Kokoşş Hatunlar Kulübü

O salak kuaför bir kere kendi pisliğini her erkeğin üstüne atarak örtmeye çalışıyor bütün erkekler yapıcak diye bir kural yok gerçekten seven erkek yapmaz...

kız bana dio sen annnenlere gitmionmu başka şehre gidiom eee adam boşmu kalcak 10 gün ohooo sende safsın valla dio bide gülyo...şeytan dio karısını bul şunu yeter ama 2 ay gitmedim adama sinir oldum eşimi tersleyip fırçaladım bol bol boşuna..:26: muşmula bu adam yaa kim bakıosa ona off bide demiomu burası antalya 7/24 heryer açık hızlı gece hayatı sen böle ii düşünmee devam et diooo bide...

Antalya'da olmakta zor be Valla isterse çıplaklar kampında olsun bakmayan yine bakmıyor yahuu ben bunu bilir bunu söylerim boşu boşuna kocişine eziyet etme kıss

Son düzenleme:

doğrudur işte buyüzden çalışıp hem okumak hem hyattan keyf almak istiyorum en azından kocam beni aldatsa kendime yanmam ah vay senelerim heba oldu demem..cilvelide hatunum alimallah havada kapılırım...kendi yanar kaybettiğine.

eeee erkeği en iyi erkekten tanırsın sen bi deseydin eşinle tanışmayı çokisterim diye ödü patlasaydı nekadarda normal karşılıyolaryaaaaa

ayyyyyyyyyy bekara koca boşamak kolay derler cımcıme ama sen evlısınde ne kadar rahatsın senın dılınde be yoksa bu kadar kolay degıldırrrr

Antalya'da olmakta zor be Valla isterse çıplaklar kampında olsun bakmayan yine bakmıyor yahuu ben bunu bilir bunu söylerim boşu boşuna kocişine eziyet etme kıss

kuaför çok iii bi biyer ama adam kazma bende konuşmuyorum tekrar konuşursa bigün nedir bu seviyesizlik terbiyesizlik yeter haddini bil dicemm adam olsun..

eeee erkeği en iyi erkekten tanırsın sen bi deseydin eşinle tanışmayı çokisterim diye ödü patlasaydı nekadarda normal karşılıyolaryaaaaa

eşi kuaföre hiç gelmezmişş al burdan yak kıskanç hiç deilmiş...inanmazmış ben sölesem 2 çocuğu olan adamamı inanırmış bnamı?

ayyyyyyyyyy bekara koca boşamak kolay derler cımcıme ama sen evlısınde ne kadar rahatsın senın dılınde be yoksa bu kadar kolay degıldırrrr

valla başınagelen biliyo be tontiş bende valiz topladım bende evegitmeyi denedim ama bırakmadılar saolsun kaynpdr kaynana kocam..babam bilse ben geri dönmek istiyorum oda bırakmaz beni buralarda ama şuan iyiyim..herkeze zor gelebilir ama bana zor gelmiyor kardeşimide bıraktım kestim bagımı hiç aramıyorum varlığını kocamda bunu biilyo onagöre davranışlarını düzeltti kaybetmeyi göze alamadı.geçenlerde mutlu değilim seninle ben gidicem çok sıkıcısın halimden anlamıyosun vs vs dedim kalmamiçin yapmadıkşey bırakmadı. bende biraz vurdumduymazlık var galiba..:44:

vurdumduymazlıktan zıyade kaybetcek pek bişiy yoktur belki senın içinn ne bılıyım yasaduğın bazı seyler kendine daha cok onem vermen gerektiğini hissetrmiştir yada eskıden cok değer verdiğin seyler onemsız olmustur artıkkk yıtırmışsındır belkıde bılemeyıs kııı tatlımmmm hayat neler getırıcek neler yasayacagız sımdı yasadıklarımızı cokkkk onceden soleseler ınanırmıydık mesala

]manzarası pekkkk gusel bıdeeee yasanmıslıklarııııı varrr dımı cımcımemmmmm[/QUOTE]

sorma yaz geldimi millet tatilde memlekette bizde balkona yollanıoz geceleri çılgınlıkolsun dimi ama: balkon balkon al sana balkon...kayfeler benden

Eklentiler

• $CIMG1323.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…