- 3 Ağustos 2010
- 11.970
- 6
günaydın kızlar
selam verım dedım:78:hiç kokoş değilimdir aslında ama mıray için bı bakım dedım
günaydın cnm nasılsın...
kokoş azcık oluver zararı yok....tabii keseye çoğu biraz zarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
selam verım dedım:78:hiç kokoş değilimdir aslında ama mıray için bı bakım dedım
canım benim çok geçmiş olsun, inş iyi haberlerle gelirsiniz muayeneden.. iyi düşünelim, nenen niye vermiyo ki parayı varsa, mezara mı götürecek acaba
benim bitane kareli pançom var ama aramız iyi değil kendisiyle
Günaydın herkese
evet şimdiden ameliyata şartlamayın kendinizi, ,iyi düşünün.. önce bi kontrol olsun hayırlısıyla :))evet cnm mezara götürcek düğünde bana ösz verdiklerini bile yapmadı çok parası var ama çok cimri kendi bile yemio parasını belki zorda kaldımızı görünce verrir...zaten o reddeye gelsin belki teyzelerimde yardım eder almanyada olanlar var onalrında durumu iyi ama annem gururlu nek kabul etmez kimseden yardım ...nese bir gidelim bakalım ne fiyat vercek...
panço benim hiç yok sendekini bigün çok koysana merak ettimm yaa ben çok beğenyorum şöle renkli ossun isityorum batik bu sene güzel şeler tasarlamış fiyatlar ordada iyi hem..
cnmm gayet sakinn ol...
ameliyat dediği anda...
nerde yapıorsunuz ameliyatları de...
oda cvp vericektir... ssk ile anlaşması varmı de...
biz ondan faydalanmak istiyoruz de... yine sizin gözetiminiz altında de.
arkadaşım acıbademde oldu.. profa gitti.. acıbademde sskdan yararlandı ameliyatta... özel muaynelerde profa gitti... sizin gibi yanii..
çekinmee herkezin bir anda verecek 10.000 yok malesef...
evet şimdiden ameliyata şartlamayın kendinizi, ,iyi düşünün.. önce bi kontrol olsun hayırlısıyla :))
tamam çekip eklim bi ara pançomu
Günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun ben bir garibim yazmak bile gelmior içimden depreyona girdim sanırım
gunaydın kokoşlarrrrrrrrrrr
Günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrr
1. 2. 3. ve sondaki iki çanta benim olsunn :97:
1 2 7 beğendimmmmmm
bugun ben bir garibim yazmak bile gelmior içimden depreyona girdim sanırım
günaydın ahali,, dün çok geç yattım düğünü var bu hafta kuzenimin nası eğlence yapıyoruz varya çıldırdık resmen gözlerimi zor açtım sabah,,