Kokoşş Hatunlar Kulübü

buda akşamki hali daha detaylı bir foto koyarım sonra dahagüzel çekilmişini..
sen bde akşamkı halını görrrr cımcımeee kızz bıde akşam fotosu vardı onuda koysana

Eklentiler

• $CIMG1247.jpg
    $CIMG1247.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
yattınmı kız hayırdır nerde oturyosun cimcime söle çabuk eşimle kavga edersem sana kaçıcam öle karar verdim..:KK47::KK47:

kız hepinize tektek yazamıcam saolun canlarıııııım hepinizin böyle güzel manzaralı eviolsun bol metrekareli aarakat çabul ısınan geniş balkonlu:KK23::KK23:....valla manzara gecede güzel bizim bi anımız olmuştu manzaraya karşı ama anlatmiiim bekarlar var kışgeldi artıkın çıkılmaz gece balkona çok esiyo burası ben teras istiyorum artık terasa çıkmayıdüşünüoz:KK1::KK1::KK23::KK23::KK23::KK23:

kız hepinize tektek yazamıcam saolun canlarıııııım hepinizin böyle güzel manzaralı eviolsun bol metrekareli aarakat çabul ısınan geniş balkonlu:KK23::KK23:....valla manzara gecede güzel bizim bi anımız olmuştu manzaraya karşı ama anlatmiiim bekarlar var kışgeldi artıkın çıkılmaz gece balkona çok esiyo burası ben teras istiyorum artık terasa çıkmayıdüşünüoz:KK1::KK1::KK23::KK23::KK23::KK23:

oda olmadı catıya cıkarsın bacımmmmmmmmmmmmm

hhehe olabilir...

çatı fena fikir değil..

ya kızlar........... bende cimcime gibi miray gibi olmak istiorum.. kız burcu bunnardan bişe kapmadınmı kızzz...

oda olmadı catıya cıkarsın bacımmmmmmmmmmmmm

kız sorma biryervar çatıda hem düz hem temiz aşşşa deniz yukarıbak yıldız.deniz yıldız deniz yıldız birde bakmışın pişirivermişin mercimeği :KK60::KK60::KK60:valla bırakırım kızı anneme ogece özelbir günde olabilir hem unutulmaz:KK1::KK1:

kız sorma biryervar çatıda hem düz hem temiz aşşşa deniz yukarıbak yıldız.deniz yıldız deniz yıldız birde bakmışın pişirivermişin mercimeği :KK60::KK60::KK60:valla bırakırım kızı anneme ogece özelbir günde olabilir hem unutulmaz:KK1::KK1:

denız yıldız denız yıldız derkene kuttttt dıye asagıda bulmada kedınuuuuuu

X