- 4 Eylül 2017
- 144
- 123
- 33
- 39
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Saç düzleştirdiniz mi 6 aylık falan yapiliyor ya, onda da yikaninca, terleyince aynı koku geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır afrika orgusu vardı ama açalı baya olduSaç düzleştirdiniz mi 6 aylık falan yapiliyor ya, onda da yikaninca, terleyince aynı koku geliyor
Internette 50 tane teşhis var kanser tümör mide bilmem nesi. Doktordan randevu aldm cuma gidicem pskolojik diye düşünüyorum ama ynede gidicemKorkutmak istemem belki alakası da olmayabilir ama bu tarz kokuları sürekli alan kişilerde beyinde bazı problemler olabildiğini okumuştum. İsterseniz internette bir araştırın.
Tabi kesinlikle bir kontrol edilmesi gerekir.Internette 50 tane teşhis var kanser tümör mide bilmem nesi. Doktordan randevu aldm cuma gidicem pskolojik diye düşünüyorum ama ynede gidicem
Bugün Dr bir arkadaşıma sordum canım, bu genelde çok fazla karbonhidrat tüketince oluyormuş insan kendisi hep kimyasal bir koku alıyormuş kendisinden ama yanındaki insanlar almıyormuş aynı senin dediğin gibi, çaresi karbonhidrat tüketimini azaltmak hatta kesmekmiş. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Almiyomus ablamda almıyor
Kullanmıyorum sabah almiodum yine kokuyu almaya başladım offf of üstüne baş ağrısı ve düşük tansiyonIlac kullaniyormusunuz suan?
Ozellikle antibiyotik.
Terlemeyle falan bu tarz koku salgilanabilir.
Çok teşekkür ederim gerçekten sağolun çok dusuncelisinz. Sabah koku gtmstı yine başladı tansynm 10 5 sol tarafta baş ağrılarım başladı pskolojim bozuldu iyiceBugün Dr bir arkadaşıma sordum canım, bu genelde çok fazla karbonhidrat tüketince oluyormuş insan kendisi hep kimyasal bir koku alıyormuş kendisinden ama yanındaki insanlar almıyormuş aynı senin dediğin gibi, çaresi karbonhidrat tüketimini azaltmak hatta kesmekmiş. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Çok geçmiş olsun canım, demin yazmayı unuttum, su tüketiminde dikkat etmeliymişsin 2 l en azından dediÇok teşekkür ederim gerçekten sağolun çok dusuncelisinz. Sabah koku gtmstı yine başladı tansynm 10 5 sol tarafta baş ağrılarım başladı pskolojim bozuldu iyice
Günde 2 litre iciormÇok geçmiş olsun canım, demin yazmayı unuttum, su tüketiminde dikkat etmeliymişsin 2 l en azından dedi
Auralı migren olmasın, benim de gözümde tuhaf çakmalar oluyor sonra baş ağrısı oluyor,bazen olmuyor. migren aurasıymıs, beyin mr ve göz muayenem hepsi normal. Genelde tansiyonum düştüğünde, yorulduğumda açsam vs ortaya çıkıyor, belki sizinki de koku versiyonudurÇok teşekkür ederim gerçekten sağolun çok dusuncelisinz. Sabah koku gtmstı yine başladı tansynm 10 5 sol tarafta baş ağrılarım başladı pskolojim bozuldu iyice
Cunku o tarz ilaclar idrarda dahi keskin bir koku yapiyor terde de belli oluyorKullanmıyorum sabah almiodum yine kokuyu almaya başladım offf of üstüne baş ağrısı ve düşük tansiyon