Kokoşş Hatunlar Kulübü

haklısın şekerim bende denemeden almıorum..

ama satıcı kız lacivertini giymiştii..

bayıldımm.. tek kelime ilee.. bende pudraa dolu die ev.. pudrayı denemedim hiçç

nereye kayboldun kızz...

butun mıllete sus geldı sanırımmmmmm

kızlar aldatılan kadını okuyorum allah hepimizin eşerlin aklını korusun bizden başka hatunu görmesin gölzeri...allahım kalplarini sevigimizle öyle doldursunkii kimseye acı yaşatmasın hepimiz seviyoruz ve sevilyoruz die düşünyoruz yapmasalar olmaı bu poku ben korkyom bide burası Anatlya yaa kadınlar cıbıl cıbıl gezio kadın çok burda eşimin bi dediğini 2 etmiom bazende naz cilve yapyom ama başıma gelmezde demiom büyük konuşmam ama kaldıramam herhalde allahım yaşatmasın...

ahh kızlar o kadar diom kokoşsunuz tamam da bari hamişken bırakmayın kendinizi kokoş devam edin...ayrıca mıncıklanmaktada kaçmayın topikimde var tek tek söletmeyin kocişinizi sevin bırakmayın kapsınlar...

Ben geldim anca girebildim benim öğleden önce çok yoğun oluyor girmete fırsatım olmadı

Ne olmuş kim aldatılmış ??

dert bölümünde cnm aldatildim die bir konu herhalde...hamiş hemde gözü çıksın adi herifin....

Önceden okuyorumdum o konuları ama artık bakmıyorum çok canımı sıkıyor sonra üzülüyorum artık okumamaya karar verdim... Elbet bir şekilde cezasını çeker öyle iğrenç insanlar...

Önceden okuyorumdum o konuları ama artık bakmıyorum çok canımı sıkıyor sonra üzülüyorum artık okumamaya karar verdim... Elbet bir şekilde cezasını çeker öyle iğrenç insanlar...

doğru bende okumuodum bucu okumuş merak ettrdi beni...

gitmiom dert bölümüne canım sıkıldı ruhum daraldı yaaa....

yawss esmaa dio maxi etek maxi etek nee biriniz bulsun kosun şuraa bilyom belkide adını bilmiom

yaaa ben yolda herhangı bır maagazadan almıstm ucuz bole 25 tlmı neydı lacıvert valla cok rahat yolda falan denk gelmıyormu hıc polo dada vardı o bıraz pahalı . ben lacıverte taba kemer beyaz badı falan uyduryorm işte sık duruyorr hıc ole 25 tllık etek gıbı dııl ehehehe bıkac rengını ank ya gıdnce annemın arkdsına dıktrcm inş

Hiç dolgu topuk bot yada çizme giyen varmı aranızda ben hiç denemedim ama bu sene nedense bir almayı düşünüyorum acaba giyenler memnunmu dolgu topuk hiç kullanmadım rahat ediyormusunuz ??

Hiç dolgu topuk bot yada çizme giyen varmı aranızda ben hiç denemedim ama bu sene nedense bir almayı düşünüyorum acaba giyenler memnunmu dolgu topuk hiç kullanmadım rahat ediyormusunuz ??

dolgu topuk cok rahat canım ben tommy hılfıger ın yazlık ayakkabısını almstm spor ayakkablrda ettgm rahatı yendın gordum:) hehehehe normlde topklu gıyemem cok fazla ama bot olark gıymedm hıc yazlk ayakkabı gıydım

Bende genelde çok topuklu giymem arada sırada giyerim dolgu topuk hiç giymedim ama nerden geldiyse aklıma bir tanede ondan alayım dedim sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…