Koku

Bazi beyin tumorleri de koku bolgesine baski uygulayip koku halusinasyonlarina neden olabiliyor. Dahiliye yonlendirecektir ancak norologa da gitmenizi oneririm. Insallah onemsiz bir seydir...

Bazi beyin tumorleri de koku bolgesine baski uygulayip koku halusinasyonlarina neden olabiliyor. Dahiliye yonlendirecektir ancak norologa da gitmenizi oneririm. Insallah onemsiz bir seydir...
İnşallah bende onemsiz olduğunu düşünüyorum çünkü başka bi rahatszlgm yok teşekkür ederm

Bugün boş suyla duş aldm hicbisey sürmedim ama yine kokuyor şuan bile geliyor
Saçınızdan mı geliyor bi bakarmısnız benim kuaför saçımı yakmıştı ve ben inanılmaz bi pis koku alıyordum kimyasal bi koku

Şeker olabilir, farklı bir beslenme düzeni deniyorsaniz vücuttaki asit oranı değişebilir, ishal veya mide probleminiz varsa olabilir , burnunuza tıkanan bir şey olabilir (garip ama bana oluyor burnum tıkanınca gaz kokusu alırım) ya da psikolojik olabilir.

Psikolojik olabilir basta rahatsiz oldunuz, simdi takinti gibi oldu surekli kokuyor hissediyorsunuz.

Bu konuyu ben acmis olabilirdim bugun.
Ayni koku bizdede var. Boya/ aceton kokusu gibi. Ama neden oldugunu biliyorum. Dah oncede olmustu bu koku ve biz gaz sizintisindan korkup tam 3 kere ev sahibini aradik uzman yolladi. Beyler gaz olcegi olan bi makinayla olctu ve evet gaza benzer sizinti var dedi. Megersem bizim komsu ayakkabiliklarin bitistigi yere yani duvarin diger tarafina acik boya kutusu koymus. Onun kokusuda bize dogru sizmis.
Su an koku burnumda. Pff. Yarin zile basiyimda boya kutusunu kaldirmasini soyluyum.

Bir tanıdığım da sürekli doğalgaz kokusu alıp bütün boruları vs değiştirtti. Yanlış hatırlamıyorsam nörolojiye gitmişti ve şimdi o kokuyu almıyor

Bir de Kbb muayenesi önemli. Kronik sinüzite de benzer kokudan yakınan hastalar olabiliyor.
Aynen katılıyorum, sinüsler dolmuş olabilir çok büyük ihtimal, İlk olarak kbb uzmanına görünün.
İlk olduğumda bende bu tarz şoka girmiştim, kafayı yiycektim. Birine söylesem gülermi diye çekinirdim. Doktora gittim ve çözüldü.
Serumla burun yıkamayı keşfettik ve artık olmuyor şükür.
İhmal etmeyin lütfen, ilerisi çok rahatsız edici dereceye varabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…