Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın güzellerrrrrrrrrrrrr

güzel bir gn diliyorum herkeseeee

günaydın millettt,, =))

ya şuu acıbadem sütü neymiş neye iyi geliyomuş nerde satılıyomuş kaç paraymış bi söleyin

günaydın güzellerrrrrrrrrrrrr

güzel bir gn diliyorum herkeseeee

günaydınlar.....

günaydın millettt,, =))

ya şuu acıbadem sütü neymiş neye iyi geliyomuş nerde satılıyomuş kaç paraymış bi söleyin

günaydın..

bebak acıbadem sütü cnmm...

tonık yerine kullanıolr cildiniz temizlemede.. makyajlı yada makyajsız farketmior her cilt tipine iii geliormuşş..

yumuşacık yapıor ve parlatıyormuşşş ...

içinde kimyasal yokmuşş.. diğer tonıkler kadar...

fıyatını tm olarak bilmiroum ama gidince bakarım 8 tl falandır sanırım...

uygun bişeymiş...

nerden alıcaz pekiiii

cnmm havuzlu çarşıdayım benn..

sahileee yakınım yanii öğlen işim olursa çıkıyorumm...

ahh ben orda olcaktım kahve içmeye gelirdim yanında kahve falı bakardık ofisten kovardı sonra müdürün bizi...çünkü ben çok komik fal bakarım aahh eski işyerimdeki kızlar toplaşır kopardık valla...yabancı patron gelirdi bide onada bakardım gülmekten ölürdü...

günaydınn şekerimm..

kızzz. miray atomu yapmışş valla birazda içmiş tehlikeli yanii :):)

gece eşime sarılmışım öpmüşüm eşimde bi yanaştı uyanmışım olmaz sakın uyu hadi demişim sabah sölüo beni işe o bıraktı adam uyuyamadı nan nası bişi o öyle bi enerjikti sabah ben napcem diooo nese evde kedi var allahtan dio ıyyy dedim iğrençsin...

kız mirayyy

alemsin haa...

kız benm karşımdaa kapı komşum şanjelize cafe..

kahve falı bakıorlar.. gell baktırırz sana

kız mirayyy

alemsin haa...

kız benm karşımdaa kapı komşum şanjelize cafe..

kahve falı bakıorlar.. gell baktırırz sana

heheee ben orayı bilyom eskiden ne cafeydi kız orası erkik arkadşım la buluşmuştum çocuktan ayrılmıştım çocuk ağlamıştı yazık valla o cafenin böle hatırası var nan...

acıbadem sütü heryerde varmış büyük marketlerde..

eczanelrde... eczane biraz daha pahalı oluyormuşşş..

bir topikte arkadaş resmini paylşamış

bende ondan alıntı yapimm.....

alıntıdırr...

ben bunu gördümm nannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi hatrladım teyzemin evinde gördüm ama sormadım ne diyee vayyy bu muş demek ............

heheee ben orayı bilyom eskiden ne cafeydi kız orası erkik arkadşım la buluşmuştum çocuktan ayrılmıştım çocuk ağlamıştı yazık valla o cafenin böle hatırası var nan...

canomm... valla bilmiimm.. ama bu işhanı yeni daha işhanının sahibi açtı cafeyii...

ben bildim bileli şanjelize.. 3 yıldır falan... belkide ben öğrenciken başka bişeydi htırlamıom kuzum

o ara iskenderunla bağım kopmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…