- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
nerden alıcaz pekiiii
buyuk marketlerde ve eczanelerde var tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden alıcaz pekiiii
uyukluyorum canım yaaa, 12 de yattım 7 de uyandım ama hala çok uykum var
sen nasılsınnn
herkese el sallıyım bu arada selamlar
kız teyzede ne tayzeymiş maşş.. :)
her yenilikten haberdar .. kokoş teyze...
uyukluyorum canım yaaa, 12 de yattım 7 de uyandım ama hala çok uykum var
sen nasılsınnn
herkese el sallıyım bu arada selamlar
hoşbuldummselamm....:79: hoşgeldinn
uyudum yawrum ama yetmemiş demekki.. ay birde cumartesi kayınvalidemdeydim, pazar temizlik dinlenemedim hiççhayırdır nie uyumadın kızzz
özlemişim cnm seninle konuşmayı.... sen kolyeleri nerden alıon kızz böle değişik değişikkk nek buarada senin saçlar uzun yaa sen nie saç bandı takmıon sevmionmu ne güzel olur bide salarsın şöle arkadan...
hoşbuldumm
uyudum yawrum ama yetmemiş demekki.. ay birde cumartesi kayınvalidemdeydim, pazar temizlik dinlenemedim hiçç
saç bandı şu lastikli gibi olanları sevmiyorum da, kumaş bağlamalılar hoşuma gidiyo.. bi ara takardım şimdi aklıma gelmiyo, ay bakim bi ara evdekilere takarım belki kaıyıyolar ya ona sinir oluyorum ben
bizde sana diliyoruz canım nası gidiyo hayat...
nasın gitsin tatlım aynı hep iş güç bebe
kız şu doping karışımın tarifin söleyiver hele
belkim içerik
hepsi harika ama evet çok pahalı ipekyolkızlar şu ipekyol beni mest etti şu mağzayı bi altı üstüne getiremiom fiyatlar ne öle yaaa ayıp ama yaaaaaaaaaEki Görüntüle 263713 Eki Görüntüle 263723 Eki Görüntüle 263722 Eki Görüntüle 263721 Eki Görüntüle 263720 Eki Görüntüle 263719 Eki Görüntüle 263718 Eki Görüntüle 263717 Eki Görüntüle 263716 Eki Görüntüle 263714 Eki Görüntüle 263724
hepsi harika ama evet çok pahalı ipekyol
bucu nan ne yemek yaptın dün annat pakem??
yemegım vardı oncekı gun esım tok gelınce kalmıstı yememıstık fırında tavuk ve pilav
haa sölemiştin hadi bakam tembel tembel oturdunmu nan dün...
günaydın size pasta yaptımmmm bide çayyy afiyet ossun kokoşlarımaaa
Eki Görüntüle 263674 Eki Görüntüle 263675
al canım al hiç bekleme.ama sütle nemlendiriciyi aynı anda kullanma.akşam temzile cildini zaten yumuşacık olur sabah da nemlendiriciyi sürersin.
kızlar burayı okuyorum evde kalmak die bişi olurmu sizce yaa dünyada bu kdaar erkikk varken ....kocişinizi üzmeyin...!!
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/472771-evde-kaldim-2.html