Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet aynen dun bıde kırgınlık vardı ustumde cok usuyodum eve gııdp yattım bıraz kendıme geldim sen ne pişirdin bakayım

beni kocam yemeğe götürdü cnm canı balık istemiş bende balık sevmem aslında karides severim onu yedim...adamı üzmiim die kendime hemn çözüm üretirim ben...Evde yapimmm dedim eve geleemem hemen yiyip işe dönmem lazım dedi ondan çıktık zaten kışın işleri yavaşlar eve çok gelir...

şimdi diken üstünde yanındaki deniz kenarındaki cafeyi kapamışlar polisler havaii fişek patlatmışlar salklar izin almadan bide kadın çıkarıp oynatmışlar masalarda işte basmışlar diğer adamın cafesini kapatmışlar eşim dio ben başında durimmm o cafe kapanınca maş..bizim işler daha bi kalabalık olmuş oda fazla bırakamıyor orayı...

gunaydın kızlar nasılsınızzz bakalım bugn en paspal halimle iş yerındeyım malesff

cilt tipi önemlimi canım bunda denesekmi bunuda bend ebuarlr okdr cok rkem degstrdımkıı uff ne duyuyorsam alıyormm

bunu bizde alacaz bakalım iyi olabilir...esma okumuş içeriğini...bebiş napıo kızzz??

hımm saol cnm deneyeyım bndee olmazsa ben bırde bu gocmen kremlerını merk edıyrmm eskıdn 1 kere denk gelmstm oda guzl yapıyor rengı falan acıyr ama gecnlerde kk da denk geldım ıcnde cıva oldgndn zararlıymss bırdeee ztn bulunamıyormusss

iyiyiz sen nassıın kocişine naptın bakem dün...

iyiyim bende tatlımmmm saolasın:)), hiçbişi yapamadımDD kiki ikimizind ekucağında laptoplaa nete dolandık durdukkk yok yok benden geçmiş yaaaofsss
birşey yapsamda yazık yasak varr sonu gelmeyecek bende acıdım.

Kızlar bana hazır bir saç maskesi lazım.Çünkü kasımda nişanım var saçlarım kendine gelsin istiyorum.Önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir marka var mı?

ahaha 26 yasnda evde kaldım dıyorrr

konudaki kızda 27 yaşında benim teyze 29 yaşında evlendi şimdi 35 yaşında altı senede 3 çocuk yaptı şuan ona sorun evde kalmak istermidin die...bide kocası zengin mısırlı ama ossun herşeye koşturyoooo ev kocası karısının elinden yemek isitio...bide işe gidioo çocukların allahtan bakıcısı var ama keşke bekar kalsaydım dioo çok güzel bir hatun çok görücüye geldiler o istememişti sonra eniştemi buldu aşıkta olamamış evde kalmıım die evlendi nassa zengin rahat ederim die..

Son düzenleme:

neden yasak varr???

Kızlar bana hazır bir saç maskesi lazım.Çünkü kasımda nişanım var saçlarım kendine gelsin istiyorum.Önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir marka var mı?
KUAFORDE FALAN YAPTRSAN KERATIN BAKIM YIPRNMS SACLRDA ILKNDE BILE FARK EDIYORMUS OLE SOYLUYORLR BEN YAPTRDM GERCI HANI AMA ANLAYAMADM FARKIII

HEHEHE MANTIK EVLILIGI GIBI BİŞİ OLMŞ:d:d

bunların hepsini öneryorum kuaför salonlarında var şampuan krem ve saç maskesi olarak al tekini alıp sonuç bekleme cnm....
arada zeytin yağıda sür 1 saat bekle yıka süper olar loreal siz buna değersinizzz.......................!!!

Eklentiler

• $loreal_sachane.jpg
    240,1 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar bu arada bugun turbanlı bır kız gordum cok guzel bir maxi etek gıymıstı taba rengı gıbı bişi yuksek bel ustunede ıpek dokumlu gomlek gıyıp kemer takmıs boyuda uznda sanırm yada etekten uzn gornyrdu bırde gunes gozlugu hahaha cok guzel gorunuyordu bende istiyorm yafsss ama bana yaksmaz herlde bende dokumlu gomleklere taktm buaralr öleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…