Kokoşş Hatunlar Kulübü

mirayy canım bide sen istda mısın:) merak ettim..
ayrıcada kitap okumayı seviorsanız elif şafak aşkı okuyun ben geç kaldım ama çok tavsiye ederim yeni bitmek üzere..

yok hayatım antalyadayım istanbulda olmayı isterdim şöle altını üstüne gtirmek...
kitap kurduyum şimdi ayşe kulin ''umut'' okuyorum elif şafağı çok duydum okumadım ona alayım artık herkes okumuş cahil kalmayalım..

ben aslında yabancı yazarları çok seviyorum..sen elif şafağı bitir sana müthiş kitaplar önerecem elinde bırakamayacağın kitaplar hemde..

yok hayatım antalyadayım istanbulda olmayı isterdim şöle altını üstüne gtirmek...
kitap kurduyum şimdi ayşe kulin ''umut'' okuyorum elif şafağı çok duydum okumadım ona alayım artık herkes okumuş cahil kalmayalım..

ben aslında yabancı yazarları çok seviyorum..sen elif şafağı bitir sana müthiş kitaplar önerecem elinde bırakamayacağın kitaplar hemde..

vallaha mı:KK70:D:çok sevinirim..
ben kişisel gelişim kitaplarıda çok seviorum bu arada ben koca tarafından antalyalıyım:KK70:

vallaha mı:KK70:D:çok sevinirim..
ben kişisel gelişim kitaplarıda çok seviorum bu arada ben koca tarafından antalyalıyım:KK70:

Hem kokoş hemde kitap kurduyuz anlaşılan bende çok severim kitap okumayı fırsat buldukçada bol bol okuyorum :KK52:

haaa bazen bazı ürünler olmuo mağzada ne saçma yaa interntte beğenyorum gidiyorum mağzaya yok sipariş versem gelirmi diyorum yk gelmez malesef biz ürün seçemiyoruz onlar gönderiyor dio saçma gelio bana oda mango oda mango ....:44:

Ben mağazada bulamadığım ürünü internetten alıyorum sorun olmadı hiç şimdiye kadar geldi hemen... Birde trendyola çok bakıyorum beğendiğim bişey olursa hemen alıyorum kocişide alıştırdım oda her sabah erkenden bakıyor ne var ne yok beğendiği bişey olursa hemen arıyor bak bu güzelmiş alalım diye :KK66::KK66:

Hem kokoş hemde kitap kurduyuz anlaşılan bende çok severim kitap okumayı fırsat buldukçada bol bol okuyorum :KK52:

oo hepimizde kültürlü kokoşlarmışız öyle sevdim kızlar sizi tam kafama göresiniz ayrılmayın valla burdan arada uğrayın ...okudumuz kitaplarıda paylaşırız....

ne okuyorsun cnm sen ?

Ben mağazada bulamadığım ürünü internetten alıyorum sorun olmadı hiç şimdiye kadar geldi hemen... Birde trendyola çok bakıyorum beğendiğim bişey olursa hemen alıyorum kocişide alıştırdım oda her sabah erkenden bakıyor ne var ne yok beğendiği bişey olursa hemen arıyor bak bu güzelmiş alalım diye :KK66::KK66:

nasıııı bi kocişin var kız şaşaırdım valla trendyol bakıo haa netten hemde maşallah kokoşun kocasına bak hele...

bende bazen bakıyrm trendyola alan guzel şeyler oluyorr...
bırkere ceket aldm buyuk almsm ama odur budr siprş veremdm bırdaha

SUSKUN SULTAN yine suskunsun ama...

hoşgelmişsin cnm:KK71: nasılsın biaraa canın sıkkındı yanlış hatlamıyorsam??

buarada kızlar frekanstan ayrılmayın pakem ben kocişe süslü kokoş bir pasta yapıcam söz verdim artık yapim garii vişneli muzlu kakaolu yaş pasta bakalım sevecekmi:KK56::KK56:...göreşenziii kendinize iyi davranın kokoş hatunlarımm...:KK3:

SUSKUN SULTAN yine suskunsun ama...

hoşgelmişsin cnm:KK71: nasılsın biaraa canın sıkkındı yanlış hatlamıyorsam??

buarada kızlar frekanstan ayrılmayın pakem ben kocişe süslü kokoş bir pasta yapıcam söz verdim artık yapim garii vişneli muzlu kakaolu yaş pasta bakalım sevecekmi:KK56::KK56:...göreşenziii kendinize iyi davranın kokoş hatunlarımm...:KK3:

tARF YAZ BZDE YAPARZZ HEM EVLI HEM KOKOŞ HEM KULTURLU HEMDE BECERIKLIII HATUNLRRRR HİHİHİH:)

oo hepimizde kültürlü kokoşlarmışız öyle sevdim kızlar sizi tam kafama göresiniz ayrılmayın valla burdan arada uğrayın ...okudumuz kitaplarıda paylaşırız....

ne okuyorsun cnm sen ?

Ben şuan baya eski bir kitap ama metal fırtınayı okuyorum kocişim illa okumamı istedi bende isteiğini yapıyorum
Bundan önce millennium serisinin 1. sini yani ejderha dövmeli kızı okudum bu metal fırtına bitsin ikincisini ve üçüncüsünü okuyacağım elimde kaldılar seriyi bitirmeyi hedefliyorum biran önce.

Bende sevdim sizi şuan izinde olduğum için çok giremiyorum ama her fırsatta gireceğim emin olun izin dönüşü hep burdayım bekleyin beni anacığımm:KK52:

hehehe kızlar ben suaralr sadece cocuk gelişimyle ılgılı kıtplr okuyorum. Uykusuydu aglamsydı yemegıydı .. Birde elif ssafak siyah sut u oku tam snlık dedıler ama sıkıldm yarıdymmm

ben çok alışveriş yaptım ordan özellikle ayakkabı çok aldım ve hepsinden memnunum hep giyiyorumda...

ya işte bıkacparca bişlr aldım ama. Bir tek cekette beddenımı tutturamadm onuda kuzene hedıye ettım:):) ama baklm guzl syşr olnca habrdr edın kızlr bırde por ayakkbılar gelyrya bazn dıyorlr orjınal diil .emin olamıyrm yoksa ordn bır spor ayakkabı alıcammm

X