Kokoşş Hatunlar Kulübü

KUAFORDE FALAN YAPTRSAN KERATIN BAKIM YIPRNMS SACLRDA ILKNDE BILE FARK EDIYORMUS OLE SOYLUYORLR BEN YAPTRDM GERCI HANI AMA ANLAYAMADM FARKIII

HEHEHE MANTIK EVLILIGI GIBI BİŞİ OLMŞ:d:d

sorma eniştemin ağzına ediiiiii.....yazık enişteme çok sevio onu ....her dediğini yapıo ....Ezio adamı resmen....:KK47:

Kızlar bu arada bugun turbanlı bır kız gordum cok guzel bir maxi etek gıymıstı taba rengı gıbı bişi yuksek bel ustunede ıpek dokumlu gomlek gıyıp kemer takmıs boyuda uznda sanırm yada etekten uzn gornyrdu bırde gunes gozlugu hahaha cok guzel gorunuyordu bende istiyorm yafsss ama bana yaksmaz herlde bende dokumlu gomleklere taktm buaralr öleee

yawss esmaa dio maxi etek maxi etek nee biriniz bulsun kosun şuraa bilyom belkide adını bilmiom:KK51:

bunların hepsini öneryorum kuaför salonlarında var şampuan krem ve saç maskesi olarak al tekini alıp sonuç bekleme cnm....
arada zeytin yağıda sür 1 saat bekle yıka süper olar loreal siz buna değersinizzz.......................!!!:KK52:

Miray cım bi anlat bakem nasıl kullanıcam ben bunları,sen kullandın mı?ne sıklıkla uyguladın...

ya 2012 gibi söz nişan olayları olursa 2023 de düğün olur bilmiyom yuinede kesin bişi yok para biriktirip yatırım yapmamız gerek

ne isition nie yatırım yapıosun viila yatlar katlar???:18:

bencede gerçi nişanla evlilik arasında 1 yıl kesin geçsin cnmm iyi olur ....kız düğün alışverişinde herşey iste alsınlar istemezsen almazlar...

yawss esmaa dio maxi etek maxi etek nee biriniz bulsun kosun şuraa bilyom belkide adını bilmiom:KK51:

ya bilmez olurmusun kuzum...

geçen sende journyden bir etek eklemiştin ya uzun onnardan annecim..

buarada hala bulamadım ben o etekten..

kız burda kokoş varyaa...

dun ona gittim straplez bir elbise vardı harikaydıı...

uzun tam belde oturuyor sonrası uzun...

tulumun elbise halii nasıl şık bişe anlatamm.. kuması kendisi...

sadece 40 tldi... ama pudrası vardı sadece bende pudradan bıktım yaa :'(

alsammı amaa çok beğendim..

lacıverti vardı ama o 34 bedenlereydi..

Miray cım bi anlat bakem nasıl kullanıcam ben bunları,sen kullandın mı?ne sıklıkla uyguladın...

evet cnm kullanyorum şapuan sarı takım alırsan sarı gitsin devamı pembe var bide bence pempe taıkımını al şampuan saç kremi ve maskesini 120-130 bulur hepsni almak ama 6 aydır kullanyorum hala bitmedi...çok koymuyorsun az kremleri saç dibine sürmüyosun zaten ....

ne isition nie yatırım yapıosun viila yatlar katlar???:18:

bencede gerçi nişanla evlilik arasında 1 yıl kesin geçsin cnmm iyi olur ....kız düğün alışverişinde herşey iste alsınlar istemezsen almazlar...
daha erken hem ya ne acelemiz var ki bekleyelim daha,, hem ben öle isteyemem ki valla herşeye he derim ,,,
ohooooo ablana birini bul önce yoksa izdivacını göremicesss biz senin...:KK47:

ona birini bulamam belki ama onun için rabbime hergün yalvavrır dua ederim,,,

Son düzenleme:
neymişş ıkızzz delüüü dert bölümden çıkmaz oldun söle ablana ne derdin var yada dertlii sevyomusun???

kız senın dert linkinden girdim bı bakıyım dıye eş bölümüne girince hamile bır bayan yazmıs aldatılmış ona yorum yazdımmmm derdim yok çok şükür ama feministlik duygularım kabarıyo burda okuyup okuyup eşimi fırcalıyommm

ya bilmez olurmusun kuzum...

geçen sende journyden bir etek eklemiştin ya uzun onnardan annecim..

buarada hala bulamadım ben o etekten..

kız burda kokoş varyaa...

dun ona gittim straplez bir elbise vardı harikaydıı...

uzun tam belde oturuyor sonrası uzun...

tulumun elbise halii nasıl şık bişe anlatamm.. kuması kendisi...

sadece 40 tldi... ama pudrası vardı sadece bende pudradan bıktım yaa :'(

alsammı amaa çok beğendim..

lacıverti vardı ama o 34 bedenlereydi..

ayyy sorma ben pudra manyağıyım off orda olsam alıdımmm..kız iskenderunda çok şık şeler var haaa...bence all yaa dene ama belkide beğenmezsin...

ben ordan adil ışıktan bir bluz almıştım byrda her gören beğenyo aynı deil mağzalar ne garip ...

istanbulkdada akmerkezde adil ışık gezdim taşlı süslü kot aldım burda herkes beğenmişti 3 senedir giyom hala yenyenü...

ne garip bide marka hepsi aynı deil...

ayyy sorma ben pudra manyağıyım off orda olsam alıdımmm..kız iskenderunda çok şık şeler var haaa...bence all yaa dene ama belkide beğenmezsin...

ben ordan adil ışıktan bir bluz almıştım byrda her gören beğenyo aynı deil mağzalar ne garip ...

istanbulkdada akmerkezde adil ışık gezdim taşlı süslü kot aldım burda herkes beğenmişti 3 senedir giyom hala yenyenü...

ne garip bide marka hepsi aynı deil...

kızzz yok yaa... mağazalrında aynı tip şeler varr markalarda güzel şeyler oluyor ama..

ışıl ve kokoş var burda onlar değünşük şeler getirorlar bugun elbiseyi deneyım kız güzel olursa alsammı ..

ay yada kotla bluzmu alsam..

şamşırdım..

çok ihtiyaç var çook

daha erken hem ya ne acelemiz var ki bekleyelim daha,, hem ben öle isteyemem ki valla herşeye he derim ,,,

ona birini bulamam belki ama onun için rabbime hergün yalvavrır dua ederim,,,

inş.. evlenir...çalışyomu evdemi biraz sosyalleştir onu gezsin süslensin ...

kızzz yok yaa... mağazalrında aynı tip şeler varr markalarda güzel şeyler oluyor ama..

ışıl ve kokoş var burda onlar değünşük şeler getirorlar bugun elbiseyi deneyım kız güzel olursa alsammı ..

ay yada kotla bluzmu alsam..

şamşırdım..

çok ihtiyaç var çook

git dene hangısı ıcıne sınerse onu alırsın bazen cok guzel gorunen bısey gıyılınce cokda hos durmaya bılıyor yada basıt gıbı gorunen bısey gıyılınce cok hos durabılıyor denemeden almam ben

kız senın dert linkinden girdim bı bakıyım dıye eş bölümüne girince hamile bır bayan yazmıs aldatılmış ona yorum yazdımmmm derdim yok çok şükür ama feministlik duygularım kabarıyo burda okuyup okuyup eşimi fırcalıyommm

bende ölediydim aldatılan bir kadının hikayesini okumuştum eşimle durup durup tartışyodum afetmem haaa öle bişi yaparsan die bisürü tehdit ediodummmm sıkıldı yeter yaa bunalttın beni bak yapmıcaksa adam yapar üstüne gidilmez bukadar dedi bana sustum ogündür bugündür okumuom çok etkilenyom ben...filmide öyle izleyince etkilenyorummm..öyle bir geçer zamanki var yaa beni hep ağlatırdı bi mutsuz oluyorsumki sorma deli gibi izlerim halaa çok etkiliyor yaa...

X