- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Kokunu başkaları da alıyor mu?Regl değilim sanki göğüs kafesimden geliyor yada kafamın etrafndn yada içimde gelen bi kokuda benmi farkedemiyorum bilmiyorum 1 haftadır onume geleni kokluyorum bugn kendimden geldiğini farkettm ama nerden bilmiorm pskljm bozuldu hasta hissettim şuan midem fln bulanıyor
Giysileri yıkadığın deterjanı ve yumuşatıcıyı değiştir canımMerhaba... 1 haftadır beni çıldırtan polis köpeği gibi sürekli orayı burayı koklamama neden olan bı durum yaşıyorum. Öncesinde koku kanepe ortusunden geliyor sandım terliorz falan sinmistir gibi bugn annem 2 gün önce yıkadigi örtüleri tekrar yıkadı bende duş aldm çıktım fakat yine o koku. Kimyasal bi koku ilaç gibi asetonmsu çıldırcm ise gittigimdede aynı kokuyu alıyorum ve bugn bu kokunun benden geldiğini farkettim duş alıp ciksamda o koku var nerden geliyor bilmiorm ama her 5 dkda bir alıyorum kokuyu. Sizce hastaneye bu sebepten gidilirmi? Gidilirse hangi bölüme gitmeli? Okuduğunuz için teşekkürler
Saçımda değil malesef evdekilerede koklattm ama yokSaçınızdan mı geliyor bi bakarmısnız benim kuaför saçımı yakmıştı ve ben inanılmaz bi pis koku alıyordum kimyasal bi koku
Bugün gidicem hastaneye bakalmKokuyu sadece siz alıyorsanız koku reseptörleriniz yada beyinle ilgilidir .Biryerde okumuştum adamin beyninde tümör vardı hep yanık kokusu alıyordu .
Vajinal mantar olabilir mi o öyle ilaç gibi ve keskin kokar çünküMerhaba... 1 haftadır beni çıldırtan polis köpeği gibi sürekli orayı burayı koklamama neden olan bı durum yaşıyorum. Öncesinde koku kanepe ortusunden geliyor sandım terliorz falan sinmistir gibi bugn annem 2 gün önce yıkadigi örtüleri tekrar yıkadı bende duş aldm çıktım fakat yine o koku. Kimyasal bi koku ilaç gibi asetonmsu çıldırcm ise gittigimdede aynı kokuyu alıyorum ve bugn bu kokunun benden geldiğini farkettim duş alıp ciksamda o koku var nerden geliyor bilmiorm ama her 5 dkda bir alıyorum kokuyu. Sizce hastaneye bu sebepten gidilirmi? Gidilirse hangi bölüme gitmeli? Okuduğunuz için teşekkürler
Mantarı sürekli yaşadığım için çok iyi bilirim değil çünkü ne akıntı ne kasinti yokVajinal mantar olabilir mi o öyle ilaç gibi ve keskin kokar çünkü
YapmadımÇoğu olasılık yazılmış ama bir de şu var:
Vücut ketozis durumuna geçtiğinden ağızdan aseton gibi bir koku gelir. Bu bir idrar testiyle anlaşılıyor. Kötü bir şey değil, diyete olarak da uygulanıyor, vücudun yağ yakım periyoduna girdiğini gösterir, son zamanlarda diyet vs yaptınız mı?
Evet her ihtimal olabilir şu durumdabelki içtiğiniz bir ilaç yüzünden...
yada hormonlarınız isyandadır.
ter kokusu oılmasa bile insandan değişik kokular yayılabiliyor dönem dönem.
Evet aynen öyle yapıcam randevu alcm brzdanBaska bir arkadasinda degindigi gibi aile bireylerinizr de bir kac kisiye kendinizi koklatin eger onlar bu kokuyu almıyorsa bir doktora gorunun. Hangi birime gidilir bunun icin bilmiyorum ama istersen bir dahiliye uzmanina gorun o seni yonlendirir zaten.
Sinameki yaptığım dönemlerde bemiks ampul kokardı ama 1 seneyi geçmiştir zeytinyagndn başka bişey surmuyorm onuda en son 1 ay önce falan sürdümSaciniza maske tarzi bir sey yaptiniz mi? Saç derisi kokuyu emiyor benimde burnuma surekli koku gelirdi 1-2 ay gecmedi
Bende pskolojik olduğunu düşünüyorum çünkü kmse almıyor kokukarbonatla duş alın haftada birkaç kez. Kokuyu emer alır. Yıkanma kovanız varsa içine atın yoksa sık sık vücudunuza sürüp karbonat eriyene kadar vücudunuzu ovalayın. Yalnız koku ortadan kaybolur ama koku sebebi vüutta kalorsa olmaz. Önce dahiliyeye gidin. Gitmeden önce çevrenizden de teyit alın. Sizden başla bu kokuyu alan birileri olsun. Psikolojikte olabilir,
:) malesef ben bu kokuyu her ortamda alıyorumBu konuyu ben acmis olabilirdim bugun.
Ayni koku bizdede var. Boya/ aceton kokusu gibi. Ama neden oldugunu biliyorum. Dah oncede olmustu bu koku ve biz gaz sizintisindan korkup tam 3 kere ev sahibini aradik uzman yolladi. Beyler gaz olcegi olan bi makinayla olctu ve evet gaza benzer sizinti var dedi. Megersem bizim komsu ayakkabiliklarin bitistigi yere yani duvarin diger tarafina acik boya kutusu koymus. Onun kokusuda bize dogru sizmis.
Su an koku burnumda. Pff. Yarin zile basiyimda boya kutusunu kaldirmasini soyluyum.
grip falan oldun mu benim de bir ara havayı o şekil solumama neden olmuştuGerçekten pskolojim bozuldu insanlara yaklasamiyorum. Vücudum resmen kimyasal gibi kokuyor
Gayet ıyiym hasta deilm idrar yollarimda sorun yok yani hicbi hastalığım yok belkide takıntı yaptm bilmiormgrip falan oldun mu benim de bir ara havayı o şekil solumama neden olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?