• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku

Korkutmak istemem belki alakası da olmayabilir ama bu tarz kokuları sürekli alan kişilerde beyinde bazı problemler olabildiğini okumuştum. İsterseniz internette bir araştırın.

Korkutmak istemem belki alakası da olmayabilir ama bu tarz kokuları sürekli alan kişilerde beyinde bazı problemler olabildiğini okumuştum. İsterseniz internette bir araştırın.
Internette 50 tane teşhis var kanser tümör mide bilmem nesi. Doktordan randevu aldm cuma gidicem pskolojik diye düşünüyorum ama ynede gidicem

Kimse yazdımı bilmiyorum ama böbreklerle ilgili sıkıntılarda vücutta amonyak kokusu oluyor. Dahiliye bölümüne görünün ihmal etmeyin.

Almiyomus ablamda almıyor
Bugün Dr bir arkadaşıma sordum canım, bu genelde çok fazla karbonhidrat tüketince oluyormuş insan kendisi hep kimyasal bir koku alıyormuş kendisinden ama yanındaki insanlar almıyormuş aynı senin dediğin gibi, çaresi karbonhidrat tüketimini azaltmak hatta kesmekmiş. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bugün Dr bir arkadaşıma sordum canım, bu genelde çok fazla karbonhidrat tüketince oluyormuş insan kendisi hep kimyasal bir koku alıyormuş kendisinden ama yanındaki insanlar almıyormuş aynı senin dediğin gibi, çaresi karbonhidrat tüketimini azaltmak hatta kesmekmiş. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Çok teşekkür ederim gerçekten sağolun çok dusuncelisinz. Sabah koku gtmstı yine başladı tansynm 10 5 sol tarafta baş ağrılarım başladı pskolojim bozuldu iyice

Çok teşekkür ederim gerçekten sağolun çok dusuncelisinz. Sabah koku gtmstı yine başladı tansynm 10 5 sol tarafta baş ağrılarım başladı pskolojim bozuldu iyice
Çok geçmiş olsun canım, demin yazmayı unuttum, su tüketiminde dikkat etmeliymişsin 2 l en azından dedi

sizi korkutmak istemem ama beynimizde bir sorun olabilir yani yanik lastik kokusu duyma sebebi beyin tümörü olabilir diye duymustum

Auralı migren olmasın, benim de gözümde tuhaf çakmalar oluyor sonra baş ağrısı oluyor,bazen olmuyor. migren aurasıymıs, beyin mr ve göz muayenem hepsi normal. Genelde tansiyonum düştüğünde, yorulduğumda açsam vs ortaya çıkıyor, belki sizinki de koku versiyonudur

Tabi kbb ye de gidin, belki geniş akıntısı vs vardır

Yorumlari okumadim belki yazan olmustur
Seker hastalarinda oyle bahsettiginiz turden bir koku olur
Hic sekerinizi olcturdunuz mu?
Bir endrikoloji uzmanina gozukun bence en acilinden

Yüksek karbonhidrat yapar denmiş ama bende tam tersi karbonhidratı kesip ketojenik diyet yapmak aseton kokusu yapar diye biliyorum. Şeker ve böbreklerden de kaynaklanabiliyormuş sanırım en iyisi dahiliyeye giderek nedenini araştırmaya başlamanız. Şeker ve böbrekle ilgili testler daha kolay ucuz ve zararsız, bu ihtimalleri eledikten sonra sonuç alamazsanız nöroloji denersiniz.

Back