sorun çıkmaz karşıma
cevabınız için çok teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun... Fistül ameliyatı oldum ben. İnan korkacak biley yok sma kabızlık başa bela... İlk onu halletmen lazım yoksa ameliratta bi işe yaramaz sorunun tekrarlar makat akıntıdı ve kaşıntısı varmı???

sadece size mi kokuyor acaba belkide öyle dediğiniz kadar kokmuyordur? bazen olur ya insanın burnundan bi koku gitmez bi türlü ama o koku aslında yoktur.

Su mesajinizla beni guldurdunuz, curumek nedir ya olur mu oyle sey?
siz bir jinekologa gorunun, muhtemelen enfeksiyon vardir. Bir de fazla kurcalamayin artik.
gogusleriniz biraz buyukse ve benim gibi simsiki sutyenler takiyorsaniz hava almadigi icin gayet tabii koku olur.
anormal bir durum degil o.

hayır canım her zaman aldığım bi koku değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…