Koku

karbonatla duş alın haftada birkaç kez. Kokuyu emer alır. Yıkanma kovanız varsa içine atın yoksa sık sık vücudunuza sürüp karbonat eriyene kadar vücudunuzu ovalayın. Yalnız koku ortadan kaybolur ama koku sebebi vüutta kalorsa olmaz. Önce dahiliyeye gidin. Gitmeden önce çevrenizden de teyit alın. Sizden başla bu kokuyu alan birileri olsun. Psikolojikte olabilir,

Saciniza maske tarzi bir sey yaptiniz mi? Saç derisi kokuyu emiyor benimde burnuma surekli koku gelirdi 1-2 ay gecmedi

Kokunu başkaları da alıyor mu?

Giysileri yıkadığın deterjanı ve yumuşatıcıyı değiştir canım

Kokuyu sadece siz alıyorsanız koku reseptörleriniz yada beyinle ilgilidir .Biryerde okumuştum adamin beyninde tümör vardı hep yanık kokusu alıyordu .

Vajinal mantar olabilir mi o öyle ilaç gibi ve keskin kokar çünkü

Baska bir arkadasinda degindigi gibi aile bireylerinizr de bir kac kisiye kendinizi koklatin eger onlar bu kokuyu almıyorsa bir doktora gorunun. Hangi birime gidilir bunun icin bilmiyorum ama istersen bir dahiliye uzmanina gorun o seni yonlendirir zaten.

belki içtiğiniz bir ilaç yüzünden...
yada hormonlarınız isyandadır.
ter kokusu oılmasa bile insandan değişik kokular yayılabiliyor dönem dönem.

Çoğu olasılık yazılmış ama bir de şu var:

Vücut ketozis durumuna geçtiğinden ağızdan aseton gibi bir koku gelir. Bu bir idrar testiyle anlaşılıyor. Kötü bir şey değil, diyete olarak da uygulanıyor, vücudun yağ yakım periyoduna girdiğini gösterir, son zamanlarda diyet vs yaptınız mı?

Yapmadım

Evet aynen öyle yapıcam randevu alcm brzdan

Bende pskolojik olduğunu düşünüyorum çünkü kmse almıyor koku

:) malesef ben bu kokuyu her ortamda alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…