Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben hastanede çalışıyorum canım bende sevdiğimle 18 yaşında konuşmaya başladım,, mutluyuzda mutluyuzz

kızz mirayyy künefe yapımı çok kolayy annecim

burdan kunefeyi çektirecen

zaten kunefeci sana tepsine göre nekar gideceğini söyluor.. tereyağını kızdırıp künefelerin ustune dokuyorusn.. ikiye ayırıyorsun yarı yarıya bir tabaka incee altaaa sonra cevizmi peynirmiii onu koyuyorsun sonra diğer ayırdığını elinle iice basarak fırında yada ocağın uzerinde çevirerk pişir ocakta daha kolay hatta odun fırınında daha hoş pişiyor.. şerbeti yap ustune dok hazır kuzum...

katılıyorummmmmmm

ama benim dengesiz kuaförüm her erkek aldatır dedi....senin eşinde seni aldatıodur dedi..kendisi eşini annesine gidince aldatyomuş..arada erkek rahat nefes almak istermiş bu ne demek şimdi...ben inanmıyorum eşim beni aldatmaz dedim..karımda sen gibi düşünyodur iyi bari dedi...:78:

katılıyorummmmmmm

ama benim dengesiz kuaförüm her erkek aldatır dedi....senin eşinde seni aldatıodur dedi..kendisi eşini annesine gidince aldatyomuş..arada erkek rahat nefes almak istermiş bu ne demek şimdi...ben inanmıyorum eşim beni aldatmaz dedim..karımda sen gibi düşünyodur iyi bari dedi...:78:

katılıyorummmmmmm

ıyy hiç sevmedim o kuaförü,,, pis herif

bide övünüyoooo haaa terbiyesiz

kzuzum şerbeti ayrı hazırlanıyo ondan dedim bilyom annem pratik güzel yapıo açyom tel fırça atyom gelsin artık yaaa...

ıyy hiç sevmedim o kuaförü,,, pis herif

bide övünüyoooo haaa terbiyesiz

bana dio sen safsın cicim aylarımış bunlar bide sıçım ayı varmışşş yakında hak verirsin bana her kadın aldatılır dio kız yoksa gaz verio daha süslenelim die mi:26::26:

bana dio sen safsın cicim aylarımış bunlar bide sıçım ayı varmışşş yakında hak verirsin bana her kadın aldatılır dio kız yoksa gaz verio daha süslenelim die mi:26::26:

O salak kuaför bir kere kendi pisliğini her erkeğin üstüne atarak örtmeye çalışıyor bütün erkekler yapıcak diye bir kural yok gerçekten seven erkek yapmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…