hayir sabun falan surmuyorum sadece duru suyla yikiyorum. ilk doktora izmirde gittim sonra Amerika'da 2 doktora gittim. yani dusun burda bile bisey bulamadilar.
Kizlar herkese selam. Benim sorunum su. yaklasik 5-6 senedir balik kokulu olan akintim var. ilk baslarda onemsemedim fakat daha sonra doktora gittim. Idrar testleri, kulturler,ultrasonlar herseye bakildi fakat doktor gayet sagliklisin bence biraz psikolojik yapiyorsun her kadinda boyle akintilar olur dedi. Hic boyle bisey basina gelen var mi? simdi tekrar doktora gitmek istiyorum ama aptal durumuna dusmek istemiyorum cunku yine herseye bakip normal diyecekler. Hergun 3-4 tane ped degistiriyorum. Esim hicbi koku almadigini soyluyor ama ben kendi kendime duyabiliyorum kokuyu. Ne olur biraz ilgilenirseniz sevinirim. simdiden tesekkurler.
cnm ben kendimi bildim bileli akıntım var beyaz renkte dktr gittim herseferinde değişik bir ilaç yada fitil verdi ama geçmiyor en son başka dktr gittim bence bu normal tedavi olmana gerek yok dedi bende sürekli günlük ped kullanıyorum yoksa çamaşır dayanmıyor bende senin gibi çaresizim
valla ben artık pes ettim ama bazı arkadaşlar bende olmuyor deyince kendimden şüpheleniyorum acaba ben anormalmiyim diyepeki bu doktorlar neden normal diyip gecistiriyorlar ben anlamiyorumki. acaba gercekten normalde bizmi abartiyoruz. ama bana sanki bi kaynagi var ordan geliyor ve onun durdurulmasi lazim gibi geliyor.
valla ben artık pes ettim ama bazı arkadaşlar bende olmuyor deyince kendimden şüpheleniyorum acaba ben anormalmiyim diyepeki bu doktorlar neden normal diyip gecistiriyorlar ben anlamiyorumki. acaba gercekten normalde bizmi abartiyoruz. ama bana sanki bi kaynagi var ordan geliyor ve onun durdurulmasi lazim gibi geliyor.
ayrıca doktora gitmekden de korkuyorm doğum biraz sorunlu geçdi aşağıdan muayene olabilecek kadar hazır değilim napıcam ben cok takıyorum bebeğim daha 10 aylık bana bişi olursa onun bana ihtiyacı var
rockwell amerikada yasiyorsun sanirim. burada cvs'de ya da targetin eczane bolumunde su ovaluation yada pregnancy testlerinin oldugu bolumde iltihap var mi yok mu gosteren testler var. hic kulanmadim ama bir dene istersen. kendin testi yapar biraz bilgilenirsin. bu arada Amerika'daki dr.;ara hic guvenme bence, teshis koymaktan korkuyorlar ve hicbirseyin yokmus gibi davraniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?