kokuyorum çıldıracağım

Oyleyse dedigin gibi vajinal degildir, bir doktora gorunmende fayda var. Bagirsak problemi olabilir, devamli oldugu icin ne kadar temizlensen de yikansan da koku geliyor olabilir. Once bir jinekologa git yine de, o seni yonlendirecektir diye dusunuyorum. Gecmis olsun, umarim kurtulursun derdinden kisa surede

mantar makat bölgesinde olur mu. bi de aynayla falan baktım kontrol ettim herhangi bir mantar emaresi yok. kaşıntı yok. koku taharet kokusu gibi. vajinal değil arkadaşlar.
Arkadaşım kabızlık sorunu yasıyosun. Fissür yada fistül olabilir. İnternetten bi araştır bunlar makatla ilgili problemler. Özellikle fistül başlangıcı olabilir diye düşünüyorum sukuntılı bi durum malesef... Eger bu sekildeyse genel cerraha görünmen gerekecek

Bagirsaginizdan geliyor olabilir derim, ic hastaliklari doktoruna gidin bence.

Ikinci kokuyorum konusu..
Bende kokmak yada kokmamak diye bi konu acasim geldi :)

Neyse zevzeklik etmiyim arkadaslara katiliyorum doktorun erkegi bayani olmaz bence hemen gitmelisiniz..

Birincisi pamuklu ic camasirin yeterli, gunluk ped kullanarak hata yapiyorsun...
Ikincisi, surekli yika, pudrala, jel vs. dengesini bozmussun...
Sosyal fobi raddesine gelene kadar git doktora gorun...

sağol canım, temizlikle gitmediği için kokunun kaynağının ben de içten olduğunu düşünüyorum. bağırsakla ilgili falan.. teşekkürler tavsiyelerin için..

sağol canım, temizlikle gitmediği için kokunun kaynağının ben de içten olduğunu düşünüyorum. bağırsakla ilgili falan.. teşekkürler tavsiyelerin için..

evet dediğiniz rahatsızlıklara baktım. belirtileri de var bende. umarım cerrahi bi sorun çıkmaz karşıma
cevabınız için çok teşekkür ederim.

koktuğuna emin misin, psikolojik bişey olmasın, bu kadar önlem alıyorken kokman garip, eğer gerçekten kokuyorsan bi hastalık falan olabilir doktora gitmelisin bence

koktuğuna emin misin, psikolojik bişey olmasın, bu kadar önlem alıyorken kokman garip, eğer gerçekten kokuyorsan bi hastalık falan olabilir doktora gitmelisin bence

eminim. evet doktora gitmek şart oldu. fissür ve fistül yani makat çatlağı dedi bi arkadaş bu sitede. hemen araştırdım. gerçekten belirtileri var. bu siteden çok şey öğreniyorum.

canım hiç herhangi bir ameliyat geçirdin mi?

Doktora gitmelisiniz ,bir tv prg da duymuştum Allah korusun bazı kanser türleri bu belirtiyor verebiliyormus.

günlük ped kullanımı hijyenik birşey değil ki. o da koku yapabılır. birde btn vucudun mu kokuyor merak ettım. bide yeni olan birşey mi bu. yoksa eskıden beri hep mi var. yani bazı insanların öyle kendı kokuları vardır yıkansalarda parfumde sıksalar o kokuyu alırsın. tenleri kokar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…