• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku

Bugün boş suyla duş aldm hicbisey sürmedim ama yine kokuyor şuan bile geliyor
Yediginiz birsey teninize mi siniyor acaba.
Burnunuza birsey kacmis olabilir mi yada kulaginizda akinti var mi?(kizimda bu ikiside oldugunda degisik bir kokusu vardi )
Bir sure zeytinyagli sabunla yikanin kimyasal kullanmayin.

Dahiliyeye gidin,kapsamlı araştırma yapmalarını isteyin,soruna göre yönlendirirler.
Değiştirdiğiniz deterjan,yumuşatıcı,kozmetik,yiyecek,içecek,herhangi bir alışkanlığınız yok mu bu aralar?
Sinüzitiniz var mı?
Migren var dahiliye araştırır dimi dayanamiorm gidicem hiçbir ürünumu degistrmdm bu koku sebepsiz çıktı anlayamadım hiç ben etraftan geliyor sanıyordum meğer ben kokuyomusum

Canm hiç akıntı olmuyor kuruluktan şikayetciyim aksine
Bi kisi yazmis,burnunuza bisey mi.kacti diye bence hakki var, cunku gecenlerde sogan dograyp yemek yapmstim.. 2gun hic bisey yapmadigim halde, 2gun sonra esnerken falan.sogan kokulari duydum resmen yeni koklamisim gibi. Gozum falan.yandi sanki.. yani burnumun ici soganli gbydi.
Belki bisey kacmistir burnunuza yada acaba cok keskin.bi kokuya mi.maruz kaldiniz ki..

Regl değilim sanki göğüs kafesimden geliyor yada kafamın etrafndn yada içimde gelen bi kokuda benmi farkedemiyorum bilmiyorum 1 haftadır onume geleni kokluyorum bugn kendimden geldiğini farkettm ama nerden bilmiorm pskljm bozuldu hasta hissettim şuan midem fln bulanıyor

kokuyu başkalarıda alıyor mu?
kafa etrafında kulak geldi aklıma ama kulağı kokan görmedim hiç.
içinizden geliyor olamaz nefesiniz olabilir belki
hamile falan olabilirmisiniz koku alma duyunuz hassaslaşmıştır. mide bulantısı falan.

Merhaba... 1 haftadır beni çıldırtan polis köpeği gibi sürekli orayı burayı koklamama neden olan bı durum yaşıyorum. Öncesinde koku kanepe ortusunden geliyor sandım terliorz falan sinmistir gibi bugn annem 2 gün önce yıkadigi örtüleri tekrar yıkadı bende duş aldm çıktım fakat yine o koku. Kimyasal bi koku ilaç gibi asetonmsu çıldırcm ise gittigimdede aynı kokuyu alıyorum ve bugn bu kokunun benden geldiğini farkettim duş alıp ciksamda o koku var nerden geliyor bilmiorm ama her 5 dkda bir alıyorum kokuyu. Sizce hastaneye bu sebepten gidilirmi? Gidilirse hangi bölüme gitmeli? Okuduğunuz için teşekkürler
Sizden başkası bu kokuyu duyuyor mu? Eğer duymuyorsa önce nörolojiye gidin. Koku ile giden epilepsi türleri var. Onlar normal derse psikiyatri bölümüne gidebilirsiniz. Öncesinde dahiliyeye gitmekte fayda var.

Bi kisi yazmis,burnunuza bisey mi.kacti diye bence hakki var, cunku gecenlerde sogan dograyp yemek yapmstim.. 2gun hic bisey yapmadigim halde, 2gun sonra esnerken falan.sogan kokulari duydum resmen yeni koklamisim gibi. Gozum falan.yandi sanki.. yani burnumun ici soganli gbydi.
Belki bisey kacmistir burnunuza yada acaba cok keskin.bi kokuya mi.maruz kaldiniz ki..
Bazen araçlar boyanıyor koku ofise giriyor acaba ondanmi oldu bilmiorm ama boya kokusu gibide değil burnuma hicbsy kaçmadı ona eminm

Aseton kokusu ise, belki diyabet olabilir.

Genel de diyabet hastaları ağızlarından aseton kokusunun geldiğinden bahsederler.

Sizden başkası bu kokuyu duyuyor mu? Eğer duymuyorsa önce nörolojiye gidin. Koku ile giden epilepsi türleri var. Onlar normal derse psikiyatri bölümüne gidebilirsiniz. Öncesinde dahiliyeye gitmekte fayda var.
Doktor migren tedavisi için epilepsi ilacı başlamıştı 2 ay önce biraktm epilepsi olmama neden olmuş olamaz heralde dimi offf dahilyeye gitsem beni yonlendrr hrlde gerekli bölüme

Migren var dahiliye araştırır dimi dayanamiorm gidicem hiçbir ürünumu degistrmdm bu koku sebepsiz çıktı anlayamadım hiç ben etraftan geliyor sanıyordum meğer ben kokuyomusum
Sinüs varsa ,geniz akıntısı, o da boğazda tahrişe sebebiyet vererek,kokuların yapışmasına sebep oluyor bazen bende :D
Kendimden biliyorum yani,
Çamaşır suyu ya da soğan kokladığımda uzuuun bir süre aynı kokuyu alırım uzaklaşsam bile.
Dahiliye araştırır evet.

Doktor migren tedavisi için epilepsi ilacı başlamıştı 2 ay önce biraktm epilepsi olmama neden olmuş olamaz heralde dimi offf dahilyeye gitsem beni yonlendrr hrlde gerekli bölüme
Yok migren ilacı epilepsi yapmaz. Korkmayın. Siz o kokuyubaşkasının duyup duymadığını anlamaya çalışın.

Back