• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku

karbonatla duş alın haftada birkaç kez. Kokuyu emer alır. Yıkanma kovanız varsa içine atın yoksa sık sık vücudunuza sürüp karbonat eriyene kadar vücudunuzu ovalayın. Yalnız koku ortadan kaybolur ama koku sebebi vüutta kalorsa olmaz. Önce dahiliyeye gidin. Gitmeden önce çevrenizden de teyit alın. Sizden başla bu kokuyu alan birileri olsun. Psikolojikte olabilir,

Regl değilim sanki göğüs kafesimden geliyor yada kafamın etrafndn yada içimde gelen bi kokuda benmi farkedemiyorum bilmiyorum 1 haftadır onume geleni kokluyorum bugn kendimden geldiğini farkettm ama nerden bilmiorm pskljm bozuldu hasta hissettim şuan midem fln bulanıyor
Kokunu başkaları da alıyor mu?

Merhaba... 1 haftadır beni çıldırtan polis köpeği gibi sürekli orayı burayı koklamama neden olan bı durum yaşıyorum. Öncesinde koku kanepe ortusunden geliyor sandım terliorz falan sinmistir gibi bugn annem 2 gün önce yıkadigi örtüleri tekrar yıkadı bende duş aldm çıktım fakat yine o koku. Kimyasal bi koku ilaç gibi asetonmsu çıldırcm ise gittigimdede aynı kokuyu alıyorum ve bugn bu kokunun benden geldiğini farkettim duş alıp ciksamda o koku var nerden geliyor bilmiorm ama her 5 dkda bir alıyorum kokuyu. Sizce hastaneye bu sebepten gidilirmi? Gidilirse hangi bölüme gitmeli? Okuduğunuz için teşekkürler
Giysileri yıkadığın deterjanı ve yumuşatıcıyı değiştir canım

Kokuyu sadece siz alıyorsanız koku reseptörleriniz yada beyinle ilgilidir .Biryerde okumuştum adamin beyninde tümör vardı hep yanık kokusu alıyordu .

Merhaba... 1 haftadır beni çıldırtan polis köpeği gibi sürekli orayı burayı koklamama neden olan bı durum yaşıyorum. Öncesinde koku kanepe ortusunden geliyor sandım terliorz falan sinmistir gibi bugn annem 2 gün önce yıkadigi örtüleri tekrar yıkadı bende duş aldm çıktım fakat yine o koku. Kimyasal bi koku ilaç gibi asetonmsu çıldırcm ise gittigimdede aynı kokuyu alıyorum ve bugn bu kokunun benden geldiğini farkettim duş alıp ciksamda o koku var nerden geliyor bilmiorm ama her 5 dkda bir alıyorum kokuyu. Sizce hastaneye bu sebepten gidilirmi? Gidilirse hangi bölüme gitmeli? Okuduğunuz için teşekkürler
Vajinal mantar olabilir mi o öyle ilaç gibi ve keskin kokar çünkü

Baska bir arkadasinda degindigi gibi aile bireylerinizr de bir kac kisiye kendinizi koklatin eger onlar bu kokuyu almıyorsa bir doktora gorunun. Hangi birime gidilir bunun icin bilmiyorum ama istersen bir dahiliye uzmanina gorun o seni yonlendirir zaten.

belki içtiğiniz bir ilaç yüzünden...
yada hormonlarınız isyandadır.
ter kokusu oılmasa bile insandan değişik kokular yayılabiliyor dönem dönem.

Çoğu olasılık yazılmış ama bir de şu var:

Vücut ketozis durumuna geçtiğinden ağızdan aseton gibi bir koku gelir. Bu bir idrar testiyle anlaşılıyor. Kötü bir şey değil, diyete olarak da uygulanıyor, vücudun yağ yakım periyoduna girdiğini gösterir, son zamanlarda diyet vs yaptınız mı?

Çoğu olasılık yazılmış ama bir de şu var:

Vücut ketozis durumuna geçtiğinden ağızdan aseton gibi bir koku gelir. Bu bir idrar testiyle anlaşılıyor. Kötü bir şey değil, diyete olarak da uygulanıyor, vücudun yağ yakım periyoduna girdiğini gösterir, son zamanlarda diyet vs yaptınız mı?
Yapmadım

Baska bir arkadasinda degindigi gibi aile bireylerinizr de bir kac kisiye kendinizi koklatin eger onlar bu kokuyu almıyorsa bir doktora gorunun. Hangi birime gidilir bunun icin bilmiyorum ama istersen bir dahiliye uzmanina gorun o seni yonlendirir zaten.
Evet aynen öyle yapıcam randevu alcm brzdan

karbonatla duş alın haftada birkaç kez. Kokuyu emer alır. Yıkanma kovanız varsa içine atın yoksa sık sık vücudunuza sürüp karbonat eriyene kadar vücudunuzu ovalayın. Yalnız koku ortadan kaybolur ama koku sebebi vüutta kalorsa olmaz. Önce dahiliyeye gidin. Gitmeden önce çevrenizden de teyit alın. Sizden başla bu kokuyu alan birileri olsun. Psikolojikte olabilir,
Bende pskolojik olduğunu düşünüyorum çünkü kmse almıyor koku

Bu konuyu ben acmis olabilirdim bugun.
Ayni koku bizdede var. Boya/ aceton kokusu gibi. Ama neden oldugunu biliyorum. Dah oncede olmustu bu koku ve biz gaz sizintisindan korkup tam 3 kere ev sahibini aradik uzman yolladi. Beyler gaz olcegi olan bi makinayla olctu ve evet gaza benzer sizinti var dedi. Megersem bizim komsu ayakkabiliklarin bitistigi yere yani duvarin diger tarafina acik boya kutusu koymus. Onun kokusuda bize dogru sizmis.
Su an koku burnumda. Pff. Yarin zile basiyimda boya kutusunu kaldirmasini soyluyum.
:) malesef ben bu kokuyu her ortamda alıyorum

Back