- 6 Temmuz 2014
- 545
- 901
- 408
Arkadaşım kabızlık sorunu yasıyosun. Fissür yada fistül olabilir. İnternetten bi araştır bunlar makatla ilgili problemler. Özellikle fistül başlangıcı olabilir diye düşünüyorum sukuntılı bi durum malesef... Eger bu sekildeyse genel cerraha görünmen gerekecekmantar makat bölgesinde olur mu. bi de aynayla falan baktım kontrol ettim herhangi bir mantar emaresi yok. kaşıntı yok. koku taharet kokusu gibi. vajinal değil arkadaşlar.
sağol canım, temizlikle gitmediği için kokunun kaynağının ben de içten olduğunu düşünüyorum. bağırsakla ilgili falan.. teşekkürler tavsiyelerin için..Oyleyse dedigin gibi vajinal degildir, bir doktora gorunmende fayda var. Bagirsak problemi olabilir, devamli oldugu icin ne kadar temizlensen de yikansan da koku geliyor olabilir. Once bir jinekologa git yine de, o seni yonlendirecektir diye dusunuyorum. Gecmis olsun, umarim kurtulursun derdinden kisa surede
Arkadaşım kabızlık sorunu yasıyosun. Fissür yada fistül olabilir. İnternetten bi araştır bunlar makatla ilgili problemler. Özellikle fistül başlangıcı olabilir diye düşünüyorum sukuntılı bi durum malesef... Eger bu sekildeyse genel cerraha görünmen gerekecek
koktuğuna emin misin, psikolojik bişey olmasın, bu kadar önlem alıyorken kokman garip, eğer gerçekten kokuyorsan bi hastalık falan olabilir doktora gitmelisin bence
canım hiç herhangi bir ameliyat geçirdin mi?
Doktora gitmelisiniz ,bir tv prg da duymuştum Allah korusun bazı kanser türleri bu belirtiyor verebiliyormus.
hayır canım
Amin sağol canım inşallahcanım inşallah biran önce bu rahatsızlıktan kurtulursun..mutlaka doktora git en yakın zamanda..Allah yardımcın olsun..
Idrarinizi tutmayin sakin! Bobreklerinizden olursunuz Allah korusun.Amin sağol canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?