merhabalar, bende yeni üyeyim
Hoşgeldin canım kokoşmusun evlimisin bekarmısın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar, bende yeni üyeyim
kokoşlarr.. öğle yemekimi yedim..
Kadınbudu kçfte pat kızatması salata..
Ve veee tatlı olarak enfesss künefee...
Karnım dopdolu oldu...
Sizler ne alemdesiniz
bugun duzgun ymk çıkardılar valla
hakkaten menü süpermiş künefe istedi canım
kız cimcimeee... yukarı çıktaa azcık bize bişiler öğret bakk erkekler aldatıyor kurtar bizi şekerim...
kokoşlarr.. öğle yemekimi yedim..
kadınbudu kçfte pat kızatması salata..
ve veee tatlı olarak enfesss künefee...
karnım dopdolu oldu...
sizler ne alemdesiniz
bugun duzgun ymk çıkardılar valla
kız cimcimeee... yukarı çıktaa azcık bize bişiler öğret bakk erkekler aldatıyor kurtar bizi şekerim...
yukarı çıktımda bişey anlamadım:44:heeee sen şu aldatılma olayını diyosun valla nediyim kardeş biz neyaparsak yapalım adamın içinde kurt varsa canı durmaz..ben boşanırdım ama başkasını bilemicem..elin kızına sarılmış etmiş ben napam gıı öyle adamı.. daha dün bizde tartıştık belki moralim bozuktu bilemicem ona çattım..ilkdefa cinsellikle ilgili tartıştık çok kötü bişeymiş
hemen barışmışınızdır ama eminimm
gece barıştık canımda ben biraz sıkıldım monotonluktan artık çılgınlık yapmak istiyorum kafestegibiyim boğuluyorum sanki sabah kalk kahvaltı temizlik çocuk yemek akşam koca gelsin gerisi malum yat uyu budur yani hayat bana göre değil böyle birşeyler yapmalıyım ama ne......
kızlar aldatılmak tektaraflı önlenecekbirşey değil..siz cilveli olun istekliolun bakımlı olun adamın allahkorkusu yoksa yapar..ama siz elinizden geleniyapında o aldattıysa poposuna yedirin tekmeyi srünsün dışarda..
sende mi sıkıllırdın be cimcime ,,, çık balkona kızım o balkonun kıymetini bil yaaa ,,, tatlım sen kaç yaşındaydın ya hem çocukta var ne sıkılması ne güzel keyif senin yaa deliiiiiiiiii
kızlar yaa...
eşimde bana bugun annenlerde kal dedi...
ama araba serviste.. çocuğu bırakmak sorun olur diyee.. sen annenlerde kal dedi..
bugun kocişim tek
cnm yaa yorgunluktann hiç istek olmuyorkii..işten gel çocuk yemek ev.. kocaya gidene kadr pestilim çıkıyor..
Bende genelde çok topuklu giymem arada sırada giyerim dolgu topuk hiç giymedim ama nerden geldiyse aklıma bir tanede ondan alayım dedim sağol canım
sıkılıyorum valla be hayat..ben 22yaşındayım eylülde 23e girdim ben monotonluğa gelemiyorum evlendik çolukçocuğa karıştık ben gerisinigetiremiyorum dahaöte çılgınlık nasıl yapılır.eskiden babamı dinlemezdim arkadaşa kalmaya giderdim benmkiyle sabahlara kadar bursada dolonırdık oohooooo daha neler neler..ne kaçamaklar yapardık oda çok sever deli deli şeyleryapmayı şimdi çok sıkılıyorum.. kız balkonun tadı yanlız çıkmıyo...ben eniyisi bir işe giriyim hem kocamıda özlemiş olurum
bizim içinde daha ateşli olur