- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.729
- 798
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Burunla alakalı.
Kbbye git.
Kbbye git.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Ama önemli birşey olduğunu düşünmüyorum. Kronik sinüzit, diş apsesi gibi kolay tanımlanan şeyler için muayene olun. Dahiliyeye de bir gidin. Kan şekeri vs için. Sonra gerekirse önce nöroloji sonra psikiyatri.Valla şimdi herkese koklatcam kendimi
Alıntı:Şeker hastalığında kan şekerinde çok yüksek düzeylerde ise kişinin nefesinde çürümüş elma (aseton) kokusu olur.
Evet gidicem tsk edermGeçmiş olsun. Ama önemli birşey olduğunu düşünmüyorum. Kronik sinüzit, diş apsesi gibi kolay tanımlanan şeyler için muayene olun. Dahiliyeye de bir gidin. Kan şekeri vs için. Sonra gerekirse önce nöroloji sonra psikiyatri.
Önemli derken önceki korkunuza binaen epilepsi açısından söyledim. Ağız kokusu önemli sayılabilecek pek çok durumla birlikte görülebilir.Geçmiş olsun. Ama önemli birşey olduğunu düşünmüyorum. Kronik sinüzit, diş apsesi gibi kolay tanımlanan şeyler için muayene olun. Dahiliyeye de bir gidin. Kan şekeri vs için. Sonra gerekirse önce nöroloji sonra psikiyatri.
Hasta olduğumu dusunmuormda pskolojikmi yoksa arkadaslrn dediği gibi şeker mi yoksa içten gelen biseymi onu hastaneye gidip anlamam kurtulmam lazm çok tskler ilginiz içinÖnemli derken önceki korkunuza binaen epilepsi açısından söyledim. Ağız kokusu önemli sayılabilecek pek çok durumla birlikte görülebilir.
Sık idraa cikma cok su icme ya da agiz kurulugu yoksa seker degildir.Evet gidicem tsk ederm
eskidwn yapılmıs ameliyat yeri bile iltihap kapabilir yada baska biryerinizde iltihap olabilir .diş genital bölge bogaz veya midenizden geliyor olabilirBugün boş suyla duş aldm hicbisey sürmedim ama yine kokuyor şuan bile geliyor
Almiyomus ablamda almıyorAnnene sor oda alıyormu senden o kokuyu belki psikolojikdir
Dahiliye hepsine yönlendiriyor sanırım önce ona gidicem sonra yonlendirirEndokrinologa gidip sekerinize baktirin. Bobreklerinizden protein atiyor olabilirsiniz ve bu da ciddi bir konu. Ayni tarifinize uyan koku olur o zaman
Son zamanlarda hicbişeyimi değiştirmedim zaten 1 haftadır var bu kokuCilekli labello vardi. Ne zaman sürsem etraf keciboynuzu kokuyor diyordum ve koku nerden geliyor diye sizinde dediginiz gibi arama köpekleri gibi etrafi kokluyordum.
Meger herkesin cilek diye algiladigi kokuyu ben keci boynuzu meyvesi gibi algiliyormusum. O günden beri onu kullanmadim.
1 haftadir yeni kullanmaya basladiginiz birsey oldumu? Ufacik birseyde olsa ona dikkat edin.
Göğsüm ve çevresi normal ama bilmiormkibir yakinimizda da durduk yere koku olusmustu. Onun gogus altlarinda mantar varmis. O da kokuya sebep oluyormus. Siz de de boyle bir durum olabilir mi ?
Mide problemi konusunda haklı olabilirsinz yazmıştım az öncede endoskopı istediler ama hemuz yaptrmadmSık idraa cikma cok su icme ya da agiz kurulugu yoksa seker degildir.
Benim daha basit bir düşüncem var çünkü ayni seyi yasiyorum
1- midenizde problem olabilir. Mide ulser ya da reflu agizda asitik koku yapiyor
2- dis çürüğü bu da koku yapar
Çok teşekkürlerYüksek ihtimal şeker hastalığı gibi gözüküyor.
Kontrol ettirmekte fayda var elbette , umarım daha basit bir şeydir.
Rabbim şifa versin.