evet aynen dun bıde kırgınlık vardı ustumde cok usuyodum eve gııdp yattım bıraz kendıme geldim sen ne pişirdin bakayım
gunaydın kızlar nasılsınızzz bakalım bugn en paspal halimle iş yerındeyım malesff
cilt tipi önemlimi canım bunda denesekmi bunuda bend ebuarlr okdr cok rkem degstrdımkıı uff ne duyuyorsam alıyormm
evde kalma yaşı kaçtır ben onu merak ediyorum asıl,,,
bebak acı badem sütü için cilt tipi önemli değil.sadece sivilceli ve çok yağlı ciltlerde öncesinde sabunla (cilt tipine göre bir sabun tabi ki)yıkamak gerekiyor.sonrasında acı badem sütüyle siliyorsun hem sabun kalıntılarını hem günlük kiri temizliyor.sabahta nemlendiricisini uyguluyorsun.pamuk gibi oluyorsun.
merhaba hatunlarrr nasılsınızzzzz
sen kaç yaşındaydın nan??? Sen bekardın dimi hayatt
sen kaç yaşındaydın nan??? sen bekardın dimi hayatt
iyiyiz sen nassıın kocişine naptın bakem dün...
ahaha 26 yasnda evde kaldım dıyorrr
ivit bekarım bitanem ben daha bebekim ya ben daha 1 9 9 0 doğumluyum
ivit bekarım bitanem ben daha bebekim ya ben daha 1 9 9 0 doğumluyum
gel seni baş göz edem yaaa evlendiremmmm:82:
iyiyim bende tatlımmmm saolasın:)), hiçbişi yapamadımDD kiki ikimizind ekucağında laptoplaa nete dolandık durdukkk yok yok benden geçmiş yaaaofsss
birşey yapsamda yazık yasak varr sonu gelmeyecekbende acıdım.
KUAFORDE FALAN YAPTRSAN KERATIN BAKIM YIPRNMS SACLRDA ILKNDE BILE FARK EDIYORMUS OLE SOYLUYORLR BEN YAPTRDM GERCI HANI AMA ANLAYAMADM FARKIIIKızlar bana hazır bir saç maskesi lazım.Çünkü kasımda nişanım var saçlarım kendine gelsin istiyorum.Önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir marka var mı?
konudaki kızda 27 yaşında benim teyze 29 yaşında evlendi şimdi 35 yaşında altı senede 3 çocuk yaptı şuan ona sorun evde kalmak istermidin die...bide kocası zengin mısırlı ama ossun herşeye koşturyoooo ev kocası karısının elinden yemek isitio...bide işe gidioo çocukların allahtan bakıcısı var ama keşke bekar kalsaydım dioo çok güzel bir hatun çok görücüye geldiler o istememişti sonra eniştemi buldu aşıkta olamamış evde kalmıım die evlendi nassa zengin rahat ederim die..
ne bebeği nan bebğin bebğimi olcak...sen evlen garış aramıza ne öle bekar geziosun evlendircem seni....
neden yasak varr???
Kızlar bana hazır bir saç maskesi lazım.Çünkü kasımda nişanım var saçlarım kendine gelsin istiyorum.Önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir marka var mı?
nasipse 2013 gibi düşünüyoruz,,,,,,datlummm