Sen çocuğu bırak annende kalsın sen eşinin yanına git ben olsam öyle yapardım kocişimsiz aynı şehirde farklı yerlerde yatmam...
kuzumm... çocuk olunca daha ii anlıcksın butun gun çook özlüyorumm... akşamda dayanamamm...
hemde hiç dayanammm....
karar veremedim evede gidebilirim..
sıkılıyorum valla be hayat..ben 22yaşındayım eylülde 23e girdim ben monotonluğa gelemiyorum evlendik çolukçocuğa karıştık ben gerisinigetiremiyorum dahaöte çılgınlık nasıl yapılır.eskiden babamı dinlemezdim arkadaşa kalmaya giderdim benmkiyle sabahlara kadar bursada dolonırdık oohooooo daha neler neler..ne kaçamaklar yapardık oda çok sever deli deli şeyleryapmayı şimdi çok sıkılıyorum.. kız balkonun tadı yanlız çıkmıyo...ben eniyisi bir işe giriyim hem kocamıda özlemiş olurum
bizim içinde daha ateşli olur
Hiç dolgu topuk bot yada çizme giyen varmı aranızda ben hiç denemedim ama bu sene nedense bir almayı düşünüyorum acaba giyenler memnunmu dolgu topuk hiç kullanmadım rahat ediyormusunuz ??
efet raht ondn emınmmm busenede baya modaydı aslnda al al
dolgu topuk hani ben akkabılarımı eklemiştim o deil demi platform demiosun dimi???
Araştırıyorum canım hoşuma giden birşey olursa alırım...
Kaç çocuğun var canım ??
dolgu topuk cok rahat canım ben tommy hılfıger ın yazlık ayakkabısını almstm spor ayakkablrda ettgm rahatı yendın gordum:) hehehehe normlde topklu gıyemem cok fazla ama bot olark gıymedm hıc yazlk ayakkabı gıydım
merhabalar, bende yeni üyeyim
hadi yaaaa ben seni daha büyük sanıyodum kız 1 yaş var aramızda,,, boşa dememişler erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır diyee,,ivit ivit bencede sen bi iş bul,, ama çok ateşlenme tutamayız sonra seni,,,
kokoşlarr.. öğle yemekimi yedim..
kadınbudu kçfte pat kızatması salata..
ve veee tatlı olarak enfesss künefee...
karnım dopdolu oldu...
sizler ne alemdesiniz
bugun duzgun ymk çıkardılar valla
16 yaşında tanıdım eşimi 2sene çıktık 18de okumak istedim o istemedi çok isteyenim vardı kıskandı benm ol dedi valla bende ısrarına dayanamadım oki dedim 19da evlendik 20de çocuğumoldu allah bağışlasın şuan 2yaşında eşime sorsan 2.yide ayarlıyalım dio çocuk seviyo ama ben istemiyorum kendisi 29 yaşında..şuan çalışsam bana daha iyi gelicek..
ayyyyyyyyy sonunda gelebıldımmm kokoşlarım
Nerdesin yahuuu kayboldun ortadan
yukarı çıktımda bişey anlamadım:44:heeee sen şu aldatılma olayını diyosun valla nediyim kardeş biz neyaparsak yapalım adamın içinde kurt varsa canı durmaz..ben boşanırdım ama başkasını bilemicem..elin kızına sarılmış etmiş ben napam gıı öyle adamı..daha dün bizde tartıştık belki moralim bozuktu bilemicem ona çattım..ilkdefa cinsellikle ilgili tartıştık çok kötü bişeymiş