Kokoşş Hatunlar Kulübü

Sen çocuğu bırak annende kalsın sen eşinin yanına git ben olsam öyle yapardım kocişimsiz aynı şehirde farklı yerlerde yatmam...

kuzumm... çocuk olunca daha ii anlıcksın butun gun çook özlüyorumm... akşamda dayanamamm...

hemde hiç dayanammm....

karar veremedim evede gidebilirim..

kuzumm... çocuk olunca daha ii anlıcksın butun gun çook özlüyorumm... akşamda dayanamamm...

hemde hiç dayanammm....

karar veremedim evede gidebilirim..

Valla bende eşimde çocuk sevmediğimiz için yapmayı pek düşünmüyoruz canım rahatım bozulur o zaman ben gelemem öyle kendini çocuğa göre ayarlamaya işte asıl çocuk olduktan sonra hayat monoton oluyor... Çocuk olayı bize göre değil...

hadi yaaaa ben seni daha büyük sanıyodum kız 1 yaş var aramızda,,, boşa dememişler erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır diyee,,ivit ivit bencede sen bi iş bul,, ama çok ateşlenme tutamayız sonra seni,,,

Hiç dolgu topuk bot yada çizme giyen varmı aranızda ben hiç denemedim ama bu sene nedense bir almayı düşünüyorum acaba giyenler memnunmu dolgu topuk hiç kullanmadım rahat ediyormusunuz ??

dolgu topuk hani ben akkabılarımı eklemiştim o deil demi platform demiosun dimi???

Araştırıyorum canım hoşuma giden birşey olursa alırım...

sadel sevıyorsan tommy nın cok guzl kapalı yada acık ayakkabılrı vr dolgu topuk fıyatta işte bırz pahalı gıbı ama ben kapalısını ıstıyorm sımdı kocemde hayr dıyorrr:):)

Kaç çocuğun var canım ??

16 yaşında tanıdım eşimi 2sene çıktık 18de okumak istedim o istemedi çok isteyenim vardı kıskandı benm ol dedi valla bende ısrarına dayanamadım oki dedim 19da evlendik 20de çocuğumoldu allah bağışlasın şuan 2yaşında eşime sorsan 2.yide ayarlıyalım dio çocuk seviyo ama ben istemiyorum kendisi 29 yaşında..şuan çalışsam bana daha iyi gelicek..

tommy dedinde yeni botları gördünüzmü ne güzel çok pahalı ama

ben severek evlendiğim için erken yolaldım :)) ama keşke birazdaha tadını çıkarsaydım bekarlığın hayatımdan çok memnunum ama sorumluluk ve monotonluk beni çok yıprattı biraz çılgınlıkve değişiklik istiyorum..sen nerde çalışıyosun

oooh hatuna bak yaaa ben aç kaldım kıyamlı göya kıymalı soğanlı sote üstünede yumurta kırmışlar ahh allahım affet..

yanına pilav bide çorba...offf

bu yemekler yüzünden işi bırakacam bigün haaa....

kız künefe dışardanmı getiryolar nası yapıolar zor olur

Ooo çok genç evlenmişsin. Sözüm meclisten dışarı ama ben bayanların erken evlenmelerine çok sıcak bakmıyorum. Erken yaşta bir çok şeye sahip oluyorlar ve işte bu bazen çok çabuk sıkılmalarına yol açabiliyor canım ..

kız ne oldu naptın adama.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…