- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
ben severek evlendiğim için erken yolaldım :)) ama keşke birazdaha tadını çıkarsaydım bekarlığın hayatımdan çok memnunum ama sorumluluk ve monotonluk beni çok yıprattı biraz çılgınlıkve değişiklik istiyorum..sen nerde çalışıyosun
oooh hatuna bak yaaa ben aç kaldım kıyamlı göya kıymalı soğanlı sote üstünede yumurta kırmışlar ahh allahım affet..
yanına pilav bide çorba...offf
bu yemekler yüzünden işi bırakacam bigün haaa....
kız künefe dışardanmı getiryolar nası yapıolar zor olur
kızlar aldatılmak tektaraflı önlenecekbirşey değil..siz cilveli olun istekliolun bakımlı olun adamın allahkorkusu yoksa yapar..ama siz elinizden geleniyapında o aldattıysa poposuna yedirin tekmeyi srünsün dışarda..
kızlar aldatılmak tektaraflı önlenecekbirşey değil..siz cilveli olun istekliolun bakımlı olun adamın allahkorkusu yoksa yapar..ama siz elinizden geleniyapında o aldattıysa poposuna yedirin tekmeyi srünsün dışarda..
Yok canım platform değil diğeri dolgu topuk
katılıyorummmmmmm
ama benim dengesiz kuaförüm her erkek aldatır dedi....senin eşinde seni aldatıodur dedi..kendisi eşini annesine gidince aldatyomuş..arada erkek rahat nefes almak istermiş bu ne demek şimdi...ben inanmıyorum eşim beni aldatmaz dedim..karımda sen gibi düşünyodur iyi bari dedi...:78:
ayyyyyyyyy sonunda gelebıldımmm kokoşlarım
işlerim vardı bacım onları yaptımmmmm yemek yedım turk kahvemı ıcdımm geldummmm
nerdedin nan nere gittin iş yoğundu deme yine...
küllüm yalan arapçada hepsi yalan demek ............
yalnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......................kahve içti dedikodu yaptı bizi unuttu.....
tommy dedinde yeni botları gördünüzmü ne güzel çok pahalı ama
kızz mirayyy künefe yapımı çok kolayy annecim
burdan kunefeyi çektirecen
zaten kunefeci sana tepsine göre nekar gideceğini söyluor.. tereyağını kızdırıp künefelerin ustune dokuyorusn.. ikiye ayırıyorsun yarı yarıya bir tabaka incee altaaa sonra cevizmi peynirmiii onu koyuyorsun sonra diğer ayırdığını elinle iice basarak fırında yada ocağın uzerinde çevirerk pişir ocakta daha kolay hatta odun fırınında daha hoş pişiyor.. şerbeti yap ustune dok hazır kuzum...
çok rahat ama ben sevmiom yaaa nedense garip duryooooo....:26::26:
ıyy hiç sevmedim o kuaförü,,, pis herif
bide övünüyoooo haaa terbiyesiz
yok len kımle yapcam dedıkoduyu benden baska kadın yok burdaaa
bana dio sen safsın cicim aylarımış bunlar bide sıçım ayı varmışşş yakında hak verirsin bana her kadın aldatılır dio kız yoksa gaz verio daha süslenelim die mi:26::26:
bana dio sen safsın cicim aylarımış bunlar bide sıçım ayı varmışşş yakında hak verirsin bana her kadın aldatılır dio kız yoksa gaz verio daha süslenelim die mi:26::26:
O salak kuaför bir kere kendi pisliğini her erkeğin üstüne atarak örtmeye çalışıyor bütün erkekler yapıcak diye bir kural yok gerçekten seven erkek yapmaz...