Kokulu vajinal akinti

merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede vardı artık eşim bile kokudan rahatsız oolmaya başlayınca hemen doktora gittim.doktor mikrop kapmakdan ve üşütmekten ileri geldigini söyledi ve iki farklı hap verdi aynısından eşime de verdi ilaçlar ikimizde de olan mikropları temizleyecegini söyledi.ilaçları kullanmaya başlayınca kokuda gitti.tavsiyem hafife almayın hemen doktora gidin.
Ayni sorun bende de vardi ben cokkk arastirma yaptim turkiyede bisesyin yok normal diyip gonderiyir hep jinekoloklar fakat ben arastirdigim kadariyla bagisikligimizin zayiflamasi ve seker turu besinleri vucudumuza cok ca almamizla alakali oluyor bu kokulu ve beyaz akintilar kandida yani surekli tekrarlar. Bagisiklikdusunce tekrarlar hemen en iyisi bagirsak florasmizi saglikli tutmak ve skeerli gidalrdan uzak durmak . Cunku yengemde ayni sorunlari yasiyirdu koju vardi kasintisi falan doktora gitti kadin seker hastasi oldugunu ogrendi ne zaman ki yediklerine dikkat etti rahatsizliklari da gitti. Amaben kendim defalarca gittim dojtora akinti normal diyir surekli tekrarlar o diyor. Birbayanin yazisini okumustum nette. Kadin bir yontemle bundan kurtuldugunu soylemisti.

X