ya kızlar bişi sormak istiyorum...
dün akşam fitil kullanmaya başlamıştım.. enfeksiyon için..
sabah bir anda otururken çok fazla akıntım geldi ve hemen wc ye gittim.. bir baktım ki bembeyaz, galiba ilaç dışarıya çıkmış..
akıl verin nolur.. fitil kullananlar normal mi bu sizce???
hayatım sana adaçayı yağını tavsiye edeceğim...1 yıl kurtulamadığım mantar enfeksiyonu belasından kurtuldum onun sayesinde...3 aydır yok şükürler olsun...adaçayı yağını bir pamuğa döküp vajina ortalarına yerleştiriyorsun ,sabah oluncada çıkarıyorsun..ben 5-6 kez yaptım..3. de wc de iltihap aktığını gördüm..sonrasındada zaten hiç akıntım olmadı...hiç bir zararıda yok..eskiler bunu kullanırmışş
geçmiş olsun..
e normal tabiyki,sence fitil ne olacaktı ki?
hemen akmaması için akşam koyman gerekiyor..sabah nasılsa akıyor...yani yaşadığın şey normal veolması gereken
vajinaya adacayi yerlestirmek falan, nasil tavsiyeler bunlar.. yapmayin kacinci yuzyilda yasiyorsunuz siler yahu
merak etme hayatım içine falan kaçmıyo:) pamuğu biraz uzunca tut parmak şeklinde,ama ince olmasın,çekerken kopmasın,gerçi kopsada çıkmasında sorun olmuyor.bi ucu vajina ortalarına doğru gitsin diğer ucu başlarda kalmış olur,kolay çekersin.ben öle yaptım,hiç bi yere kaçmıo merak etme..:smiley-cool:
allah şifalar versin...