Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız teyzede ne tayzeymiş maşş.. :)

her yenilikten haberdar .. kokoş teyze...

hee o kokoştur bide avon felan yapıo çok süslenir ....makyajsızz çıkmaz bide bura gelmişti bende onu iç çamaşırcıya götürdüm kanına girdim bir alışveriş yaptıki sorma eve gitmiş giymiş cicileri eniştem görünce tabii mest olmuş adam...:KK52::KK52:

uyukluyorum canım yaaa, 12 de yattım 7 de uyandım ama hala çok uykum var
sen nasılsınnn :KK19:

herkese el sallıyım bu arada :KK3: selamlar

hayırdır nie uyumadın kızzz:21:

özlemişim cnm seninle konuşmayı....:KK8: sen kolyeleri nerden alıon kızz böle değişik değişikkk nek buarada senin saçlar uzun yaa sen nie saç bandı takmıon sevmionmu ne güzel olur bide salarsın şöle arkadan...:KK12:

selamm....:79: hoşgeldinn
hoşbuldumm :KK61:
hayırdır nie uyumadın kızzz:21:

özlemişim cnm seninle konuşmayı....:KK8: sen kolyeleri nerden alıon kızz böle değişik değişikkk nek buarada senin saçlar uzun yaa sen nie saç bandı takmıon sevmionmu ne güzel olur bide salarsın şöle arkadan...:KK12:
uyudum yawrum ama yetmemiş demekki.. ay birde cumartesi kayınvalidemdeydim, pazar temizlik dinlenemedim hiçç :KK43:
saç bandı şu lastikli gibi olanları sevmiyorum da, kumaş bağlamalılar hoşuma gidiyo.. bi ara takardım şimdi aklıma gelmiyo, ay bakim bi ara evdekilere takarım belki :KK17: kaıyıyolar ya ona sinir oluyorum ben :KK1:

hoşbuldumm :KK61:

uyudum yawrum ama yetmemiş demekki.. ay birde cumartesi kayınvalidemdeydim, pazar temizlik dinlenemedim hiçç :KK43:
saç bandı şu lastikli gibi olanları sevmiyorum da, kumaş bağlamalılar hoşuma gidiyo.. bi ara takardım şimdi aklıma gelmiyo, ay bakim bi ara evdekilere takarım belki :KK17: kaıyıyolar ya ona sinir oluyorum ben :KK1:

yok lastikli diil zaten dediğin gibi bağlamamlılar ayyy bide şapka ne güzel olur o saçlara off şapka severmesin şöle klasik elbisele??:KK42:

kızlar şu ipekyol beni mest etti şu mağzayı bi altı üstüne getiremiom fiyatlar ne öle yaaa ayıp ama yaaaaaaaaa:KK53::KK53: $1_fashion-report_5.jpg $6_elegant_5.jpg $5_must-haves_9.jpg $5_must-haves_6.jpg $5_must-haves_4.jpg $3_cool-trendy_1.jpg $2_jcrew_12.jpg $2_jcrew_4.jpg $2_jcrew_2.jpg $1_fashion-report_9.jpg $6_elegant_8.jpg

nasın gitsin tatlım aynı hep iş güç bebe
kız şu doping karışımın tarifin söleyiver hele
belkim içerik

verimmm cnm kızlar verdi muzu miksere koydum üstüne süt kodum fındık ceviz attım bide ball döktüm şöle 3-4 kaşık bi lezzetli oldu sorma adam sabah hayyatta kalkmaz fişek gibi beni işe bile getirdi bugün yine yapcam...:KK51:

hepsi harika :KK59: ama evet çok pahalı ipekyol :KK19:

ben kahve rengi kaban isitom yaa nerde bulcam bilmiom şu meretin üstünde 450 felan yasıodu yaaa ama ayıppp yaa ben 3 ay yemiyimde şu kabnamı verimmm günah paraya yaaa...ben bakıcam ucuz bulurum belkii bi yerlerde....:44:

günaydın size pasta yaptımmmm bide çayyy afiyet ossun kokoşlarımaaa
:KK16:Eki Görüntüle 263674 Eki Görüntüle 263675

gunaydın kızlar nasılsınızzz bakalım bugn en paspal halimle iş yerındeyım malesff:KK43::KK43:
al canım al hiç bekleme.ama sütle nemlendiriciyi aynı anda kullanma.akşam temzile cildini zaten yumuşacık olur sabah da nemlendiriciyi sürersin.

cilt tipi önemlimi canım bunda denesekmi bunuda bend ebuarlr okdr cok rkem degstrdımkıı uff ne duyuyorsam alıyormm:KK43::KK43:

Bebak acı badem sütü için cilt tipi önemli değil.Sadece sivilceli ve çok yağlı ciltlerde öncesinde sabunla (cilt tipine göre bir sabun tabi ki)yıkamak gerekiyor.Sonrasında acı badem sütüyle siliyorsun hem sabun kalıntılarını hem günlük kiri temizliyor.Sabahta nemlendiricisini uyguluyorsun.Pamuk gibi oluyorsun.

X