O salak kuaför bir kere kendi pisliğini her erkeğin üstüne atarak örtmeye çalışıyor bütün erkekler yapıcak diye bir kural yok gerçekten seven erkek yapmaz...
kimle içtin kahveyi...
kız bana dio sen annnenlere gitmionmu başka şehre gidiom eee adam boşmu kalcak 10 gün ohooo sende safsın valla dio bide gülyo...şeytan dio karısını bul şunu yeter ama 2 ay gitmedim adama sinir oldum eşimi tersleyip fırçaladım bol bol boşuna..:26: muşmula bu adam yaa kim bakıosa ona off bide demiomu burası antalya 7/24 heryer açık hızlı gece hayatı sen böle ii düşünmee devam et diooo bide...
katılıyorummmmmmm
ama benim dengesiz kuaförüm her erkek aldatır dedi....senin eşinde seni aldatıodur dedi..kendisi eşini annesine gidince aldatyomuş..arada erkek rahat nefes almak istermiş bu ne demek şimdi...ben inanmıyorum eşim beni aldatmaz dedim..karımda sen gibi düşünyodur iyi bari dedi...:78:
kız bana dio sen annnenlere gitmionmu başka şehre gidiom eee adam boşmu kalcak 10 gün ohooo sende safsın valla dio bide gülyo...şeytan dio karısını bul şunu yeter ama 2 ay gitmedim adama sinir oldum eşimi tersleyip fırçaladım bol bol boşuna..:26: muşmula bu adam yaa kim bakıosa ona off bide demiomu burası antalya 7/24 heryer açık hızlı gece hayatı sen böle ii düşünmee devam et diooo bide...
bızım mudur de ıstedı mecburen onla
sohpette etmedinmi yane.. bizi unutma bucuuuu sabah geç gelme bucu..nese fazla baskı yapmııım cnm kahve çekti bidee ...
yok beee gel içelim şekerimmm ama cımcımenın balkonundaaaa ıcelimmmm
Cimcimenin balkonunu bir ben bilmiyorum heralde neyi varmış kıssss
Antalya'da olmakta zor beValla isterse çıplaklar kampında olsun bakmayan yine bakmıyor yahuu ben bunu bilir bunu söylerim boşu boşuna kocişine eziyet etme kıss
eeee erkeği en iyi erkekten tanırsın sen bi deseydin eşinle tanışmayı çokisterim diye ödü patlasaydı nekadarda normal karşılıyolaryaaaaa
ayyyyyyyyyy bekara koca boşamak kolay derler cımcıme ama sen evlısınde ne kadar rahatsın senın dılınde be yoksa bu kadar kolay degıldırrrr
kuaför çok iii bi biyer ama adam kazma bende konuşmuyorum tekrar konuşursa bigün nedir bu seviyesizlik terbiyesizlik yeter haddini bil dicemm adam olsun..
yok beee gel içelim şekerimmm ama cımcımenın balkonundaaaa ıcelimmmm
Cimcimenin balkonunu bir ben bilmiyorum heralde neyi varmış kıssss
geeelll gell
bende bilmiyorummmm:):) uzaktn takıp teym o neden lee hehe manzara guzl sanırm
valla başınagelen biliyo be tontiş bende valiz topladım bende evegitmeyi denedim ama bırakmadılar saolsun kaynpdr kaynana kocam..babam bilse ben geri dönmek istiyorum oda bırakmaz beni buralarda ama şuan iyiyim..herkeze zor gelebilir ama bana zor gelmiyor kardeşimide bıraktım kestim bagımı hiç aramıyorum varlığını kocamda bunu biilyo onagöre davranışlarını düzeltti kaybetmeyi göze alamadı.geçenlerde mutlu değilim seninle ben gidicem çok sıkıcısın halimden anlamıyosun vs vs dedim kalmamiçin yapmadıkşey bırakmadı. bende biraz vurdumduymazlık var galiba..:44: