merhaba arkadaşım
valla bendede 2 gündür baya bi çok gelen,çamaşırımı geçip pantolonumu ıslatan bir akıntı var..ama kokusu balık değil,YEŞİL SABUN GİBİ yaa..acaba diyorum bu da balık gibi kokuyoda benmi kokuyu yanlış tanımlıyorum??????
eşin kokuyu almıyorsa gerçekten psikolojik olabilir ,çünkü benimki hemen,yeşil sabun kokusu dedi..jeyyarsenağlama
:sm_cool::sm_cool:
ay arkadaşım çok hoşsunsırnaşık şey
ama malesef pek ferah olmuyo:) içimden kimyasal maddeler çıkerıyomuşum gibi geliyo inan:)
tekrarlaması ilginç,acaba eşinemi bulaştıda,tekrar sana geçip suruyor?
sabun falan sürmüyosun değil mi oaraya? biliyosun yararlı bakterileri yok ediyor sabun falan..o da kötü bakterilerin üremesini ve girişini kolaylaştırıyor...temiz olacam derken ben bunu yaptım yaptım sonra ne oldu biliyomusun? işte bu hale geldim...
sakın kimyasal maddelerle yıkama orayı..
birde aynı doktora gitme bence,başka doktorlarada baktır derim ben..
hımm.... valla ilginç..inşallah en kısa zamanda sona erer..ama eşin duymuyorsa bence sen hassasiyet geliştirmş olabilirsin tatlım yaa..fisfisfis
bende yarın gidecem bakalım,inşallah bişey çıkmaz..ilaçta kullanamam,korunmadım,hamile kalayım diye..belkide kaldım..o yüzden ilaç kullanamam,öğrenene kadarÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Belirti ve Bulgular
· Vaginal akıntının niteliği çok farklı olabilir. Koku, renk, akıcılık vaginitis etkeni hakkında fikir verebilir.
· Kaşıntı, yanma, kızarıklık ve bazen ağrı bulunabilir
· Cinsel temas esnasında ağrı
· İdrar yaparken yanma ve ağrı
Riski Arttıran Etkenler
· Antibiyotik kullanımı
· Cinsel temas
· Vaginal duş
· Rahimiçi araç (spiral)
· Sigara kullanımı (bakteriyel vaginozis)
· Erken yaşta cinsel temas ve partner sayısının fazla olması
· Gebelik, doğum kontrol hapı kullanımı, menopoz gibi hormon düzeyini etkileyen değişiklikler
Üreme çağındaki kadınlarda en yaygın vaginal infeksiyon nedenleri Trichomonas vaginalis, Candida albicans (mantar) ve bakteriyel vaginozisdir.
bak hayatım;senin için kopyaladım buldum...yani,bir şeye alerjinde olabilir..kullandığın deterjanda sebep olabilir..(O KISMI ALMAMIŞIM)..Ama yazıda diyorki kimyasal maddeler alerji duymakta sebep olabilirmiş..kullandığın her şeye dikkat et ve dene..sevgilerimle..
arkadaşım akıntın kokuluysa kesinlikle dr a görün benimde öyleydi ben ctesi günü gittim yara oluşmaya başlamış dedi.seni korkutmak gibi olmayım ama ihmal etme bence.temizlemeye gelince dr su bile değirme dedi rahim kendi kendini temizlermiş zaten suyun bile zararı olabilirmiş enfeksiyon kapabilirmiş inş önemsiz bişedir ama ihmal etme ben ihmal ettim ama bunada şükür diyorum daha kötüsü olabilirdi geçmiş olsun
Merhaba Arkadaslar bende aranıza bugun katıLdım. Bendede aynı Sorun var yaklasık uc yıLdır. Ve Soyle basladı ılk Cocuguma hamıle ıken Akıntım basLadı ve Bu akıntı cok kotu sekılde koku yapmaya basladı Esım bıle bunu hıssettı ve her defasında doktora gorunmemı onerdı ama ben hıc ılgılenmedım. Dogum yaptım Dogumdan sonra bana ılac verdıler dogru durust kullanmadım ve akıntım gıttıkce fazlalastı gunde ıkı defa camasır degısıyordum.Aradan 1 bucuk sene gectı doktora gıttım anlattım her seyı ve bna ılac verdı gunde ıkı defa ıkıser tane kullanmam gereken haplar verdı ama o haplar benım psıkolojımı bozdu bır daha da kullanmadım doktora tanıstım cok kotu yan etkısı var dedım baskada sana verebılecegım ılac yok dedı :) tabı guldum bı daha da tedavı olmadım ve suan ıkıncı cocuguma hamıleyım o akıntım Sıvılasmaya basladı su gıbı akmaya basladı bugun doktora gıttım ama :) es gectım tabı cok sıra vardı ıs yerıne dondum ogleden sonra tkrr gıdecem gelısmelerı anlatırım sıze :)
arkadaşlar, bu doktorlar niyee böyllee oluyoo... başlarından atıyolar sanki...bende aynı şikayetle gittim. bana gözünde büyütme herkeste var, dedi; böyle bir mantık olabilirmi? ben neo penotran kullanıyorum harika bişe mucize gibi çok memnunum...
iremrecim merhaba;
inan sigara konusunda bir fikrim yok..ama sigara gibi pis bir maddenin bu olayı tetiklemesi gayet normal..içinde binbir çeşit zehir var biliyorsun ki..fare zehiri bile var,gerisi ne olsun ki...yani bu kadar zehirli bir şeyin vajinal enfeksiyonda rol oynamaması bence absurd olurdu.ve mutlaka ki doktorunun tecrübeleri vardır bu konuda..sen içme en iyisi arkadaşım,tertemis kokarsın işte ne küsel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?